Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Забавни

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога

Здравословен начин на живот - как да го постигнете в ня...

Здравословен начин на живот - как да го постигнете в няколко лесни стъпки?
  • P A
  • 599 преглеждания
  • 0 коментари

7 Ползи от това да живеете здравословно и да се чувствате добре! Когато отворите списание или включите телевизията, виждате реклами как да подобрите живота си и да живеете по-здравословно. Виждате ..

Какво са теломерите?

Какво са теломерите?
  • P A
  • 1054 преглеждания
  • 0 коментари

Теломери - ДНК последователността Ако можехме да увеличим мащаба няколкократно и да погледнем ДНК на върха на една от хромозомите си, какво щяхме да видим? Може да очаквате да откриете гени или ..

10 мита за загара, които е време да развенчаем (за обла...

10 мита за загара, които е време да развенчаем (за облаците, морковите и не само)

Митове за слънчевия тен Знаете ли, че не трябва да използвате слънцезащитно средство няколко сезона подред? И че тоналният крем със SPF няма да Ви опази от опасното въздействие на слънцето. Слънцет..

Как да се печем, за да не изгорим?...

Как да се печем, за да не изгорим?

Правилно под слънцето и в солариума! Приготвяте ли се вече за лятната отпуска? Остана съвсем малко. Чакат ни свежият въздух, пясъчните плажове, синьото море. Кожата ни придобива красив шоколадов те..

Сутрешна зарядка в леглото – бодри през целия ден...

Сутрешна зарядка в леглото – бодри през целия ден

Как да правим физзарядка сутрин в леглото? Сега ще си поговорим за сутрешната физзарядка, каква роля играе тя за организма ни и за състоянието на здравето ни като цяло. Ще се научим да правим заряд..

Струва ли си да си правим удължаване на миглите – всичк...

Струва ли си да си правим удължаване на миглите – всички плюсове и минуси

Вреди ли удължаването на миглите? Казват, че очите са огледало на душата. Дори и да не е така, всяка модерна жена си мечтае за пищни и дълги мигли. Ако допреди 10 години сме били доволни ..

Факти за кръвните групи

Факти за кръвните групи

Кръвната група не е просто цифра Кръвната ни група оказва голямо влияние върху организма ни заедно с храненето и начина ни на живот. Както знаем, има 4 типа кръвна група: I (0), II (А), III (В) и I..

Планина – перфектният начин за подобряване на здравето!...

Планина – перфектният начин за подобряване на здравето!

Походите в планината са идеалното решение при влошено здраве! Най-великите лечители навремето Авицена и Хипократ препоръчвали на пациентите, които се оплаквали от постоянно главоболие и сърдечни бо..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™