Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Borola

Борола е българска компания, създадена през 1996 г. с основна цел грижа за здравето. Борола е специализирана в производството на висококачествени природни, козметични и други здравни продукти.

Borola се стреми да е в непрекъснато развитие и търсене на последните новости. Компанията използва най-новите научни изследвания и разработки, за да подобри и развие продуктите си.

Борола вярва, че всеки има право на цялостна грижа за здраве, красота и уелнес. Стремежът им е да осигурят това чрез новаторски и по-различен начин на мислене.

Борола разполага с високия професионализъм на всички служители на компанията, съчетан с неоспоримите качества на продуктите си, което води до гарантиран успех.

Вдъхновена от най-добрите практики в здравеопазването, Борола се развива и еволюира чрез промяна на конвенционалната концепция за дистрибутор и производител на здравни продукти. Борола създаде нови значения в различни здравни програми от социално значение, основно допринасяйки за концепцията за холистично здравеопазване.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
18.14 лв
Имунобор Кидс 30 капсули | Borola  Държи надалеч вирусни, бактериални, гъбични и други инфекции Действа успешно срещу остри и хронични заболявания на дихателната система Дарява детето с..
19.50 лв
Имунобор Кидс Сироп 100 мл | Borola Засилва активността на имунните клетки и способността им да убиват бактерии и други микроорганизми Стимулира производството на имунни тела Има директен ан..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™