Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

BioVita

БиоВита Клетъчна Грижа е един нов и уникален подход, който има за цел да подобри здравето на човека. Освен това Клетъчната грижа може да предотврати развитието на някои болести. Има направени различни изследвания за това какви съставки се използват за направата на продуктите. Голяма част от тях са патентовани с одобрени здравни претенции, както и с клинични изпитвания от EFSA ( Европейски Орган по безопасност на храните). Тук може да видите продуктите, които се предлагат. 

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Клетъчен Антиоксидант 30 капсули I BioVita
23.40 лв
Клетъчен Антиоксидант 30 капсули I BioVita Подпомага имунната система Възпрепятства развитие на сърдечни проблеми Бори се с канцерогените Има подмладяващ ефект Регенерира епидермалните т..
SOLD OUT Клетъчна грижа за диабетици 30 капсули I BioVita
23.40 лв
Клетъчна грижа за диабетици 30 капсули I BioVita Предотвратява диабет Помага при запек и стомашни болести Понижава необходимостта от инсулин Регулатор на налягането на артериите Противои..
SOLD OUT Клетъчно Балансиране на холестерола 30 капсули I BioVita
23.40 лв
Клетъчно Балансиране на холестерола 30 капсули I BioVita Понижава синтезирането на холестерол Пречиства съдовете на кръвоносната система Помага при здравословни проблеми със сърцето Подобр..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™