Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Metabolic Maintenance

Повече от 3 десетилетия Metabolic Maintenance произвежда чисти, висококачествени, не съдържащи консерванти продукти. Продукцията им е с най-висок стандарт и е от най-добрите източници на съставките. Metabolic Maintenance се определя не само от продуктите, които произвежда, а и от средата, в която работи и в това, че е една от най-старите семейни компании в сферата на хранителните добавки.

Основана на високите Каскади в Централен Орегон, компанията е съставена от колектив, който блести от професионалисти в областта на здравеопазването и доброто здраве, екстремни спортисти със световна класа и семейства, които се стремят към оптимално здраве и дълголетие.

Metabolic Maintenance непрестанно провежда изследвания върху продуктите си, за да бъдат те максимално чисти, свежи и оптимално ефективни. Всички състави и готови продукти се тестват в строг режим, за да се гарантира, че в тях няма консерванти и изкуствени съставки.

Metabolic Maintenance вярва във формулата, основана на науката. Екипът, който изследва и следи за развитието на продукцията е посветен както на създаването на нови продукти, така и на подобряване на съществуващите вече формули с цел да предостави иновативни решения за потребностите на човешкото здраве.

От компания Metabolic Maintenance разбират, че тяхната роля в сферата на здравеопазването е важна отговорност. Те постоянно се стремят да развиват марката и да усъвършенстват продуктите за поддържането и подобряването на качеството на живот на техните клиенти. Вече повече от 30 години Metabolic Maintenance продължава своята мисия да предоставя на хората превъзходни хранителни добавки за по-добро здраве.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
145.00 лв.
B-Complex Phosphorylated 100 Capsules I Metabolic Maintenance За добро състояние нервната, стомашно-чревната, имунната система Подобрява обмена на веществата Съдейства за доброто възстановяв..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™