Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Как ни помагат медицинските гъби?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Билки и растения, Здравословни проблеми и състояния, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 1066 прегледа на този пост

Медицински гъби за мощно възстановяване на имунната система!

Медицинските гъби са богати на бета-глюкани, които са мощни природни вещества, укрепващи организмаВ целия свят медицинските гъби са известни с имуномодулиращите, противораковите, противовирусните и противовъзпалителните си свойства. Тези гъби съдържат много гликопротеини, а също и полизахариди, сред които са бета-глюканите – невероятно мощни природни вещества, които притежават висока ефективност за терапия и лечение.

Полизахаридите и гликопротеините оздравяват тялото по различни начини. От една страна те насърчават комуникацията между клетките. От друга – помагат на имунната система да разграничава болните от здравите клетки. От трета – активизират произвеждането на Т-лимфоцитите и работата на макрофагите. От четвърта – помагат за регулирането на синтезацията на хормони. От пета – съдействат за доброто пречистване на кръвта.

Медицински гъби при рак

В днешно време тези гъби са много добре изучени и абсолютно признати не само от народната медицина. Много от компонентите в техния състав са компоненти и на някои от лекарствените средства срещу рак. Все повече се препоръчват екстрактите от медицинските гъби за укрепването на организма по време и след лъче- и химиотерапия, а също и за намаляването на нежеланите ефекти от медикаментите.

Медицинските гъби помагат в борбата с рака и облекчават нежеланите ефекти от химиотерапията

Шайтаке е една от най-силните лечебни гъби. Тя съдържа лентинан – съединение, което се използва широко в Япония при диагноза рак. Проучвания в клинични условия върху това вещество сочат, че използването му намалява рисковете от смърт и значително подобрява качеството на живот на раково болните.

Майтаке – също медицинска гъба, се използва много в традиционната медицина на Китай и Япония. Тя също оказва контрол при различни болести. Освен че засилва вродения отговор на имунитета в борбата с най-различни инфекции, усилва и адаптивния отговор на имунитета. Проведени изследвания доказват и че Майтаке притежава потенциални противометастатични ефекти, които потискат разпространението на раковите клетки.

Чага – гъба, често използвана в източноевропейската и руската традиционна медицина. Тя е потенциален антираков агент. В състава си съдържа елемента бетулин, който е предшественик на бетулиновата киселина. Това вещество инхибира онзи ензим, който стимулира развиването на онкология в организма.

Стимулиране на имунитета с медицински гъби

Медицинските гъби стимулират имунната система да се бори с патогените и оздравява целия организъмС напредването на възрастта заради влиянието на външните фактори като нездравословното хранене, голямата употреба на алкохолни напитки, използването на медикаменти и други, човешката имунна система става все по-слаба. Това се изразява с по-голяма умора, по-голяма невъзможност за справяне със стреса, по-висока податливост към различни по род болести и по-бързо остаряване.

Медицинските гъби оказват изключително добро въздействие върху имунитета. Те подпомагат дейността на клетките натурални убийци, играещи важна роля в предпазването от вируси и други патологични агенти. Освен това насърчават и функционалността на клетките дендрити, увеличават продължителността на живот на белите кръвни телца и увеличават устойчивостта на тялото към емоционални или физически стресове.

Мико Дифенс от Nature's Way е хранителна добавка, съчетаваща в състава си 12 вида лечебни гъби

Медицинските гъби са ако не най-ефикасните, то едни от най-ефикасните натурални средства за подобряването и модулирането на имунитета. Поради това, използването им, особено през есенно-зимния период, се препоръчва силно за хората със слаба имунна система, които боледуват твърде често. Елементите в тези гъби правят връзка с вирусите в тялото и възпрепятстват тяхното проникване в здравите клетки, като по този начин предотвратяват развитието на инфекции.

Сега, след като знаете колко вълшебни са медицинските гъби, искаме да Ви запознаем с един от продуктите, създадени въз основа на 12 от видовете медицински гъби. Това е хранителната добавка Myco Defence 555 мг 60 капсули. Този продукт възстановява защитните сили на организма. Съчетанието от 12 вида гъби (хиратаке, майтаке, шийтаке, чага, месима, рейши, зху линк, енокитаке, химематсутаке, агарикон, каваратаке, ямабушитаке) е комбинирано с екстракт от джинджифил и витамин С. Това дава възможност полезните елементи от гъбите да се усвоят напълно от организма.

Използването на Мико Дифенс от Nature’s Way по удивителен начин помага предотвратяването и облекчаването на настинки, грип, хронична умора, депресии, общо неразположение, болести на съдовете и сърцето, висока кръвна захар. Препоръчва се употребата му преди, при провеждане на и след химиотерапия за облекчаване страничните реакции на организма към лечението като косопад, гадене, вялост, умора, повръщане и други. Хранителната добавка е производство на американската компания Nature’s Way, която има опит от цели 50 години в създаването на диетични и хранителни добавки.

Има шанс да победим в борбата с рака като използваме лечебни гъби за повишаване на силите и имунния отговорРакът е страшна диагноза! Една от най-плашещите, най-стресиращите, най-стъписващите диагнози! Борбата е голяма, но не винаги имаме волята и силите да преборим това зло. Всички фази на лечението са изключително тежки, трудни, често непосилни. Болестта изсмуква от нас живеца, желанието, волята. И търсим начин да си помогнем, някой да ни помогне, нещо...

Има начин, доказан, неоспорим, който можем да използваме, на който можем да се уповем. Медицинските гъби, доказали действието си във времето, биха облекчили състоянието при рак, биха дали сили, биха помогнали в тази нелека борба. Не бива да губим вяра, не бива да бъдем слаби, не е редно да се отказваме. Винаги има шанс. И винаги има нещо, с което можем да си помогнем. Myco Defence не е категорично решение, не е чудодейно лекарство, което за ден да ни отърве от мъките... Но е превъзходен начин да подкрепим себе си, да върнем силите си за борба, да се чувстваме по-добре и по-живи. А имаме ли всички тези неща, можем да се преборим!

Как ни помагат медицинските гъби? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™