Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Забавни

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога

Бразилски орех за здраве, красота и вкусни ястия...

Бразилски орех за здраве, красота и вкусни ястия

Бразилски орехи (бертолетия) – вкусни ядки за добро здраве Бразилският орех е един от най-ярките и необикновени представители на растителния свят на Южна Америка. Дървото, на което раста..

Хормони – Лептин

Хормони – Лептин

Какво е лептин? Функциите на адипокина и какво означават високите му нива? В края на миналия век американецът Харви – учен биолог, провеждал опити с животни, опитвайки се да свърже организмит..

Котешки нокът – уникалното растение имуномодулатор...

Котешки нокът – уникалното растение имуномодулатор

Всестранно полезният котешки нокът Сега ще се запознаем с един от растителните източници, добре изучени от човечеството, с удивителни и просто невероятни свойства. В тази статия ще Ви представим ра..

Ползата от бобовите и зърнените храни...

Ползата от бобовите и зърнените храни

Бобови и зърнени храни – задължителни за доброто здраве! От древни времена до наши дни основно място в менюто на хората от всички страни заемат зърнените и бобовите култури. Научили сме се да..

Хормони – Окситоцин

Хормони – Окситоцин

Окситоцин – хормонът на любовта Окситоцин е хормонът на нежността и любовта. Съвременните изследвания сочат, че той влияе силно върху отношенията и чувствата ни към любимия човек. Ниските нив..

Зелени суперхрани – толкова полезни!...

Зелени суперхрани – толкова полезни!

Зелените суперхрани – защо са толкова полезни за човека? От известно време е прието продуктите да се делят на обикновени и суперхрани. Доскоро си нямахме и на представа, какво е чия, годжи, а..

Възпаления – какво ги провокира и доколко са опасни?...

Възпаления – какво ги провокира и доколко са опасни?

От-до за възпаленията! Много бактериални, гъбични или вирусни инфекции, абсцеси, рани на различни тъкани и други нарушения на целостта на организма съпровождат възпалението. Това явление помага по-..

Ензими – движещата сила в нас

Ензими – движещата сила в нас

Същност, функции и образуване на ензимите В организма ни постоянно протичат десетки хиляди различни биохимични реакции. Всъщност, организмът е една „жива лаборатория“, която постоянно р..

Коластра – защо е толкова безценна?...

Коластра – защо е толкова безценна?

Коластра – целебна сила и еликсир за живот и младост Натуралните продукти, богати на ценни биостимулатори и хранителни вещества, стават все по-популярни, като заместват „химическото пот..

Гуанабана – чудотворно растение с много полезни ефекти...

Гуанабана – чудотворно растение с много полезни ефекти

За ползата от гуанабана... Гуанабана е плод на едноименното дърво, разпространен в Мексико, на Карибите и други региони на Централна и Южна Америка. Плодовете на това дърво са много полезни за здра..

Хормони – Норадреналин

Хормони – Норадреналин

Разликата между адреналин и норадреналин В организма на човека присъстват физически активни вещества, които оказват огромно влияние за протичането на много физиологични процеси. Това са катехоламин..

Хормони – Ендорфини

Хормони – Ендорфини

Ендорфин – хормон за щастие и радост В организма ни има специални хормони на радостта и щастието – ендорфини, които отговарят за доброто ни настроение. Хубаво е да знаем тайните, които ..

Как да си създадем коледно настроение?...

Как да си създадем коледно настроение?

Да се пренастроим за коледните празници! Някои хора започват да усещат коледната и новогодишната атмосфера едва след Нова година. В края на декември не ни е до това: имаме куп задачи на работа и вк..

Хормони – Естроген

Хормони – Естроген

Функции на хормона естроген Някои хора погрешно мислят, че хормонът естроген се синтезира само при жените. В действителност той може да се синтезира и от тестисите на мъжете, но много по-малко. Про..

Коледни сладкиши – бързо, лесно, вкусно, сладко!...

Коледни сладкиши – бързо, лесно, вкусно, сладко!

Да ни е сладко на Коледа с коледни сладкиши Ако искате да приготвите десерт за Коледа, то това е Вашата статия. Тук ще намерите няколко интересни рецепти, с които ще можете да приготвите ярки и вку..

Коледни курабийки за празнично настроение...

Коледни курабийки за празнично настроение

Весела Коледа с весели курабийки! Вечният проблем за Коледа и Нова година са подаръците. Но не се суетете, просто почнете да печете, докато е време. Коледните домашно приготвени курабийки са един м..

Хормони – Пролактин

Хормони – Пролактин

Пролактин – всичко, което трябва да знаят мъжете и жените Пролактин е хормон, който се състои от почти 20 аминокиселини. Както и редица други хормони, неговата регулация се осъществява от кле..

Хормони – Прогестерон

Хормони – Прогестерон

Какво е прогестерон, как влияе на жените и какви са неговите норми? Прогестерон – какво е, как влияе върху женското здраве? С подобни въпроси се е сблъсквала всяка млада жена, която планира д..

Хормони – Тестостерон

Хормони – Тестостерон

Тестостерон – кралят на хормоните, хормонът на кралете! Най-големият враг на медицината в XXI век е не смъртта, а старостта. Старостта е изучена до основи, открити са десетки пагубни процеси,..

Хормони – Допамин

Хормони – Допамин

Какво е допамин и за какво е необходим той? Всеки от нас поне веднъж е чувал за допамин. Наричат го хормон на щастието, радостта, удоволствието, или хормон, който управлява страстта… Но ако ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!