Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

К-линк България ООД

K-link International SDN. е компания, започнала работа през 2000 година, като тогава се предлагали скромно само няколко продуки като храни, добавки и специални натурални екстракти. Целта на компанията е качеството на самия продукт, а не печалбата от него. Сега К-линк България ООД показва своята устойчивост и конкурентноспособност, като успява да се развива бавно, но сигурно. Първоначално фирмата стартира в Малайзия и след кратък период от време завладява Тихоокеанска Азия, а след няколко години и световните пазари.  В момента глобалната мрежа на K-link се простира върху повече от 68 държави от всички континенти, в т.ч. Сингапур, Бруней, Тайланд, Индонезия, Филипините, Индия, Тайван, Хонг Конг, Австралия, Европа. К-Линк България ООД е един най-новите членове в семейството на K-link International.  
От самото начало на развитие К-Линк България има за цел да помага на хората, които имат нужда да подобрят качеството на своя живот. 

Производители
Категории
Няма налични продукти
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™