Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословни проблеми и състояния

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословни проблеми и състояния

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

Маточина – полезна билка при различни болести...

Маточина – полезна билка при различни болести

С какво маточина е полезна за здравето ни? Популярната маточина се цени заради приятния си и изискан аромат. Много хора добре знаят, че тази билка има редица полезни свойства. Но какви точно? И как..

Водно-електролитен баланс – какво провокира неговото на...

Водно-електролитен баланс – какво провокира неговото нарушение?

Причини, симптоми, възстановяване на електролитния баланс Какво предизвиква нарушенията в електролитния баланс и какви последици може да предизвика този дисбаланс за здравето ни? Ще разберем отгово..

Хиперактивност – трябва ли да се лекува?...

Хиперактивност – трябва ли да се лекува?

СДВ, хиперактивност – болест ли е, опасно ли е? Да си активен е добре. Това твърдение носи позитивна окраска за нашите разбирания, защото се асоциира с повишена трудоспособност. Трудолюбивият..

Многостранно полезната билка Жълт кантарион...

Многостранно полезната билка Жълт кантарион

Полезност, рецепти, вреди ли жълтият кантарион? В природата има над 400 вида жълт кантарион. Това е едно от най-действените и ефективни растения. Активно се използва в активната практика на фитотер..

Мащерка – какви полезни свойства крие?...

Мащерка – какви полезни свойства крие?

С какво е полезна мащерката? Искате да станете по-уверени без всякакви посещения на психолог или придържане към тренировки? Тогава вдишвайте по-често етерично масло от мащерка, за да забравите ..

Пробиотици и пребиотици – каква е разликата и каква е п...

Пробиотици и пребиотици – каква е разликата и каква е ползата им?

По какво се различават пребиотиците от пробиотиците? Хиляди години човечеството търси рецепта за борбата със старостта. И. И. Мечников, А. А. Богомолец и други учени по света са се занимавали с про..

Рахит: особености на болестта при децата...

Рахит: особености на болестта при децата

Рахитът при децата са го описвали в трактатите си лекарите от Древен Рим Гален и Соран Ефески, указвайки на характерната деформация на костите при рахитичните деца. В Средновековието много деца на мал..

Световъртеж – как да окажем първа помощ?...

Световъртеж – как да окажем първа помощ?

Какво е вертиго, защо се появява, как да помогнем? Световъртеж е състояние, когато човек усеща движение на самия себе си в пространството или на предметите около него. При хора, които се обръщат къ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени!