Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Eurovital

Eurovital е водещ международен производител на продукти за здраве и уелнес, предлагащ широка гама от хранителни добавки, козметика, добавки за домашни любимци, включително нарастващата линия витамини с първокласно качество.

Eurovital са хранителни добавки, произведени в САЩ. Гамата предлага от анти-ейджинг продукти, които да Ви помогнат да се чувствате и да изглеждате млади, през DHEA продукти, които увеличават енергията и намаляват стреса, до продукти за изгаряне на мазнини и подпомагане на отслабването.

Eurovital обслужва хиляди доволни клиенти по цял свят и продължават да разширяват асортимента си, за да отговорят на Вашите уникални нужди и цели.

Широката гама от модерни хранителни добавки Eurovital поддържа активен и здравословен начин на живот винаги, когато имате нужда от тях - независимо дали сте на работа, по време на училище, когато практикувате спорт, за ежедневието или в определени фази от живота.

Ето защо, продукт след продукт, Eurovital комбинират полезни витамини, минерали и други специални жизненоважни хранителни вещества, всички в оптимална доза. Използват най-новите научни открития и спазват високите спецификации за качество. Eurovital гарантират постоянно качество чрез използването на висококачествени суровини, внимателна обработка и непрекъснати, стриктни проверки. По този начин Вие и Вашето семейство можете да разчитате на здраве и безопасност. По всяко време.! Във всеки етап от живота!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 1)  Коментара
58.50 лв
Габа (GABA PLUS) 100 капсули / 30-50 дни | Eurovital  GABA PLUS (ГАБА ПЛЮС) на Eurovital - жизнено важна за мозъчния метаболизъм! Този страхотен продукт от Eurovital ще Ви помогне ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™