Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BioTech USA

Biotech USA – 20 години превъзходно качество!

В света на бодибилдинга и спортното хранене е трудно да се открие човек, който не е чувал за марката Biotech USA. Грамадно количество всевъзможни добавки, добра ценова политика, прекрасно качество – всичко това превръща Biotech USA в лидер на пазара за спортни продукти.

Компания Biotech USA се е сформирала през 90-те години на миналия век, когато са се обединили две производства. Първото е правело спортни стоки в Централна Европа, а второто се е занимавало с производство на спортни храни в САЩ. Продуктите, направени от американския производител бързо станали популярни в Европа и за Biotech USA започва да се говори много. Това е провокирало ръководството на компанията да отвори европейския филиал Biotech в Германия. Това се е случило през 1999 година. От тогава компанията се развива стремително и завоюва пазара. В този момент продукцията на Biotech USA се продава успешно в повече от 50 страни. Само в Европа са отворени над 100 фирмени хипермаркети с продуктите на тази компания.

Само напред!

Движението е живот и това го знаят прекрасно сътрудниците на Biotech. В компанията постоянно се водят изследоватески дейности и се усъвършенстват технологичните процеси. Учените от многобройните лаборатории са постоянно заети с разработки и апробация на нови форми и съединения от различни съставки. Именно заради това спортните храни Biotech USA съответстват на всички международни стандарти и са с прекрасно качество.

Дейността в заводите на компанията се провежда много прецизно и с много проверки на различните производствени етапи. Проверява се буквално всичко! И продуктите, с които се работи, и материалите за опаковките, и качеството на разфасовките. Biotech USA – това е иновативни технологии, това е качествена продукция и материали, това е постоянен прогрес и движение само напред!

А след това какво?

Резултатите на многогодишната работа на компания Biotech USA са: няколко патента, уникални формули и смеси, огромен арсенал от продукти и много други неща. Главната цел на компанията Biotech USA е да удовлетвори потребностите на всеки клиент. Именно поради това с всяка година на пазара се появяват все повече продукти на този производител. Така че, смело може да се твърди, че и в бъдеще компанията ще радва клиентите си с нови, и най-важното – качествени спортни продукти!

