Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Забавни

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога

Качествено време със семейството...

Качествено време със семейството

Прекарването на качествено време с Вашето дете помага за изграждането на добри взаимоотношения. Дори и да сте заети с работа през деня, прекарването на качествено време със семейството Ви е по-лесн..

Как става формирането на мотивацията за учене у децата ...

Как става формирането на мотивацията за учене у децата в предучилищна възраст?

Психолозите са сигурни, че за да постигне определени висоти в зряла възраст, детето трябва да има мотивация от ранна възраст. В края на краищата това не е нищо повече от импулс за действие, което е пс..

Как да се погрижим за себе си това лято – как да сме ед...

Как да се погрижим за себе си това лято – как да сме едновременно здрави и красиви? Съвети и препоръки.

Лятото вече е тук и много от нас ще си вземат няколко дни почивка. В този момент от годината единственото нещо, което искаме, е да можем да се отдадем на заслужена почивка. Представяме си как лежим и ..

Основи на безопасността на плажа...

Основи на безопасността на плажа

Защитата от слънце е нещо, за което жените и не малка част от мъжете се тревожат. Истинските брутални мъже дори се срамуват да мислят за стареенето на кожата. Релефни мускули или бирен корем и така е ..

Защо да медитирате? Ръководство за начинаещи!...

Защо да медитирате? Ръководство за начинаещи!

Ако при думата медитация веднага си представяте екзалтирано момиче, говорещо за чакри или суровоядство, виждате будистки монах в мъглата на зората или почувствате неумолимото привличане на тибетските ..

10 грешки в образованието на децата и как родителите да...

Когато хората решат да станат родители, те често нямат представа с какви проблеми могат да се сблъскат и как да ги решат. Грешките при отглеждането на децата са често срещани както сред младите, така ..

Хармонично развитие и образование на детето...

Хармонично развитие и образование на детето

Връзката между социалното, емоционалното, когнитивното и академичното развитие на бебетата и децата, както и тяхното физическо и психическо здраве, е много важна. Хармоничното възпитание на децата се ..

Как лишаването от сън влияе на телесното тегло?...

Как лишаването от сън влияе на телесното тегло?

Сънят е възстановителен процес, който е важен за поддържане на психологическото и физическо здраве на човека. В навечерието на сесията липсата на сън е един от най-честите проблеми за студентите. З..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™