Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Aflofarm

Aflofarm е номер едно компания на полския пазар за лекарства, отпускани без рецепта. Афлофарм предлага широка гама от продукти, включително лекарства със и без рецепта, козметика, медицински изделия, хранителни добавки, продукти за спортисти и продукти за домашни любимци.

Фармацевтичното качество е обединяващият елемент за всички техни продуктови категории. Г-н Анджей Фурман е започнал кариерата си във фармацевтиката в началото на 80-те години.

През 1989 г. основава Aflopa, компания за търговия на едро. През 1993 г., г-н Анджей Фурман променя името на компанията на Aflofarm и започва да произвежда лекарствени продукти. Оттогава Афлофарм непрекъснато се разширява и накрая печели водеща позиция на пазара на лекарства в Полша.

Днес Афлофарм произвежда повече от 120 лекарства без рецепта и 30 лекарства, отпускани с рецепта. Това прави Aflofarm един от най-големите полски производители на лекарства. Всяка година инвестират в научноизследователска дейност и броят на служителите в този сегмент постоянно расте. Продуктите на Афлофарм се основават на най-високите стандарти за качество и безопасност.

Афлофарм разширява сътрудничеството си в областта на научноизследователската и развойна дейност с външни партньори от цял свят в обхвата на лицензионна покупка и продажба и съвместни проекти за научноизследователска и развойна дейност.

Aflofarm разполага със собствена лаборатория. Оборудвана с пълна гама от най-съвременни технологии, тя позволява разработването на усъвършенствани технологии в твърди, полутвърди и течни формулировки (включително таблетки, дражета, твърди желатинови капсули, гранули, прахове, кремове, мехлеми, гелове, суспензии, сиропи, капки).

Научноизследователската и развойна дейност на компанията Aflofarm произвежда иновативни продукти. Проектите се основават на собствен напредък и сътрудничество с други институции, включително Института за фармацевтични изследвания, Ягелонския център за иновации, Технологичния университет в Познан, Варшавския технологичен университет, Медицинския университет в Гданск и Медицинския университет в Лодз. В тази област също си сътрудничат с експерти в различни области на науката, както и с лекари и фармацевти.

Като една от малкото компании в Полша, Aflofarm разполага с необходимите знания, технологични съоръжения и машини за производство на всички налични форми на лекарства, включително: таблетки, капсули, кремове, мехлеми, гелове, сиропи, суспензии, прахове, сашета в нашите собствени фабрики.

На BioMall.bg ще откриете широка гама от натурални продукти и хранителни добавки на Aflofarm на достъпни цени!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
21.35 лв
Acneminum 30 таблетки | Aflofarm  Подобрява състоянието на склонната към акне кожа Антиоксидантно и противовъзпалително действие Спомага за заздравяване на епидермиса Акнеминум за Хор..
15.41 лв
NeoMagni Cardio 50 таблетки | Aflofarm Напълно натурален продукт, който се грижи за здравето Ви Регулира нивата на кръвното налягане Действа успешно срещу умората и изтощението Грижи ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™