Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Medisana

Medisana е немска марка, която е призната на международния пазар със своите уреди за здраве и красота. Те имат много добра репутация и успяват да градят своя опит като се стремят да предложат интелигентни решения за анализ и поддръжка на здраветокрасотата и грижата за тялото. Ние  от biomall.bg ще ви помогнем да изберете из между широката гама продукти с цел да обслужим всички специфични нужди на клиента. Ние знаем и разбираме че здравето на човека е трудна цел, но не непостижима и за това с помоща на Medisana, нашите клиенти ще могат да постигат по лесно своите резултати.
Medisana работят главно зад идеята за здравето и красотата. Те предоставят висококачествениспециализирани и лесни за използване продукти за хора, които искат да разчитат на сигурно функциониране и абсолютна биосъвместимост без никакви странични ефекти с атрактивен и ергономичен дизайн.
 
Всички уреди за здраве и красота на Медисана са произведени по най-високите стандарти за качество, минали през строг контрол. Те имат изключителен дизайн, а хармонията от форма и функции осигуряват лекота на работа, надеждно управление и привлекателен външен вид. Те са лесни за експлоатация, имат подробни ръководства, които предоставят полезна медицинска информация за самият продукт. Различните продукти (напр. за алтернативно лечение на болка) са снабдени с конкретни инструкции за терапия, за да се подобри ефективността на тяхната употреба.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Антицелулитен масажор Medisana AC 850
69.00 лв
Антицелулитен масажор Medisana AC 850 Описание на Антицелулитния масажор Medisana AC 850: Имате проблеми с целулита? Представяме ви най новото поколение антицелулитни масажори за страхотен маса..
SOLD OUT Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 I Medisana
Безплатно
Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 Medisana Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 от Medisana е изключително прецизен и точен апарат, и напълно автоматизиран. BU 510 на изгодна ц..
SOLD OUT Апарат за измерване на кръвно налягане BW 315 Medisana
79.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BW 315 Medisana Статистиката сови, че всеки трети човек в света има високо кръвно налягане. Опасността се крие в това, че повечето хора не знаят, че кръвното ..
SOLD OUT Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BU-90E I Medisana
70.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BU-90E I Medisana Апаратът за кръвно налягане Ecomed BU-90E на Medisana е един изключително точен и удобен за употреба. Автоматизиран на..
SOLD OUT Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BW-80E Medisana
55.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BW-80E Medisana Прецизност Точност Изключително лесен за употреба Какво представлява Апарат за кръвно Ecomed BW-80E? Апарат за измерване..
SOLD OUT Апарат за измерване на кръвно налягане HGN I Medisana
65.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане | Medisana HGN, Германия Лесен за употреба Точен при всяко измерване 3 години гаранция Апарат за кръвно налягане HGN от Medisana е един изклю..
SOLD OUT Апарат за измерване на кръвно налягане MTS I Medisana
85.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS на супер цена е изцяло автоматизиран и изключително точен апарат. Има индикатор за аритмия, с..
SOLD OUT Апарат за кръвно налягане Medisana MTP Jubi Edition
139.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTP Jubi Edition, Германия Изключително удобен Високи изисквания за точност и надеждност Какво представлява Апарат за кръвно налягане Medis..
SOLD OUT Апарат за кръвно налягане с Bluethooth Medisana MTX
229.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с Bluethooth Medisana MTX, Германия Изключително прецизен и удобен Показва невероятно точни резултати Апаратът за измерване на кръвно налягане с Blu..
SOLD OUT Апарат за кръвно налягане с USB кабел Medisana MTX
199.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с USB кабел Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за кръвно налягане с USB кабел Medisana? Апарат за кръвно налягане с USB кабел от Medisana MTX..
SOLD OUT Апарат за кръвно налягане със Софтуер Medisana MTX
159.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер от Medisana? Апаратът за кръвно със Софтуер от Med..
SOLD OUT Безконтактен инфрачервен термометър - Medisana,Германия
139.00 лв
Безконтактен инфрачервен термометър + модул за iPhone, iPod touch или iPad - Medisana ThermoDock®, Германия Безконтактен инфрачервен термометър, който е на супер цена е страхотен термометър, тъ..
SOLD OUT Безконтактен термометър 6 в 1 Medisana TM 750
80.00 лв
Безконтактен мултифункционален термометър 6 в 1 , Medisana TM 750, Германия Гарантирано качество Удобен за употреба Какво представлява Мултифункционалният термометър 6 в 1? Безконтакте..
SOLD OUT Безконтактен термометър Ecomed TM-65E I Medisana
65.00 лв
Безконтактен термометър Ecomed TM-65E I Medisana Безконтактният термометър Ecomed TM-65E от ново поколение е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без необходимост о..
SOLD OUT Безконтактен термометър FTN | Medisana
95.00 лв
Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия Точност Комфорт Бързина Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия е на супер цена и е едно много добро решение за бързо и точно измер..
SOLD OUT Вибриращ масажор Medisana IVW
95.00 лв
Вибриращ масажор Medisana  IVW Създава уникално удоволствие Осигурява пълно отпочиване на мускулите Спомага за Вашия комфорт Какво представлява Вибриращият масажор? Вибрира..
SOLD OUT Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E I Medisana
85.00 лв
Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E I Medisana Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E от Medisana на добра цена ви осигурява масаж за гърба, врата, раменете или краката. Характеристи..
SOLD OUT Възглавница за Шиацу масаж MPF I Medisana MPF
129.00 лв
Възглавница за Шиацу масаж Medisana Shiatsu MPF Възглавница за Шиацу масаж MPF е един страхотен уред, с който може да се насладите на масажа. Предимствата на Възглавница Shiatsu MPF е, че прави&nbs..
SOLD OUT Говорещ Апарат за измерване на кръвно налягане MTV I Medisana
135.00 лв
Говорещ Апарат за измерване на кръвно налягане MTV I Medisana  Говорещият апарат за кръвно налягане е изклщчително точен и изцяло автоматизиран. Има индикация и сигнализира за а..
SOLD OUT Говорещ на български Апарат за измерване на кръвно налягане MTC I Medisana
109.00 лв
Говорещ на български Апарат за измерване на кръвно налягане MTC I Medisana Говорещ на български Апарат за кръвно налягане MTC на изгодна цена извършва много прецизно измерване с диагностична функци..
SOLD OUT Електронен термометър TM 700 Medisana Германия
20.00 лв
Електронен термометър Medisana TM 700, Германия Електронен термометър от Medisana е на добра цена и е изключително бърз и с високо качество. Това е един уред, който с немско качество, може да се из..
SOLD OUT Инфрачервен термометър Medisana FTO, Германия
87.00 лв
Инфрачервен термометър Medisana FTO, Германия Измерване само за 1 секунда Водоустойчив връх Подходящ за деца под 3 месечна възраст Какво представлява Инфрачервен термометър FTO? ..
SOLD OUT Инфрачервена лампа IR 885 I Medisana
189.00 лв
Инфрачервена лампа Medisana IR 885 Инфрачервена лампа IR 885 от Медисана е един страхотен уред, който се справя чудесно с болките в ставите и мускулите. Инфрачервените лъчи могат да облекчават болк..
SOLD OUT Инфрачервена лампа IRH Medisana
45.00 лв
Инфрачервена лампа IRH Medisana Топлото помага за оздравяване и стимулира кръвообращението! Инфрачервената лампа IRH от Medisana на изгодна цена създава интензивно лъчение под формата на светлин..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™