Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Caffe Mauro

Историята за невероятното Caffé Mauro идва от създателят му г-н Деметрио Мауро. Той е роден през 1905 г. в Реджо Калабрия. Едва когато е на 10 годишна възраст започва да работи в корабите на пролива и да реализира своите мечти. Разработва и създава своя бизнес и през 1930 година купува първата си лодка "Салваторе Padre". През 1936 година в Африка той започва местенето на дейността към земи, които са били установени като туристическа агенция. След събитията от Втората световна война той започва новото си приключение, а именно новата страст – кафето.

Coffe Mauro е кафе с невероятен вкус, качество и стил.Семейството Мауро (Mauro) от 1946 година прави опити в печенето на кафе. Когато през ноември 1949 година установяват дружеството Caffè Mauro. В началото започват с една малка кафе машина, която има капацитет от 20 кг. С много усилия и труд Деметрио Мауро започва да постига невероятни резултати и успехи.

Тъй като започва да жъне невероятно успехи Деметрио Мауро прави важна крачка. През 1958 година той оставя старите начини за печене на кафе и решава да открие завод, който е с площ около 10000 кв.м. 2 години след това, поради големия интерес на кафето е необходимо да създаде и нова сграда, която е с площ 15000 кв.м. Обновената и модерна фабрика се намира в Villa San Giovanni промишлена зона и тя вече достига размерите от 37,000 кв. м. И до ден днешен това си остава най-модерната компания за производство в Европа.

През 60-те години Mauro Caffe се пласира по хранителните магазини и супермаркети. Времето, в което никой все още не говори за маркетинг, кафето е един от първите продукти, които се радват на голямо внимание.Това е така, защото то притежава страхотен аромат, цвят и форма. Постоянният интерес от страна на медиите, рекламите допринасят за още по-големия интерес на caffe Mauro. От една малка кафе машина с капацитет от 20 кг. до невероятните стотици килограми, които са необходими, за да задоволят нуждите на пазара и търсенето на хората.

За производството на кафето Мауро се използват висококачествени смеси. Компанията започва да внася кафе от Азия, Бразилия, Централна Америка и Африка. Започват да обработват суровината, като всички се стараят към високо качество и стандарт. Продажбата обхваща както Италия, така и целия свят. Страстта към вкуса и увеличава интереса към Caffé Mauro и то започва да контролира всеки етап след покупката: от пържене на състава на избраните смеси, до тяхното опаковане.

За производството на кафето Мауро се използват висококачествени смеси. В миналото компанията се изправя пред големи трудности.Такива проблеми не позволяват да продължи развитието към постигане на съвършенство,  характерна за компанията. И поради това Caffé Mauro срещна г-н Фабрицио Капуа. Той е един сериозен и опитен предприемач, който е с голям професионален опит и се свързва с компанията. Той става изпълнителен директор и взима всичко в свои ръце. Има за цел да увеличи интереса на италианския пазар, както и да разшири търсенето и в други държави. Марката вече е разпространена в повече от 35 страни. През 2008 година продължава подобряването на стила, създаването на нови опаковки и линии.

Иновациите и традициите съчетават страхотни ценности, които се предават напред. За пореден път Мауро кафе доказва своето качество. Марката е символ на съвършенство и на италиански стил.

Разпространението на кафето и износа започва в началото на 60-те години. Компанията започва работа с големи хранителни вериги, ресторанти и барове. Фирмата започва изработването на продукти за външния пазар, реклами, специални и невероятни опаковки.

Новият и специализиран екип за пореден път разчита на качеството и се грижи то да бъде най-доброто. За да бъде най-търсено, качествено и без никакви забележки Caffé Mauro се подлага на дълги  проверки, както при пристигане на суровината, така и време на процеса и неговия край. Обявени са повече от 100 проверки, направени анализи и проучвания. Кафе Мауро извършва дейност, която се насочва към физическа и техническа трансформация на зелено кафе в печено кафе.

