Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BioShield

Bioshield е българска компания, основана през 2006 г. в гр. София. Основната дейност на Bioshield е производство на хранителни добавки и козметични продукти, насочени основно към здравето на кожата. Компанията Bioshield е в партньорство с големи европейски и американски фармацевтични компании. Козметичната линия е разработена от специалисти с богат опит - дерматолози и технолози.

Контрол на всеки етап от формулирането на продукта до пускането му на пазара

Силният ангажимент на Bioshield към качеството гарантира, че продуктите им последователно отговарят или надхвърлят очакванията на клиентите, както и отговарят на високите регулаторни стандарти и изисквания в Европейския съюз. Строгите стандарти гарантират естествени здравни продукти с високо качество, на които можете да се доверите.

Bioshield работи с доставчици на най-висококачествени суровини

Процесите за контрол на качеството на Bioshield осигуряват на потребителите увереност, че всички продукти отговарят на изискванията, като са стриктно тествани по време на всички етапи на производство. Доверието трябва да се печели, а не да се купува, и от Bioshield осъзнават, че потребителите им се доверяват, когато става въпрос за тяхното здраве. Всяка година Bioshield пуска нови продукти, базирани на най-новите изследвания и научни открития, които им позволяват да предоставят качествени здравни решения със силна база от доказателства.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
26.90 лв.
BioAmica 15 мл 300 капки | BioShield Помага за намаляване на болките в корема и премахване на коликите при бебета Улеснява разграждането на лактозата, съдържаща се в млякото, поради действието..
29.41 лв.
Biozin 30 таблетки | BioShield Естествена добавка за поддържане на имунитета Естествена метаболитна и циркулаторна подкрепа Съдържа висококачествена коластра и други ключови хранителни вещес..
16.93 лв.
Biozin Oral Spray 30 мл | BioShield Нормализира състоянието на лигавицата на фаринкса, насърчава нейната регенерация Има антимикробно, противовъзпалително и регенериращо действие Образува за..
9.07 лв.
Cavisept 15 таблетки | BioShield  За силно възпалено и болезнено гърло Успокоява лигавицата на устата Стимулира имунната система Кависепт на таблетки е на топ цена от BioShield К..
22.68 лв.
Citizin 250 мг 30 таблетки | BioShield Поддържа мозъчната функция и здравето Поддържа когнитивната функция и паметта Играе важна роля в синтеза на фосфолипиди Поддържа невротрансмитерите ..
30.19 лв.
Divertaza 30 таблетки | BioShield  Подходящ за хорас шум в ушите Премахва чувството за студенина в крайниците Подобрява качеството на живот Дивертаза 30 на таблетки е на топ цена от B..
17.01 лв.
Osteozin 30 таблетки | BioShield За здрави кости и зъби Предпазва от поява на остеопороза При чупливи зъби с кариеси Остеозин на таблетки е на топ цена от BioShield Какво знаем за Ост..
23.80 лв.
Oxibio 30 капсули | BioShield Доставя важни нутриенти, необходими за нормално зрение   Неутрализира свободните радикали Предпазва клетките на тялото от оксидативен стрес Помага за под..
21.67 лв.
Seraza 30 таблетки | BioShield Подобрява сърдечно-съдовото здраве Предотвратява образуването на кръвни съсиреци и развитието на тромбоза Повишава активността на плазмина, ензим, който поддър..
19.22 лв.
Triptozin 30 таблетки | BioShield Помага при стрес, напрежение, депресия и безсъние За постигане на по-добро настроение и качествен сън Благоприятства състояния като отпадналост и умора, лип..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™