Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословни проблеми и състояния

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословни проблеми и състояния

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

Високо кръвно: как се лекува хипертония?...

Високо кръвно: как се лекува хипертония?

Как да лекуваме високото кръвно? Ефективните действия за понижаване нивото на кръвното налягане са да се промени начинът на живот и да се приемат лекарства. Изборът на схемата на лечение ще зависи ..

Защо не можем да отслабнем?

Защо не можем да отслабнем?

Физиологични причини, които пречат да отслабваме За отслабването са важни следните неща: Тренировките. Физическото натоварване е задължително за „прогонването“ на мазнините. Хра..

Хипертония: какво представлява, какви са симптомите и п...

Хипертония: какво представлява, какви са симптомите и причините?

Имате ли високо кръвно? Симптоми, причини, профилактика на хипертония Повишението в налягането над нормата за възрастта се нарича артериална хипертензия. Ако налягането се повишава често или продъл..

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 ча...

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 част

Маски за проблемна и застаряваща кожа Продължаваме с маските за прекрасна кожа на лицето, като в първата част на статията вече Ви запознахме с тези, предназначени за един или друг тип кожа. Тук ще ..

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част...

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част 2

Причини за появата на дерматологични състояния В първата част на статията ни Ви запознахме с някои болести, които поразяват кожата. Тук ще разгледаме и причината за появата на пърхота, а също и ще ..

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част...

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част 1

Най-разпространените болести, поразяващи кожата Казват, че очите са огледалото на душата. А кожата на човека, освен неговото душевно състояние, отразява и здравето на целия му организъм. Освен това..

Псориазис – описание, причини, симптоми...

Псориазис – описание, причини, симптоми

Какво провокира, как се проявява и как се лекува болестта псориазис? Съвсем не всички хора знаят какво е псориазис, макар и да са виждали хора с неугледни петна по кожата. Истината е, че причините ..

Травми и контузии – как да окажем първа помощ в случай ...

Травми и контузии – как да окажем първа помощ в случай на нужда?

Как да окажем помощ при различните травми? С травми поне веднъж в живота си всеки се е сблъсквал. Някои ги е бил ток, други са се изгаряли с гореща вода или са им измръзвали ушите, трети са си чупи..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!