Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословни проблеми и състояния

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословни проблеми и състояния

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

Топ хранителни добавки за здрави стави...

Топ хранителни добавки за здрави стави

Кои добавки ще помогнат на ставите Ви да се „чувстват добре“? В човешкия организъм има много хрущяли и стави, които отговарят за подвижността на тялото и отделните крайници. Когато с тя..

Перила – азиатско чудо за здравето...

Перила – азиатско чудо за здравето

Перила – полезно растение с прекрасен вкус Перила е тревно растение, представител на семейство Устоцветни. Друго име, с което е известно растението е „шисо“. Височината му не дост..

Моринга – полезна от корените до семената!...

Моринга – полезна от корените до семената!

Природните сили на дървото-чудо моринга Името на тази статия не е написано просто така. Тук ще стане дума за уникалния дар на природата, който може да ни открие нови виждания в областта на здравето..

Натурални подсладители – заместителите на захарта на 21...

Натурални подсладители – заместителите на захарта на 21 век

Заместителите на захарта днес! В съвременния свят захарозаместителите са станали неотменна част от хранителния режим на много хора, като започнем от тези, на които им е противопоказна захарта &ndas..

Бакопа (брахми) за здрав дух и здраво тяло...

Бакопа (брахми) за здрав дух и здраво тяло

Брахми – подмладяващото растение на Аюрведата Бакопа или брахми е многолетно тревисто пълзящо растение от рода на Бакопа, семейство Живовлякови. Това е лекарствено растение, което се използва..

Супер билката облепиха (морски зърнастец)...

Супер билката облепиха (морски зърнастец)

Масло от облепиха – природен продукт с много действия Морският зърнастец е плодов декоративен едър храст или дърво, достигащо височина до цели 10 метра. Плодовете са костилкови със слънчев цв..

Келп – натурален йод от кафяви водорасли...

Келп – натурален йод от кафяви водорасли

Ползата на кафявите водорасли келп Кафявите водорасли са един от най-добрите източници на органичен йод.  Това е един от най-важните микроелементи за човешкия организъм. За съжаление, в днешно..

Фъстъците – не просто вкусни, но и полезни...

Фъстъците – не просто вкусни, но и полезни

С какво са полезни фъстъците? Вкусните и хранителни фъстъци са познати на всички, но не всеки знае, че тези ядки са много полезни за организма на човека. Затова ще разгледаме каква е ползата и вред..

Ползата от бобовите и зърнените храни...

Ползата от бобовите и зърнените храни

Бобови и зърнени храни – задължителни за доброто здраве! От древни времена до наши дни основно място в менюто на хората от всички страни заемат зърнените и бобовите култури. Научили сме се да..

Видове ензими

Видове ензими

Ензимите в човешкия организъм – това трябва да го знае всеки Всеки ден ние използване определено количество растителна и животинска храна, за да усвоим от нея само мънички частици минерали, ф..

Хондроитин – враг на остеоартрита и не само...

Хондроитин – враг на остеоартрита и не само

Какво е хондроитин и как се използва? Хондроитин е полимерно химично съединение, което се отнася към класа на сулфатираните глюкозаминогликани. Молекулата на хондроитин се формира от повече от 100 ..

МСМ – спътник по пътя към здравето!...

МСМ – спътник по пътя към здравето!

Какво е МСМ? МСМ означава метилсулфонилметан. Това е неметална смес на сярата, която често се среща в природата. Сярата е вещество с жълт цвят, което съществува в няколко форми, както кристални, та..

Глюкозамин – изцелителят на ставите...

Глюкозамин – изцелителят на ставите

Глюкозамин – ефективно средство срещу остеоартрит Глюкозамин е едно от малкото доказано ефикасни средства, способни да спрат или да обърнат хода на развитие на остеоартрит – най-сериозн..

Възпаления – какво ги провокира и доколко са опасни?...

Възпаления – какво ги провокира и доколко са опасни?

От-до за възпаленията! Много бактериални, гъбични или вирусни инфекции, абсцеси, рани на различни тъкани и други нарушения на целостта на организма съпровождат възпалението. Това явление помага по-..

Коластра – защо е толкова безценна?...

Коластра – защо е толкова безценна?

Коластра – целебна сила и еликсир за живот и младост Натуралните продукти, богати на ценни биостимулатори и хранителни вещества, стават все по-популярни, като заместват „химическото пот..

Хормони – Фитоестрогени

Хормони – Фитоестрогени

Фитоестрогени за жените – тайните на женското здраве Чували ли сте някога за фитоестрогени? Може би да, защото тези вещества много често присъстват в състава на козметичните изделия, а също и..

Хормони – Норадреналин

Хормони – Норадреналин

Разликата между адреналин и норадреналин В организма на човека присъстват физически активни вещества, които оказват огромно влияние за протичането на много физиологични процеси. Това са катехоламин..

Хормони – Ендорфини

Хормони – Ендорфини

Ендорфин – хормон за щастие и радост В организма ни има специални хормони на радостта и щастието – ендорфини, които отговарят за доброто ни настроение. Хубаво е да знаем тайните, които ..

Хормони – Естроген

Хормони – Естроген

Функции на хормона естроген Някои хора погрешно мислят, че хормонът естроген се синтезира само при жените. В действителност той може да се синтезира и от тестисите на мъжете, но много по-малко. Про..

Хормони – Пролактин

Хормони – Пролактин

Пролактин – всичко, което трябва да знаят мъжете и жените Пролактин е хормон, който се състои от почти 20 аминокиселини. Както и редица други хормони, неговата регулация се осъществява от кле..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!