Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Better Health Lab Inc. Alkazone

Мисията на Better Health Lab Inc. е да посрещне нуждите на хората, които искат да подобрят здравето си и да поддържат здравословния си начин на живот.

Better Health Lab Inc. е основана през 1994 година и нейната основна цел, към която се стреми, е да задоволи нуждите на всички хора, които искат да живеят здравословно и полагат усилия за това. През същата година компанията започва проучване и разработва алкална минерална хранителна добавка. Резултатът от това е Alkazone®! Основната съставка на този алкален бустер е калиевият бикарбонат.

През 1996 година Better Health Lab Inc. представят първия по рода си антиоксидантен алкален воден „фонтан“. Това са йонизатори за вода, които помагат на хиляди хора да постигат баланс в организма си, който им помага да удължат живота си и да бъдат по-здрави. С познанията, получени от 50 години японска научноизследователска и развойна дейност, BHL се развива успешно в усъвършенстването на техниките за създаване на най-превъзходните йонизатори на вода.

През 2010 година Better Health Lab Inc. стартира най-новия, най-вълнуващия продукт: бутилирана антиоксидантна вода Alkazone®. Това не е просто една типична бутилирана вода. Това е вода от изцяло нов клас!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
59.90 лв.
Алказон I Алкализиращи Минерални капки 35.5 мл I Better Health Lab Inc. Регулира баланса на киселинността и алкалните основи Подпомага прочистването на целия организъм от шлаките Понижава ки..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™