Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Забавни

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога

Факти за кръвните групи

Факти за кръвните групи

Кръвната група не е просто цифра Кръвната ни група оказва голямо влияние върху организма ни заедно с храненето и начина ни на живот. Както знаем, има 4 типа кръвна група: I (0), II (А), III (В) и I..

Планина – перфектният начин за подобряване на здравето!...

Планина – перфектният начин за подобряване на здравето!

Походите в планината са идеалното решение при влошено здраве! Най-великите лечители навремето Авицена и Хипократ препоръчвали на пациентите, които се оплаквали от постоянно главоболие и сърдечни бо..

Сърдечен пулс на плода – кога се проявява и как можем д...

Сърдечен пулс на плода – кога се проявява и как можем да го чуем? – 1 част

Кога най-рано се чува сърдечният пулс на бебето? Честотата на съкращенията на сърцето е интегрален показател, върху който влияят много фактори: наситеността на кръвта с кислород, нивото на хемоглоб..

Сърдечен пулс на плода – кога се проявява и как можем д...

Сърдечен пулс на плода – кога се проявява и как можем да го чуем? – 2 част

Методи за установяване на сърдечен пулс при плода В ПЪРВА ЧАСТ на тази статия се спряхме на въпроса кога най-рано може да се установи сърдечен ритъм при нероденото бебе, а също така Ви запознахме с..

Интересни коледни рецепти за нестандартни празнични яст...

Интересни коледни рецепти за нестандартни празнични ястия

Какво да си приготвим за Коледа? Всички сме свикнали на обичайните ястия по Коледа и останалите зимни празници. Но в тази статия Biomall.bg Ви предизвиква да развихрите въображението си, да се отпу..

Каква е трапезата на Коледа при различните народи?...

Каква е трапезата на Коледа при различните народи?

За Коледните ястия в различните краища на света Датата на Рождество Христово е 25-ти декември за католиците и протестантите и 7-ми януари – за православните християни. В страните от Европа и ..

Нова година 2019: как да украсим елхата и да привлечем ...

Нова година 2019: как да украсим елхата и да привлечем късмета?

За украсяването на новогодишната елха и за привличането на късмета Новогодишната елха може да е не само основното украшение за празника, но и щастлив талисман. Предлагаме Ви да разберете как правил..

Тренировки за очи – най-добрите упражнения за зрението...

Тренировки за очи – най-добрите упражнения за зрението

7 упражнения за възстановяване и подобряване на зрението Днес много хора провеждат пред компютъра голяма част от работното време. Това изисква максимално напрежение на очите, от което изпитваме дис..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™