Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Amix

LARGE LIFE LIMITED е основана през 2003 г. в Манчестър, Великобритания. Благодарение на големите инвестиции в научноизследователска и развойна дейност компанията гарантира върхови стандарти за качество в рамките на завършения процес. Затова компанията и нейната ключова марка AMIX Nutrition продължават да привличат вниманието на много потребители в цяла Европа.

Продуктите AMIX Nutrition плениха окото и вкуса на много от най-големите професионалисти в областта на бодибилдинга, фитнеса и други спортове. Това се дължи изключително много на бързата дистрибуция и продажбите на високоефективни продукти, което кара компанията да бъде един от най-високо ценените производители в индустрията на спортно хранене и хранителни добавки в Западна Европа.

Бързо нарастващото търсене през годините на регистрираната търговска марка AMIX Nutrition допринесоха за решението на компанията да изгради своите нови съвременни съоръжения за научноизследователска и развойна дейност, производство и логистика в самия център на Европа.

Постоянният стремеж на компанията да бъде лидер на пазара чрез всички аспекти на разработването и създаването на продукти се оказа най-силното конкурентно предимство на фирмата в областта на спортното хранене в световен мащаб. AMIX Nutrition се научи да уважава и надвишава желанията на своите най-взискателни и ориентирани към производителността потребители. 

Футуристичният и експресивен дизайн на AMIX™ Nutrition помагат да се разграничи още повече продуктовото портфолио. Това ясно отразява високия му стандарт на изследване зад характеристиките за повишаване на производителността на продуктите и уважавания вкус, отговарящи на изискванията на европейския пазар, а скоро и на пазарите на Азия, Арабия и Америка. 

Продуктите, вариращи от прости основни формули до специални смеси, продължават да придобиват изключителна популярност.

Amix се откроява от конкуренцията благодарение на постоянното изследване на най-добрите съставки, висококачествените суровини и най-новите технологии. Amix търси съвършенство и най-добрите и иновативни научни технологии. Amix™ уважава и изпълнява всички желания на клиентите и поради това Amix™ се превърна в пионерска компания в сектора на спортното хранене, която задоволява дори и най-взискателните спортисти.

Aмикс наистина привлича спортисти, чиито цели са здравословен начин на живот, постигане на най-добри резултати и грижа за техните спортни добавки с най-добрите съставки и последното поколение патенти от най-високо качество, което е абсолютно безспорно. Потребителите се доверяват на Amix™ заради първокласна ефективност и деликатен вкус.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
22.00 лв.
Vitamin C with Rose Hip 1000 мг 100 капсули | Amix Засилва функцията на имунната система Поддържа здрави кости, зъби и венци Помага в борбата с възпалението и болката Защитава мастноразтво..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™