Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули | Haya Labs

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 354 прегледа на този пост

Съдържание на 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули | Haya Labs


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули Цена | Haya Labs

 • Нормализира работата на сърдечно-съдовата система
 • Мощен антиоксидант
 • Помага за натрупването на мускулна маса
 • Намалява риска от захарен диабет
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули е на топ цена от Haya Labs

7-KETO DHEA капсули може да помогне при отслабването и изгарянето на мазнините.Какво знаем за 7-KETO DHEA? 

7-KETO (З-ацетил-7-оксо-дехидроепиандростерон) е метаболит на изработвания от кората на надбъбречните жлези хормон дехидроепиандростерон, наричан още хормон на младостта. Синтезът на ДХЕА и 7-KETO пада с напредване на възрастта и това води до увяхване на организма и прибавянето на излишни килограми. ДХЕА (DHEA) е полов хормон, присъстващ в големи количества в човешкия организъм.

Често е наричан "супер-звездата” сред хормоните, защото действието му е много важно и многообразно. Той е строителен елемент за синтеза на други полови (и не само) хормони, а неговото количество е един от най-достоверните природни показатели за биологичната възраст. Работата е там, че на 20-годишна възраст синтезът на DHEA в организма е 30 мг на ден, а към 80-тата година той пада до 6 мг. 

Като хранителна добавка 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули от Haya Labs на изгодна цена намалява количеството на мазнини в тялото, въздействайки на особени ферментни системи. 7-КЕТО ДХЕА препятства постъпването на мазнини в мастните клетки, като помага за отслабването на мъже и жени, напълнели по типа "ябълка", при които мазнините се събират във вътрешността на корема. Това затлъстяване обикновено трудно се поддава на корекция и се счита за най-опасното, защото провокира и ускорява развитието на инсулин-резистентност. Това е главният рисков фактор в патогенезата на метаболитния синдром, включваща диабет II тип, хипертония, повишени триглецириди и холестерол в кръвта.

Как действа 7-KETO DHEA на капсули? 

7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули на Haya Labs подобрява енергията и издръжливостта, прояснява ума. При редовна употреба на 7-KETO DHEA се подобрява общото физическо и физиологично състояние, сънят става по-спокоен, благоприятства при артрит, подобрява се самочувствието. С напредване на възрастта надбъбречните жлези все повече се преуморяват и изтощават и изработката на хормони, в това число и DHEA, значително се понижава.

7-кето Дхеа на топ цена нормализира работата на сърдечно-съдовата система

Употребата на 7-KETO DHEA при хора, над петдесетгодишна възраст, възстановява жизнената енергия за срок от няколко дни до няколко седмици. 

В определена степен 7 -KETO DHEA защитава имунната система от увреждания, обусловени от стрес и свързаното с него отделяне на кортизол и други гликокортикоиди. Също така продуктът укрепва някои компоненти на защитната система на организма, включително клетките-убийци и Т-лимфоцитите. Той усилва способността на организма да разпознава и да убива мутиращите клетки, които могат да доведат до рак, което прави продукта перспективно поддържащо антиканцерогенно средство.

7-KETO DHEA е ефикасно средство при вълчанка (лупус еритематозус) и ревматоиден артрит. На 60 год. възраст рискът от рак е 10 пъти по-голям, отколкото на 20 години, и едно от обясненията за това е понижаване на равнището на ДХЕА. Понижаването на приема на хранителен холестерол, по всяка вероятност, няма да намали нивото му в кръвта, но може да забави изработката на ДХЕА, чийто прием, от своя страна, го повишава.

7-KETO DHEA препятства и образуването на кръвни съсиреци и може да способства за отпускане на кръвоносните съдове, което води до понижаване на кръвното налягане. 7-KETO DHEA понижава теглото за сметка на мазнините по най-безопасен за организма начин. Той е три пъти по-ефективно средство от диетата и упражненията. 7-KETO DHEA капсули на страхотна цена действа в следните направления: 

 1. Увеличава ръста на мускулна маса, особено при редовни физически натоварвания. Изключително ценно негово свойство е способността му да поддържа стройната фигура след приключване на диета.
 2. Притежава изразени противовъзпалителни свойства. Съгласно съвременните представи затлъстяването е хронично възпаление. В кръвта на пълните хора се намира голямо количество маркери на възпалителен процес (Ц-реактивен белтък, интерлевкин-1, тумор-некротичен фактор-алфа), поради което те толкова често страдат от различни хронични инфекциозни процеси. 
 3. Подкрепя активността на имунната система, тъй като стимулира функцията на левкоцитите и увеличава количеството на синтезираните от тях антитела. 
 4. Играе важна роля в преноса в клетките и оползотворяването на дълго-верижни мастни киселини, което е особено ценно за работата на сърцето и скелетната мускулатура. 7-КЕТО е ефективна защита от сърдечно-съдови заболявания, тъй като препятства агрегацията на тромбоцити и понижава нивото на холестерол. 
 5. Повишава мозъчната енергия, защитава мозъка от вредите, които му нанасят стресът и свободните радикали, от свързаната със старостта деградация, подобрява паметта, познавателните способности и настроението, също така предотвратява натрупването на „пигмента на стареене“ липофусцин в мозъка, който се натрупва в нервните клетки и значително отслабва познавателните способности. 
 6. Активно потиска апетита и се бори с преяждането. 
 7. Нормализира обмяната на веществата. 
 8. Активизира процеса на изгаряне на мазнини и способства за преработката им в енергия. 
 9. 7-КЕТО влияе на функцията на щитовидната жлеза, в резултат на което се осъществява повишаване на нивото на нейния хормон – три-йод-тиронин, оказващ въздействие на обмяната на веществата и влияещ на процесите на образуване на енергия на клетъчно равнище.
 10. Способства за значително подобряване на паметта, забавя настъпването на менопауза при жените и възстановява половото влечение, а при мъжете стимулира сексуалната активност. 
 11. Възвръща силите при хронична умора
 12. Повишава физичните и химичните параметри
 13. 7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули от Haya Labs на топ цена има антицелулитни свойства 
 14. Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите
7-KETO DHEA 50 мг 60 капсули | Haya Labs Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™