Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Garden of Life

Компания Garden of Life е фанатична по отношение на храната. Затова е и различна! Независимо дали става дума за производство на витамини, пробиотици или протеини на прах, тя използва истински хранителни елементи, които осигуряват на нейните хранителни добавки силата да бъдат най-добрите. И това също я отличава от многото други производители на пазара. Синтетично създадените химични „иновации“ от големи търговски лаборатории не са за нея.

Garden of Life държи изключително много на веществата, които влизат в произведените от нея хранителни добавки. Екипът на компанията не използва синтетични химикали, които се използват от много от производителите. Докато тези производители си губят времето в притеснения за ефективността на продукцията си, Garden of Life не правят компромиси със здравето на своите клиенти. Техните продукти се произвеждат на ръка, суровините, които използват, се отглеждат в богата на органични вещества и без ГМО почва с достатъчно слънчева светлина, въздух, вода и време, за да произвеждат най-добрите продукти.

Три са принципите на Garden of Life относно това какво правят и как го правят:

Изучаване на пълноценните храни

Тялото на човека е създадено да се храни, да преработва и да извлича от храната здравословните вещества. Затова, преди да създаде своите продукти, Garden of Life изучава суровините, които ще използва, щателно. Кои са „добрите вещества“ в храните с най-високо качество, които липсват в хранителния режим на човека? Кои от тези храни са с най-голям потенциал и могат да осигурят на хората повече здраве? Това е ориентир в производството на Garden of Life.

Чисто и здравословно

В състава на формулите от Garden of Life присъстват натурални пълноценни хранителни съставки. Но това не е всичко. Освен това компанията обръща голямо внимание на това, което присъства извън тях. Отново изучават храната – истинската питателна храна. Това, което не присъства в нея, не присъства и в хранителните добавки на Garden of Life.

Проследяване

Този принцип е от ключово значение за продуктите на Garden of Life, затова те са толкова специални. Проследяването започва от произхода на всяка от съставките, които използват, и от опознаването на източниците им: къде се отглеждат суровините, как се отглеждат, всичко.

Избирайки продуктите на Garden of Life, Вие избирате да гарантирате за доброто си здравословно състояние!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
59.90 лв
Mykind Organics B12 Spray 58 мл | Garden ot Life Подобрява концентрацията и увеличава енергията Поддържа метаболизма и здравето на сърцето Органичен продукт, не е ГМО Без изкуствени състав..
74.90 лв
Mykind Organics Vegan D3 Спрей 58 мл | Garden of life Осигурява необходимите на тялото омега мастни киселини Намалява възпаленията и подпомага здравето на костите и ставите Може да помогне п..
На база ( 1)  Коментара
149.90 лв
Vitamin Code Raw Prenatal 180 капсули | Garden of Life Съдържа всички необходими вещества за доброто протичане на бременността За по-добро здраве на жената по време на планиране на бременностт..
95.00 лв
Vitamin Code Whole Food Multivitamin for Men 120 капсули | Garden Of Life Здравословен отговор на стреса Психическа и физическа енергия Здраве за сърцето и простатата Поддържа здравословно..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™