Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Bioclinic Naturals

Bioclinic Naturals е Канадска компания, която предлага голямо разнообразие от хранителни добавки. Целта на фирмата е да предложи на пазара едни наистина висококачествени продукти. Правят се различни проучвания и изследвания преди да бъдат пуснати на пазара. Това е една от главните причини да бъдат търсени и предлагани. Те са с добра ефикасност и невероятно качество.

В Bioclinic Naturals работят високо специализирани и квалифицирани работници. Суровините, които се използват са от сигурен източник. Те са добити от специализирани биологични земеделски земи, намиращи се в долината на Оканаган на Канада.

При направата на продуктите се използват главно растителни екстракти. Стандартите на компанията отговарят на всички канадки добри и производствени практики. Затова и продуктите, които се предлагат надвишават международните стандарти. Използват изключително модерна технология и оборудване.

Канадската компания Bioclinic Naturals се грижи за цялостното здраве на хората. 

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
34.10 лв
Thyro Vantage HT 90 капсули I Bioclinic Naturals Стимулира функцията на щитовидната жлеза Насърчава функциите на хормоните С добавена пантотенова киселина за подпомагане дейността на надбъбр..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!