Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

К-линк България ООД

K-link International SDN. е компания, започнала работа през 2000 година, като тогава се предлагали скромно само няколко продуки като храни, добавки и специални натурални екстракти. Целта на компанията е качеството на самия продукт, а не печалбата от него. Сега К-линк България ООД показва своята устойчивост и конкурентноспособност, като успява да се развива бавно, но сигурно. Първоначално фирмата стартира в Малайзия и след кратък период от време завладява Тихоокеанска Азия, а след няколко години и световните пазари.  В момента глобалната мрежа на K-link се простира върху повече от 68 държави от всички континенти, в т.ч. Сингапур, Бруней, Тайланд, Индонезия, Филипините, Индия, Тайван, Хонг Конг, Австралия, Европа. К-Линк България ООД е един най-новите членове в семейството на K-link International.  
От самото начало на развитие К-Линк България има за цел да помага на хората, които имат нужда да подобрят качеството на своя живот. 

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT К-Ликвид Алфалфа 500мл К-линк България
75.00 лв
К-Ликвид Алфалфа 500мл К-линк България  Какво представлява К-Ликвид Алфалфа? К-Ликвид Алфалфа е хранителна добавка за здравословен живот и защита на организма. Ефектът на продукта се дължи ..
SOLD OUT К-Остеолайф 120 капсули К-линк България
75.00 лв
К-OsteoLive, 120 капсули К-линк България Какво представляват капсулите К-OsteoLive? К-OsteoLive са капсули, чиято основна съставка е добита от органични водорасли, които са йонизиран из..
SOLD OUT Органик К-Биогрийн 250/500гр К-линк България
85.00 лв
Органик К-Биогрийн от К-линк България Какво е К-Биогрийн? К-Биогрийн е органична суперхрана, която подобрява здравословното състояние на организма, изчиства от натрупаните токсини и благоприятст..
SOLD OUT Пластири Кинотакара 10 лепенки К-линк България
На база ( 1)  Коментара
110.00 лв
Пластири Кинотакара, 10 лепенки от К-линк България Какво представляват Пластирите Кинотакара? Пластирите Кинотакара са иновативен и удивителен начин за изхвърляне на токсините, борба със стреса ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™