Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Best Vital

Best Vital е бранд, вдъхновен от силата на природата - нейната сила е тяхната страст!

през 2002 година е основана Medsportiv® с цел да осигури на хората оптимално балансирана и здравословна диета по всяко време.

Best Vital цели да предпостави на своите клиенти жизненоважни вещества, които вече трудно могат да присъстват в набързо приготвената и некачествена храна. Ако такива вещества липсват, те трябва да бъдат набавени от природата. Като експерти по хранене Best Vital разчитат на природата, създавайки натурални продукти с първото мляко - коластрата.

BestVital® обещават качество на коластрата за своите продукти! В продължение на много години брандът е работил с коластра за създаване на храни и продукти в грижа за кожата. Качеството е много важно за тях. Всички продукти с коластра подлежат на много строл контрол на качеството и Best Vital гарантират, че произвеждат само тествани и сертифицирани висококачествени продукти с коластра.

Продуктите на Best Vital се произвеждат в Германия по естествен път и са перфектното решение за ежедневна грижа за храненето и външния Ви вид!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
61.64 лв
Bio Colostrum 60 капсули | Best Vital Грижи се доброто здраве и енергия Предпазва от развитие на бактерии Стимулира имунната система Био Коластра на капсули за Силен Имунитет е на топ цена..
63.45 лв
Bio Colostrum Liquid 125 мл | Best Vital  Допринася за възстановяване и поддържане на нормалния имунен отговор Подпомага защитата срещу респираторни инфекции Възстановява жизнените..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™