Biotech USA оказва професионална помощ на спортистите от цял свят за постигане на максимални резултати в строежа на мускулна маса, увеличаването на екстремалните способности на организма и в провеждането на здравословен начин на живот. Използвайки продуктите Biotech USA, Вие можете да се абсолютно сигурни в ефективността им. Biotech USA държи на качеството. Хората от екипа на компанията се гордеят с възможно най-високите стандарти на производство, на които отговарят. Както продуктите, така и производството на компанията са напълно безопасни и съответстват на световните стандарти. За достигането на Вашите цели, Biotech USA ще бъде надежден и незаменим партньор!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
44.00 лв.
Хидролизиран Телешки Протеин 500 гр | Biotech USA Телешки хидролизиран протеин Над 26 гр протеин за доза Не съдържа лактоза Поддържа мускулната маса Ние от biomall.bg Ви предлагаме Хидро..
58.00 лв.
Tribooster 120 таблетки | BioTech USA Стимулира произвеждането на качествен тестостерон без да нарушава естествения баланс Оказва положително влияние за формирането и растежа на мускулнат..
38.00 лв.
Tribooster 60/120 таблетки | BioTech USA Стимулира произвеждането на качествен тестостерон без да нарушава естествения баланс Оказва положително влияние за формирането и растежа на мускул..
41.00 лв.
100% Creatine Monohydrate (Bag) 500 гр | Biotech USA Страхотен продукт, който е лесен за смесване Помага за увеличаване на размера на мускулната маса Повишава издръжливостта Креатин Монохи..
9.00 лв.
100% Creatine Monohydrate Powder 100/300/500/1000 гр | Biotech USA Има антикатаболен ефект и насърчава мускулния анаболизъм Повишава нивата на енергия по време на тренировка Насърчава чистия..
87.00 лв.
100% Creatine Monohydrate Powder 1000 гр | Biotech USA Има антикатаболен ефект и насърчава мускулния анаболизъм Повишава нивата на енергия по време на тренировка Насърчава чистия мускулен ра..
39.00 лв.
100% Creatine Monohydrate Powder 300 гр | Biotech USA Има антикатаболен ефект и насърчава мускулния анаболизъм Повишава нивата на енергия по време на тренировка Насърчава чистия мускулен рас..
48.00 лв.
100% Creatine Monohydrate Powder 500 гр | Biotech USA Има антикатаболен ефект и насърчава мускулния анаболизъм Повишава нивата на енергия по време на тренировка Насърчава чистия мускулен рас..
86.00 лв.
100% L-Glutamine Powder (Bag) 1000 гр | Biotech USA За по-големи и силни мускули Грижи се за баланса на стомаха и чревната флора Срещу развитието на Алцхаймер Чист Глутамин на прах е на то..
34.00 лв.
100% L-Glutamine Powder 240/500 гр | Biotech USA Помага за възстановяване на мускулния протеин Подпомага функционирането на имунната система Помага за облекчаване на възпалението Поддържа ..
57.00 лв.
100% L-Glutamine Powder 500 гр | Biotech USA Помага за възстановяване на мускулния протеин Подпомага функционирането на имунната система Помага за облекчаване на възпалението Поддържа прав..
77.00 лв.
100% Pure Whey Powder 1000 гр | Biotech USA Бързо се абсорбира и добре се разтваря във вода Ускорява регенерацията и облекчава умората след тренировка Улеснява ефективното увеличаване на мус..
157.00 лв.
100% Pure Whey Powder 2270 гр | Biotech USA Бързо се абсорбира и добре се разтваря във вода Ускорява регенерацията и облекчава умората след тренировка Улеснява ефективното увеличаване на мус..
286.00 лв.
100% Pure Whey Powder 4000 гр | Biotech USA Бързо се абсорбира и добре се разтваря във вода Ускорява регенерацията и облекчава умората след тренировка Улеснява ефективното увеличаване на мус..
42.00 лв.
100% Pure Whey Powder 454 гр| Biotech USA Бързо се абсорбира и добре се разтваря във вода Ускорява регенерацията и облекчава умората след тренировка Улеснява ефективното увеличаване на муску..
62.00 лв.
100% Pure Whey Powder 908 гр | Biotech USA Бързо се абсорбира и добре се разтваря във вода Ускорява регенерацията и облекчава умората след тренировка Улеснява ефективното увеличаване на муск..
43.00 лв.
3P Amino Matrix 240 таблетки | Biotech USA Подобрява издръжливостта Подпомага възстановяването и растежа на мускулите Намалява умората Помага за производството на енергия Поддържа метабо..
33.00 лв.
AAKG 1000 мг 100 таблетки | Biotech USA Засилва синтеза на съдоразширяващия азотен оксид в организма Увеличава притока на кръв през кръвоносните съдове Причинява така наречената „муску..
86.00 лв.
AAKG 7800 мг 20x25 мл | Biotech USA Засилва синтеза на азотен оксид в организма Може да стимулира синтеза на хормона на растежа Засилва храненето на периферните клетки Подобрява регенераци..
40.00 лв.
AAKG Elite 120 капсули | Biotech USA Причинява така наречената „мускулна помпа“ Засилва синтеза на съдоразширяващия азотен оксид в организма Увеличава енергията и способностите з..
63.00 лв.
AAKG Shock 1000 мл | Biotech USA Висока доза аргинин алфа кетоглутарат с добавен магнезий Предизвиква така наречената „мускулна помпа“ Може да стимулира синтеза на хормона на рас..
34.00 лв.
Active Woman 60 таблетки | Biotech USA 13 различни витамина и 12 минерала 15 различни антиоксидантни активни съставки С натурални растителни екстракти Фитнес добавка за Жени Active Wo..
56.00 лв.
After 420 гр | Biotech USA Ароматизирана напитка на прах с аминокиселини, креатин, въглехидрати, витамини и минерали Със 7 различни добавени аминокиселини Напълно естествен продукт Следтре..
21.00 лв.
ALA (Алфа липоева киселина) 250 мг 50 гел-капсули | Biotech USA Изцяло естествен продукт Предпазва от развитие на деменция Регулира нивата на кръвна захар в организма Алфа Липоева Киселина..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™