Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bio Tropic GmbH

Bio Tropic GmbH e компания, която се е специализирала във вноса на органични плодове и зеленчуци от целия свят. Част от продукцията, Bio Tropic си произвеждат сами. Компанията започва дейност през 1997 г. с вноса на органични банани от Доминиканската република. В наши дни те могат да предложат органични плодове и зеленчуци от всички видове и от най-различни региони на земята. 

Тяхната продуктова гама обхваща всички плодове и зеленчуци, които са на разположение в био-качество навсякъде по света. Това са най-вече пресни продукти, но те могат също така да включват и преработени храни и зеленчуци, както и сурови стоки и замразени продукти. Bio Tropic GmbH също така разработват зелена марка на сушени плодове. Един от по-известните продукти, които произвеждат е Био Течно Ленено Масло (Flax Oil).

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 1)  Коментара
8.40 лв.
Био Ленено Масло Течно 250 мл | Bio Tropic Лененото масло е най-богатия растителен източник на омега-3 мастни киселини. Ленено Масло Течно се предлага на страхотна цена. Подпомага редица функц..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™