Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите стави?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословни проблеми и състояния, Хранителни добавки и продукти | 1 коментара. | 1303 прегледа на този пост

Съдържание на Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите стави?


Охлювите – те наистина са супер здравословни!

Екстрактът от охлюви е полезен за кожата, има доказано противораково действие и подпомага ставитеБългарските охлюви започват да се ценят все повече и повече в страната ни и зад граница като суровина за производството на лекарства и козметични изделия. Те се използват с успех при лечението на язви, гастрити, при зарастване на операции и белези и т.н. Лечебните свойства на охлювите са били известни още в древността. И римляните, и галите са знаели колко полезни за организма на човека са месото и кръвта на охлювите. В наши дни с научни и медицински цели охлюви се развъждат в специални ферми.

Тези охлюви се хранят със специално засадени за тази цел детелини и екологично чист фураж от биопродукти. Установено е, че варените охлюви имат успокояващо качество. Също така, в хода на многогодишни изследвания е установено, че в кръвта на охлювите се съдържа протеинът хемоцианин, който има мощно противораково и антибактериално въздействие. Освен това се отличава с имуностимулиращите си свойства. Във връзка с тези изследвания преди години на пазара се е появил и продукт против рак на млечните жлези, който се използва главно в Западна Европа. След това интересът към охлюви логично се е повишил, а също и към този особен протеин, което е довело до изследвания за други полезни свойства на охлювите.

Например, месото на охлювите се използва много заради ценните и полезните питателни вещества, които се съдържат в него. Става дума за по-широкото и разнообразно съдържание на протеини, което достига до 51% - по-високо в сравнение с другите употребявани видове месо в менюто на хората. Хранителната ценност на това месо се усилва и със съдържанието на почти всички видове аминокиселини, необходими на човека. След изследването на клетъчните и молекулните компоненти е установено, че охлювите отделят секрет, чийто състав е близък до кожата на човека и затова той притежава регенериращо действие върху дермата, което също предизвиква голям научен интерес.

Helix Original е хранителна добавка на капсули, която поддържа структурата на хрущялите, ставите, костите, връзките и сухожилиятаУчените от Института по органична химия в Българската академия на науките провеждат съвместни изследвания с колегите си от катедрата по генетика към Медицинската академия в София, в резултат на които е установено, че хемоцианинът, извлечен от охлювите, е по-активен отколкото при други мекотели. В последните 2-3 години учените усилено следят и слузта на охлювите, която пречистват и преработват. На основата на всички тези изследвания върху охлювите са започнали да се създават различни козметични продукти, а също и хранителни добавки. Козметичните изделия са основно гелове и кремове за възстановяване на кожата, докато хранителните добавки са различни сиропи против язви и гастрит, тъй като екстрактът от охлюви, който се съдържа в тези сиропи, въздейства за регенерацията на стомашната лигавица. Създават се и продукти с екстракт от охлюв като хранителни добавки, които действат благотворно и върху костната система и ставите.

Такава е хранителната добавка, която ние в Biomall.bg предлагаме на наистина атрактивна цена Helix Original от 30 капсули. Това е натурална добавка, без никакви химически примеси, която е създадена на основата на екстракт от охлюви. Тук действащото активно вещество е алантонин, който способства синтезирането на фибробласти, участващи в строежа на костната тъкан. Изключително ефективно се преборва със ставните възпаления, облекчава болките и преустановява кръвоизливите в ставните структури. Екстрактът от тези мекотели в добавката регенерира синовиалната течност, хрущялните тъкани и костите, понижава отоците в ставите и е препоръчително да се използва от хора със счупвания на костите, артроза, остеохондроза, подагра, остеомиелит, остеоартроза и други. Много действен продукт е за укрепването на ставните връзки и изключително успешно помага при ставно обездвижване, като прави ставите по-гъвкави и еластични.

Също така Хеликс Оригинал на капсули, който ние от Biomall.bg предлагаме на много добра цена, помага да се възстановят увредените твърди тъкани, играе ролята на стимулатор за хрущялната и костната тъкани, особено при установено заболяване на ставите. Подобрява и състава на синовиалната течност и подпомага обновяването на епителната тъкан. Възползвайте се от този продукт, като качеството е гарантирано, добавката не причинява странични ефекти и въздейства изключително благотворно при проблеми със ставите.

Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите стави? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (1)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™