Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Забавни

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога

Сортове червено вино

Сортове червено вино

Най-доброто грозде за червено вино Гроздето по състав е уникален продукт. В него се съдържат ценни вещества, като лесно усвояващи се витамини и полезни ензими, свободни киселини, минерални соли и м..

Бяло вино – видове и сортове

Бяло вино – видове и сортове

Да се потопим в света на бялото вино Бялото вино е едно от най-разпространените алкохолни напитки, които се използват от хора на различна възраст по целя свят. В някои страни го предлагат дори и на..

Видове брашно за готвене

Видове брашно за готвене

Всичко за брашното и как да избираме брашното? Търсете плътно затворени опаковки или пакети. Брашното в скъсана опаковка си взаимодейства с въздуха и в нея могат да се развъдят буболечки. К..

Интересни идеи за храната на Хелоуин...

Интересни идеи за храната на Хелоуин

Как да приготвите тематична храна за Хелоун парти Хелоуин наближава и е време да помислим за забавни начини, по които да отбележим празника подобаващо. Тъй като през последните години, празникът..

Не прекалявайте с бонбоните и сладкото на Хелоуин!...

Не прекалявайте с бонбоните и сладкото на Хелоуин!

Не позволявайте на Хелоуин да заплашва кръвната ви захар! Седмицата преди Хелоуин започна, а с нея и вечният въпрос да празнуваме ли празника или не? Докато много хора смятат, че веселият..

Най-сладките бебешки костюми за Хелоуiн...

Най-сладките бебешки костюми за Хелоуiн

Почерпете вдъхновение за сладки бебешки маскировки за Хелоуин Миналата година беше първият Хелоуин на дъщеря ми. И макар много хора все още да негодуват от факта, че католическият празник започва д..

Бисквитите - неустоимо изкушение за всеки ден...

Бисквитите - неустоимо изкушение за всеки ден

Нещо повече за неустоимите бисквитки... Всеки любител на сладкото безспорно ще признае, че бисквитките са едно неустоимо изкушение, с което може да спасиш настроението си и да подариш усмивка ..

Как да разберем какъв е полът на бебето?...

Как да разберем какъв е полът на бебето?

Трикове за определяне пола на бебето без лекарска помощ Въпреки че методите за познаване на пола на вашето бебе, които ще ви споделим днес, могат да работят, не трябва да забравяте, че те няма..

10 неща, които не знаете за бебетата...

10 неща, които не знаете за бебетата

Интересни факти за бебетата, които вероятно не знаете Първоначално акото им не мирише Черните, подобни на катран бебешки акита, които родителите откриват в памперса на бебето през първи..

Не слагайте тези храни с пластмасова кутия...

Не слагайте тези храни с пластмасова кутия

Никога не съхранявайте тези 7 храни в пластмасови кутии или найлонови пликове Забелязвали ли сте понякога, че част от храните придобиват пластмасов вкус, след като са били съхранявани в пластм..

Съвети за успешно сънуване

Съвети за успешно сънуване

Как да управляваме сънищата си? Според много научни изследвания на съня и неговото влияние върху ежедневието на сънуващия, хората, които сънуват се чувстват много по щастливи. Причината? На..

Ароматни свещи за добро настроение...

Ароматни свещи за добро настроение

Положителното влияние на ароматните свещи върху настроението Ароматерапията е изключително приятен и лесен метод да се отървете от лошите мисли, кривото настроение или умората.  Всеки ..

5 трика за овладяване на гнева

5 трика за овладяване на гнева

Преборете се с напиращия гняв по няколко лесни начина Ако определяте себе си като избухлив човек, или пък въпреки спокойната си натура се улавяте, че понякога под влиянието на негативни емоции..

Как да си направим сами сладоледени изкушения?...

Как да си направим сами сладоледени изкушения?

Изкушаващи рецепти за сладоледени торти Сладоледените торти са лакомство, което обожават малки и големи. Особено актуални са такива торти в разгара на летния сезон, когато ни се иска нещо вкусно и ..

Как започва историята на сладоледа?...

Как започва историята на сладоледа?

История на сладоледа По исторически данни първият сладолед на света е направен преди повече от 5000 години. Плодовия сок, смесен със сняг или лед, са го яли като десерт в заможните древно-китайски ..

4 трика за почистване на очила

4 трика за почистване на очила

4 съветa за правилна грижа за oчилата Все повече и повече хора носят очила по предписание. Дългото време, прекарвано пред компютъра, фамилна обремененост - възможните причини са наистина много..

Навици, за които ще съжалявате след години...

Навици, за които ще съжалявате след години

5 неща, които може би правите днес, но ще съжалявате след години Не е нужно да сте в офиса цял ден. Ще съжалявате, ако не се научите да се наслаждавате на живота всеки ден. Живеем забързан и..

Цялата истина за същината

Цялата истина за същината

Топ 20 на непознатите факти за сънищата Сънищата – загадъчен и тайнствен феномен в човешкия бит По-рано се е смятало, че Боговете изпращат сънища на хората с висок обществен статус, а тези..

Да си направим шампоан за коса сами?...

Да си направим шампоан за коса сами?

Натурални домашни шампоани за коса Навярно неведнъж сте чували за вредата от SLS, парабените и другите химии, които се съдържат в козметичните продукти. Може и да вярвате че химията се натрупва в о..

6 трика срещу разширените пори

6 трика срещу разширените пори

Как лесно да затворите  порите на кожата на лицето? Младата, здрава и сияйна кожа е една от основните цели, по отношение на външен вид, на всяка жена. Дори и да не използвате грим, е важн..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!