Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословни проблеми и състояния

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословни проблеми и състояния

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

Да ускорим процеса на забременяване...

Да ускорим процеса на забременяване

10 неща, които не трябва да правите, ако искате да забременеете Ако вече се чувствате готова да се впуснете в приключението наречено родителство е важно да се информирате относно нещата, които..

Страшната диагноза „рак на яйчниците”...

Страшната диагноза „рак на яйчниците”

Рак на яйчниците – причини, симптоми, диагностициране и начини за лечение В началните стадии ракът на яйчниците се поддава на пълно излекуване. Ако жената е потърсила медицинска помощ в 1-2 с..

Невероятните ползи от домата за кожата...

Невероятните ползи от домата за кожата

Сложете резен домат на лицето си за 3 секунди и вижте ползите за кожата си Несъмнено, появата на акне може да бъде неудобно, неприятно и дори болезнено преживяване, от време на време. Червенат..

Как да калим детето си за зимата...

Как да калим детето си за зимата

Съвети за подсилване на имунитета на детето за зимата За нещастие лятото официално си отиде..Макар последните дни да са чудесни и слънчеви и все още да подхранват топлите спомени за лятото, до..

Изчисления: Имаме ли нужда от отслабване...

Изчисления: Имаме ли нужда от отслабване

Чудите се дали трябва да отслабнете? Научете отговора Ако имате колебание относно теглото си и се чудите имате ли нужда от отслабване, за да сте в добра форма, този тест ще ви помогне да преце..

Щом искаш пуши, но се пречиствай!...

Щом искаш пуши, но се пречиствай!

Освободи дробовете си, нека дишат! Органите на дихателната система и самата дихателна система са най-податливи към проблеми през есенно-зимния период, когато простудите и инфекциозните болести са н..

Гъбата-чудо Кордицепс

Гъбата-чудо Кордицепс

Кордицепс – една от най-мощните лечебни гъби в света! През последните 10-тина години медицинските гъби са се доказали като неоспорим фактор за добра профилактика на здравето. Включват ги в кл..

Как ни помагат медицинските гъби?...

Как ни помагат медицинските гъби?

Медицински гъби за мощно възстановяване на имунната система! В целия свят медицинските гъби са известни с имуномодулиращите, противораковите, противовирусните и противовъзпалителните си свойства. Т..

Отрицателните ефекти от захарта...

Отрицателните ефекти от захарта

5 странични ефекта за здравето от свръх консумацията на захар Не случайно захарта се нарича "бяла отрова" и можете да откриете редица разработки, които дори я сравняват с кокаин..

Как да избегнем скритата в храните захар?...

Как да избегнем скритата в храните захар?

6 съвета, с които да намалите приема на захар Информираността ви относно негативните ефекти от приема на голямо количество захар, ви кара да се замислите и да искате да подобрите хранителните ..

10 храни, в които се крие захарта

10 храни, в които се крие захарта

10 неочаквани места, на които се крие захарта Негативните ефекти от захарта върху организма могат да бъдат наистина сериозни. За жалост резултатите от статистиките никак не са оптимистични, тъ..

Съвети за успешно сънуване

Съвети за успешно сънуване

Как да управляваме сънищата си? Според много научни изследвания на съня и неговото влияние върху ежедневието на сънуващия, хората, които сънуват се чувстват много по щастливи. Причината? На..

7 факта за анемията, които да не пренебрегвате...

7 факта за анемията, които да не пренебрегвате

7 важни факта за анемията Чувствате се сякаш някой е изпил енергията ви и дори гигантските кани с кафе не успяват да спасят положението? Умората е симптом, който може да се дължи на много..

Съвети за спокойни нощи

Съвети за спокойни нощи

Как да се преборим с нощните проблеми? Изпитвате затруднения при заспиване, а след това ставате по няколко пъти нощем, което на практика разбива съня ви и ви прави изморени и непродуктивни на ..

Хумата и нейните лечебни свойства ...

Хумата и нейните лечебни свойства

Какво не знаем за хумата и нейната сила да лекува? Хумата представлява природен материал, добит в резултат на ерозията на гранитните скали. Тя може да бъде бяла, зелена или червена, като тези ..

Натурални лекарства от кошера

Натурални лекарства от кошера

Пчелният кошер - същински щит срещу болести Мед, пчелно млечице, пчелен прашец и прополис са все продукти от пчелния кошер, които освен вкусни са изключително полезни. Със своите антисе..

Защо и кога ни е нужен инулин?

Защо и кога ни е нужен инулин?

Всичко за ползите на инулина! В последно време хранителните добавки с инулин са много популярни. Казват, че с негова помощ може да се отслабне, да се нормализират нивата на кръвната захар и холесте..

Ароматни свещи за добро настроение...

Ароматни свещи за добро настроение

Положителното влияние на ароматните свещи върху настроението Ароматерапията е изключително приятен и лесен метод да се отървете от лошите мисли, кривото настроение или умората.  Всеки ..

5-HTP – увеличаваме щастието в себе си!...

5-HTP – увеличаваме щастието в себе си!

Как да избегнем депресията, стреса, тревогата в днешния забързан свят? Депресиите и тревожността са най-големите здравословни проблеми в съвременния свят. Дори и да звучи банално, това са последици..

5 трика за овладяване на гнева

5 трика за овладяване на гнева

Преборете се с напиращия гняв по няколко лесни начина Ако определяте себе си като избухлив човек, или пък въпреки спокойната си натура се улавяте, че понякога под влиянието на негативни емоции..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!