Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Какво е рак?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословни проблеми и състояния, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 1471 прегледа на този пост

Съдържание на Какво е рак?


Всеки ден в организма на всеки човек се образуват няколко милиона ракови клетки. Това е непрестанен процес. Но не всеки се разболява от рак. Работата е там, че има механизми за биохимичен контрол и в повечето случаи самата клетка разбира, че в нея се случва нещо недобро, и загива. За съжаление, тези механизми могат да се „чупят“. Тогава се включва имунната система. Имунитетът постоянно унищожава десетки милиони ракови клетки. Ако и имунитетът не се справя – възниква заболяване.

Рак се лекува с химиотерапия и лъчетерапия, но те причиняват много лоши странични ефекти и понякога това пречи на лечението на онкологията.Във всички клетки има определена логика на биохимични трансформации. Молекулите попадат в клетката, трансформират се, благодарение на това клетката живее, а организмът ни функционира. Но има и случаи, когато нормалната жизнена дейност на клетките, поради едни или други причини, се нарушава. Причина за това може да е всичко: постъпили са неточните молекули, протекло е физическо въздействие: постъпила е неправилна храна, неправилна напитка, вдишали сме нещо и т.н.

Факторите могат да са и вътрешни – генетична предразположеност. Но само едно въздействие никога не води до „счупване“. Винаги е комплексно. Към днешна дата биохимията на клетките е изучена много добре. Учените знаят какви са пътищата, които трябва да се прекъснат, за да се „държи“ клетката не както трябва и да се превърне в ракова. Пресметнати са процентите каква е вероятността да възникне рак заради едно или друго въздействие. Например генетиката влияе на развитието на рак на 10%, екологията – на 5%, а поведенческите фактори – на 85%. Тоест до голяма степен човек сам може да понижи риска от развитие на раково заболяване.

Ефективността на лечението на онкологии днес е много висока, но пациентите неизбежно се сблъскват с инфекциозни усложнения, гадене и повръщане на фона на провеждащото се лечение. Това не само влошава качеството на живот на раково болния, но и пречи на пълноценното му лечение.

Как да облекчим лечението на рак?

ROVATEN е хранителна добавка от Nueva Vita, която намалява страничните ефекти на онкологичното лечение и поддържа имунната система чрез антиоксидантна активност!Първият шок за човека е, когато чуе диагнозата: онкология. Вторият – когато започне да мисли за процеса на лечение. Гадене, повръщане, главоболие, падане на косата… Филмите и разказите на други пациенти обрисуват не съвсем приятна картинка…

И макар учените да разработват все по-съвършени противоракови препарати, лечението все пак протича тежко. Както казват лекарите – такава е защитната реакция на организма към агресивната противоракова терапия. Към момента няма как да се избегнат страничните ѝ ефекти.

Но токсичното лекарствено въздействие върху изтощения от тежката болест организъм може да се намали.

Nueva Vita е компания, която разработва 100% натурални хранителни добавки. На пазара те пускат добавка в подкрепа на организма, подложен на онколечение. ROVATEN е абсолютно екологично чист продукт, който предпазва от интоксикация, намалява страничните ефекти от терапията на рак и подобрява общото състояние на организма.

Екипът на БиоМол е изграден от хора, които са загрижени за здравето на всеки човек. Особено присърце приемаме каузата за борбата с рака. Това е и причината да предлагаме добавката РОВАТЕН на достъпна цена. Ние смятаме, че съпътстващата подкрепа, която облекчава понасянето на основното лечение, е изключително важна както за пациента, така и за лекуващия го лекар.

Какво е рак? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™