Ние от Майсенс ЕООС като официален вносител на Кафе Мауро Ви предлагаме голяма гама продукти, които са с гарантирано качество и произход. Насладете се на невероятния вкус и аромат с Caffé Mauro

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Caffe Mauro Camomilla Espresso point система 25 бр. Чай на капсули
23.39 лв
Caffe Mauro Camomilla Espresso point система 25 бр. Чай на капсули Какво представлява Кафе Мауро Camomilla за Еспрессо Пойнт система? Чаените капсули Лайка 25 бр. на Mauro са на специална цена. ..
SOLD OUT Caffe Mauro Frutti di Bosco Espresso point система 25 бр. Чай на капсули
23.39 лв
Caffe Mauro Frutti di Bosco Espresso point система 25 бр. Чай на капсули Какво е Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на природно чисто кафе и чаени изделия. Отличителни..
1.30 лв
Caffe Mauro Бъркалки за кафе 50 бр Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с ун..
3.00 лв
Caffe Mauro Стъклени чаши за кафе 1 бр Кафе Мауро е фирма за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на..
8.00 лв
Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен..
6.00 лв
Caffe Mauro Чаша за еспресо с чинийка 1 бр. Порцеланова чаша за кафе Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, ..
8.00 лв
Caffe Mauro Чаша за капучино или чай 1 бр. Порцеланова чаша Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез коят..
13.00 лв
Caffe Mauro Чаша за чай 300мл / 1бр. Порцелановa чашa Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени и чаени продукти и изделия. Про..
9.00 лв
Шоколадово-кафената смес на Chicchi Di Caffe ще ви предостави голяма наслада и освен това ще ви накара да се влюбите в невероятния аромат на Caffe Mauro.  ..
2.50 лв
Пластмасови чаши 50 бр 80 мл Caffe Mauro Пластмасовите чаши с логото на Кафе Mauro са невероятно удобни за ежедневна употреба.Събират 80 мл кафена напитка, което ги прави изключително фун..
SOLD OUT Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна
49.74 лв
Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна Какво знаем за Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска компания за производство на висококачествено биологично чисто кафе. Известна е най-вече с това, че ..
SOLD OUT Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
7.40 лв
Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули Какво знаем за Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска фирма за производство на биологично чисто кафе. Компанията е известна най-веч..
SOLD OUT Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр. Кафе на капсули
23.39 лв
Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр. Кафе на капсули Какво знаем за Кафе Mauro? Caffe Mauro е фирма с италиански произход, която е водещ световен производител на биологично..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози
7.05 лв
Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози Какво е Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на природно чисто кафе. Отличителният белег на Mauro е това, че нейният основе..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento 100% арабика 1кг Кафе на зърна
46.70 лв
Caffe Mauro Centopercento 100% арабика 1кг Кафе на зърна Какво е Caffe Mauro? Специализирана работа, иновативност и традиционализъм са основните елементи, в които се усъвършенства марката Caffe ..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
7.40 лв
Caffe Mauro Centopercento Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули Бавен метод за изпичане на кафе-зърната Съхранява полезните свойства на кафената напитка Има ободряващо въздействие ..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento Lattina Кутия 250 гр. Mляно кафе
15.43 лв
Caffe Mauro Centopercento Lattina Кутия 250 гр. Mляно кафе Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е кафе, доказало своите качества по целия свят, благодарение на единствената по рода си технолог..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico 0.250 гр Мляно кафе
На база ( 1)  Коментара
8.00 лв
Caffe Mauro Classico 0.250 гр Мляно кафе Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е кафе-производител, доказал качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си технология з..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico 10 бр Кафе на дози
5.50 лв
Caffe Mauro Classico 10 бр Кафе на дози Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е марка, която е доказала качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си технология ..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
5.73 лв
Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули Какво представлява Mauro Caffe? Кафе Mauro е марка, водеща в сферата на произвеждане на висококачествени сортове кафе. Заложила..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico In Grani 0.500 кг Кафе на зърна
17.96 лв
Caffe Mauro Classico In Grani 0.500 кг Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е марка, която е доказала качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си техноло..
SOLD OUT Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Мляно кафе
На база ( 1)  Коментара
9.87 лв
Caffe Mauro De Luxe 0.250 гр Мляно кафе Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро се произвежда по технологията на бавното печене на зърната. Днес този метод практически не се използва, тъй като се..
SOLD OUT Caffe Mauro De Luxe 10 бр. Кафе на дози
6.45 лв
Caffe Mauro De Luxe 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Кафе Mauro? Кафе Мауро е марка кафе, доказало своите качества на световно ниво, благодарение на уникалната технология, чрез която произвежд..
SOLD OUT Caffe Mauro De Luxe 70% арабика 1кг Кафе на зърна
На база ( 1)  Коментара
44.32 лв
Caffe Mauro De Luxe 70% арабика 1кг Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Mauro? Кафената марка Caffe Mauro е основана през 1949 година от Деметрио Мауро, който започнал самостоятелно производ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™