Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословни проблеми и състояния

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословни проблеми и състояния

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

9 причини за косопад, за които не знаете!...

9 причини за косопад, за които не знаете!

Защо косата Ви пада? Ето защо! Изследванията на учените са доказали, че най-голям процент коса в стадий на покой се наблюдава при човек през юли месец. След около 100 дни му се налага да се сблъска..

За самолечението и достъпността на лекарствата...

За самолечението и достъпността на лекарствата

Не се лекувайте сами! От появата на първите допотопни лекарства под формата на стрити корени и билкови отвари е минало много време. Съвременните таблетки, капсули или инжекции се различават доста о..

Анафилактичен шок – кои са симптомите и как да окажем н...

Анафилактичен шок – кои са симптомите и как да окажем навременна помощ?

Какво представлява алергичният шок и какво трябва да правим? Алергията е хиперреакция на имунната система, която възниква в отговор на проникващи в организма алергени. По принцип алергията се а..

Ваксини за деца: за и против ваксинирането?...

Ваксини за деца: за и против ваксинирането?

Да бъде или да не бъде ваксинирано детето? Да правим или да не правим ваксини на детето? Кои ваксини да изберем? Този въпрос предизвиква много ожесточени спорове по родителските форуми. Все пак, зд..

Кортикостероиди – истината – 2 част...

Кортикостероиди – истината – 2 част

Какво са кортикостероидите и какъв е техният механизъм на действие, може да прочетете в първата част на тази статия. Защо кортикостероидите са толкова ценни? Очевидно, защото притежават широк спект..

Кортикостероиди – истината – 1 част...

Кортикостероиди – истината – 1 част

Какво са кортикостероидите и кога трябва да ги използваме? Кортикостероидите – какви са тези препарати? Много хора, виждайки рецептата си, се страхуват да пият изписаните им лекарства, чувайк..

Суха кашлица при детето? Да я излекуваме!...

Суха кашлица при детето? Да я излекуваме!

Детето кашля сухо – какво значи това и как да му помогнем? Това е един от най-основните симптоми на грип и простуда - сухата кашлица. Пристъпите са изнурителни за възрастните, камо ли за деца..

Вода от носа – начало на настинка или симптом на сериоз...

Вода от носа – начало на настинка или симптом на сериозно заболяване?

Носът ми тече като „чешма“, какво значи това? Нямам никакви признаци за настинка, защо ми тече вода от носа, особено след физически усилия и при накланяне? Ако не си изясните кой е ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™