Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословно хранене

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословно хранене

При нас ще намерите много информация за здравословното хранене и как това да стане начин на живот. Предлагаме ви винаги актуални идеи и съвети, както и рецепти за здравословно хранене. Ако искате да промените начина си на живот, започнете с храненето. Можете да започнете да се храните здравословно, като се поинтересувате кои промени в храненето ви са най-добрият и безболезнен вариант. Когато четете дадена статия, не се хващайте веднага за частта с вредните храни, които трябва да спрете. Това може само да ви откаже от първите стъпки в промяната. Понякога отговорът на вашият старт в здравословното хранене се крие в това да увеличите приема на полезни, за сметка на лошите и не толкова полезни продукти. Всяка промяна в начина ви на храненете веднага ще се отрази на организма и външния ви вид. 

Хормони – инсулин – част 2

Хормони – инсулин – част 2

В първата част на тази статия Ви запознахме с предимствата и положителните качества на инсулина като хормон в организма ни. Запознахме Ви и с негативните му влияния по отношение на обменните процеси. ..

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?...

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?

Как се живее без млечните продукти? Повишеното образуване на газове, болките и другите признаци за дискомфорт в корема, които се появяват след употреба на млечни продукти, може да свидетелстват за ..

Хлорогенна киселина – какво е това и за какво помага?...

Хлорогенна киселина – какво е това и за какво помага?

Основното свойство, което „прослави“ тази киселина, е понижаването на теглото. Кафето съдържа много хлорогенна киселина. Тя присъства и в зелените кафени бобове, и в изпечените зърна. К..

Балсамов оцет: каква е ползата и вредата на тази изиска...

Балсамов оцет: каква е ползата и вредата на тази изискана подправка?

Какво е балсамов оцет (или балсамико), доколко е полезен и как се използва в кулинарията? За пръв път за балсамов оцет се споменава през 1046 година. В италианската Модена живеел бъдещият крал Хенр..

Пробиотици и пребиотици – каква е разликата и каква е п...

Пробиотици и пребиотици – каква е разликата и каква е ползата им?

По какво се различават пребиотиците от пробиотиците? Хиляди години човечеството търси рецепта за борбата със старостта. И. И. Мечников, А. А. Богомолец и други учени по света са се занимавали с про..

Кефир: с какво е полезен и вреди ли на децата?...

Кефир: с какво е полезен и вреди ли на децата?

Какво е кефир и как влияе върху здравето неговата употреба? Въпросът за влиянието на кефира върху човешкия организъм днес е все още актуален. Някои експерти твърдят, че тази напитка е много полезен..

Полезните свойства на орехите

Полезните свойства на орехите

С какво и за какво са полезни орехите за здравето? Замисляли ли сте се защо външно орехът прилича на човешкия мозък? Ако вярваме на предците си, това не е просто съвпадение. Орехите влияят благопри..

Извара: с какво е полезна тя за хората?...

Извара: с какво е полезна тя за хората?

Полезните качества на изварата Изварата е един от най-ценните и вкусни кисело-млечни продукти. Тя събира свойствата на натуралното мляко и млечните бактерии в себе си. Може да се яде от хора от вся..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™