Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Medisana

Medisana е немска марка, която е призната на международния пазар със своите уреди за здраве и красота. Те имат много добра репутация и успяват да градят своя опит като се стремят да предложат интелигентни решения за анализ и поддръжка на здраветокрасотата и грижата за тялото. Ние  от biomall.bg ще ви помогнем да изберете из между широката гама продукти с цел да обслужим всички специфични нужди на клиента. Ние знаем и разбираме че здравето на човека е трудна цел, но не непостижима и за това с помоща на Medisana, нашите клиенти ще могат да постигат по лесно своите резултати.
Medisana работят главно зад идеята за здравето и красотата. Те предоставят висококачествениспециализирани и лесни за използване продукти за хора, които искат да разчитат на сигурно функциониране и абсолютна биосъвместимост без никакви странични ефекти с атрактивен и ергономичен дизайн.
 
Всички уреди за здраве и красота на Медисана са произведени по най-високите стандарти за качество, минали през строг контрол. Те имат изключителен дизайн, а хармонията от форма и функции осигуряват лекота на работа, надеждно управление и привлекателен външен вид. Те са лесни за експлоатация, имат подробни ръководства, които предоставят полезна медицинска информация за самият продукт. Различните продукти (напр. за алтернативно лечение на болка) са снабдени с конкретни инструкции за терапия, за да се подобри ефективността на тяхната употреба.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
69.00 лв
Антицелулитен масажор Medisana AC 850 Описание на Антицелулитния масажор Medisana AC 850: Имате проблеми с целулита? Представяме ви най новото поколение антицелулитни масажори за страхотен маса..
79.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 Medisana Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 от Medisana е изключително прецизен и точен апарат, и напълно автоматизиран. BU 510 на изгодна ц..
45.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BW 315 Medisana Статистиката сови, че всеки трети човек в света има високо кръвно налягане. Опасността се крие в това, че повечето хора не знаят, че кръвното ..
70.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BU-90E I Medisana Апаратът за кръвно налягане Ecomed BU-90E на Medisana е един изключително точен и удобен за употреба. Автоматизиран на..
55.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BW-80E Medisana Прецизност Точност Изключително лесен за употреба Какво представлява Апарат за кръвно Ecomed BW-80E? Апарат за измерване..
65.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане | Medisana HGN, Германия Лесен за употреба Точен при всяко измерване 3 години гаранция Апарат за кръвно налягане HGN от Medisana е един изклю..
85.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS на супер цена е изцяло автоматизиран и изключително точен апарат. Има индикатор за аритмия, с..
139.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTP Jubi Edition, Германия Изключително удобен Високи изисквания за точност и надеждност Какво представлява Апарат за кръвно налягане Medis..
229.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с Bluethooth Medisana MTX, Германия Изключително прецизен и удобен Показва невероятно точни резултати Апаратът за измерване на кръвно налягане с Bluet..
199.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с USB кабел Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за кръвно налягане с USB кабел Medisana? Апарат за кръвно налягане с USB кабел от Medisana MTX..
159.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер от Medisana? Апаратът за кръвно със Софтуер от Medis..
139.00 лв
Безконтактен инфрачервен термометър + модул за iPhone, iPod touch или iPad - Medisana ThermoDock®, Германия Безконтактен инфрачервен термометър, който е на супер цена е страхотен термометър, тъй като..
80.00 лв
Безконтактен мултифункционален термометър 6 в 1 , Medisana TM 750, Германия Гарантирано качество Удобен за употреба Какво представлява Мултифункционалният термометър 6 в 1? Безконтакте..
65.00 лв
Безконтактен термометър Ecomed TM-65E I Medisana Безконтактният термометър Ecomed TM-65E от ново поколение е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без необходимост о..
95.00 лв
Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия Точност Комфорт Бързина Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия е на супер цена и е едно много добро решение за бързо и точно измер..
SOLD OUT Вибриращ масажор Medisana IVW
95.00 лв
Вибриращ масажор Medisana  IVW Създава уникално удоволствие Осигурява пълно отпочиване на мускулите Спомага за Вашия комфорт Какво представлява Вибриращият масажор? Вибрира..
85.00 лв
Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E I Medisana Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E от Medisana на добра цена ви осигурява масаж за гърба, врата, раменете или краката. Характеристи..
SOLD OUT Възглавница за Шиацу масаж MPF I Medisana MPF
129.00 лв
Възглавница за Шиацу масаж Medisana Shiatsu MPF Възглавница за Шиацу масаж MPF е един страхотен уред, с който може да се насладите на масажа. Предимствата на Възглавница Shiatsu MPF е, че прави&nbs..
135.00 лв
Говорещ Апарат за измерване на кръвно налягане MTV I Medisana  Говорещият апарат за кръвно налягане е изклщчително точен и изцяло автоматизиран. Има индикация и сигнализира за а..
109.00 лв
Говорещ на български Апарат за измерване на кръвно налягане MTC I Medisana Говорещ на български Апарат за кръвно налягане MTC на изгодна цена извършва много прецизно измерване с диагностична функци..
20.00 лв
Електронен термометър Medisana TM 700, Германия Електронен термометър от Medisana е на добра цена и е изключително бърз и с високо качество. Това е един уред, който с немско качество, може да се из..
SOLD OUT Инфрачервен термометър Medisana FTO, Германия
87.00 лв
Инфрачервен термометър Medisana FTO, Германия Измерване само за 1 секунда Водоустойчив връх Подходящ за деца под 3 месечна възраст Какво представлява Инфрачервен термометър FTO? ..
189.00 лв
Инфрачервена лампа Medisana IR 885 Инфрачервена лампа IR 885 от Медисана е един страхотен уред, който се справя чудесно с болките в ставите и мускулите. Инфрачервените лъчи могат да облекчават болк..
45.00 лв
Инфрачервена лампа IRH Medisana Топлото помага за оздравяване и стимулира кръвообращението! Инфрачервената лампа IRH от Medisana на изгодна цена създава интензивно лъчение под формата на светлин..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™