Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BioMedX USA

BioMedX Research USA е американска компания, специализирана в разработването на хранителни добавки за отслабване от най-висок клас. В България компанията е позната с два страхотни продукта - Raspberry Ketone Advanced Slimming Complex и HCG Activator. Малиновите Кетони на BioMedX са усъвършенстван комплекс за отслабване, включващ в себе си както малина кетони, така и екстракт от акай бери, ресвератрол, зелен чай, африканско манго и натурален кофеин. Продуктите за отслабване на BiomedX са известни с безкомпромисното си качество.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 31)  Коментара
49.90 лв.
Raspberry Ketone (Малинови Кетони) Advanced Slimming Complex са Мощен Комплекс за Отслабване 600 мг / 60 капсули от BioMedX (Малинови Кетони) Най-ефикасният продукт от семейството на Малинови Кетон..
65.00 лв.
Малинови Кетони Течни ULTRA PURE 400 мг 60 мл | BioMedX Регулират нивата на мастните киселини и глюкозата Спомагат за по- лесното отслабване Възпрепятстват повторното натрупване на мазн..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™