Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Lavazza

 

Lavazza е доказана марка за едно неустоимо и ароматно кафе. Вече е на пазара 120 години. Марката предлага изключително богато разнообразие.  

Всяка година Lavazza подбира най-добрите и качествени кафета, за да бъдат създадени специални смеси, с които хората да усетят вкуса и качеството. Всяка смес се получава от няколко вида кафе. Те се различават по отношение на качеството или от типа на обработване. Има Арабика и Робуста. Обработката на кафето може да бъде „природна или измита“

Coffea Arabica съставлява две трети от производството на кафе по целия свят. Производството е твърде деликатно, зърната са с овална и удължена форма. Робуста е доста разпространена в Бразилия, Азия, Индонезия и Африка.

Ако обичате хубаво кафе, то Lavazza е вашият избор. Тук може да разгледате и някои от уникалните кафета.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
65.89 лв.
LAVAZZA Безкофеиново Еспресо 100 капсули Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италиан..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Амабиле 100 капсули Blue Система  Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италиански..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Деликато 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския ..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Долче 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския про..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Интензо 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския п..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Рико 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския прои..
65.89 лв.
LAVAZZA Кафе Крема Долче 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™