Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Great Lakes Gelatin

Пътят на Great Lakes Gelatin® започва през 1922 година, като още от самото начало главната цел на компанията е да доставя най-висококачествения желатин както на търговския, така и на потребителския пазар. През 1988 година тогавашната компания Grayslake Gelatin се превръща в Great Lakes Gelatin®, а търсенето на продуктите е продължило да расте. Първоначално използван като функционална съставка на продукти като желатинови десерти и витамини на капсули, чистият колагенов протеинов желатин бързо се е превърнал във важна добавка за хората, стремящи се към здравословен живот.

Компанията Great Lakes Gelatin® е мотивирана за работа от позитивните отзиви на потребителите на тяхната продукция, като не се отделят от главната си мисия да мисли за бъдещето. Изградена върху научноизследователста дейност, усилията на екипа на компанията са ги научили, че ползите от този калаген са огромни както за хората, така и за домашните любимци. Все повече в живота навлизат полуфабрикатите, а хората от Great Lakes Gelatin® осъзнават, че хората са лишени от истински колагенов протеин, от който се нуждаят телата им, за да имат здрава костна и тъканна функция.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
95.00 лв.
Collagen Hydrolysate Collagen Joint Care Beef 454 g I Great Lakes Gelatin Co. Разтваря се в студена и гореща вода Чист белтък без вкусови добавки Иновативен продукт Колагенова хранителна д..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™