Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Здравословни проблеми и състояния

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Здравословни проблеми и състояния

Тук ще описваме всичко за различните здравословни проблеми и състояния на човека. Можете да намерите полезна информация за продукти, които могат да подобрят вашето състояние. В различни статии ще намерите описани здравословни проблеми и начини как да се справите с тях и да подобрите начина си на живот. Много болестни състояния всъщност могат да бъдат открити в самото им начало. Достатъчно е само да разпознаете най-видими признаци и внимателно да се вгледате в себе си. Например ако косата ви е загубила блясъка си - значи трябва да приемаме повече витамини от група В, ако е станала по-суха - ви липсва витамин Е. Погледнете си езика - ако е нежно розов значи всичко е наред, но ако е покрит с бял налеп, обърнете внимание на стомаха и червата и начина на хранене. 

Защо Бестифлекс наистина помага при проблеми със ставит...

Защо Бестифлекс наистина помага при проблеми със ставите?

Ефективната хранителна добавка за Вашите стави – Бестифлекс Представяме Ви един продукт, който ще укрепи Вашите стави и ще се погрижи те да бъдат здрави и млади. Това е продуктът Бестифлекс н..

Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите...

Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите стави?

Охлювите – те наистина са супер здравословни! Българските охлюви започват да се ценят все повече и повече в страната ни и зад граница като суровина за производството на лекарства и козметични..

Чудотворната бяла черница – дар от Китай за прекрасно з...

Чудотворната бяла черница – дар от Китай за прекрасно здраве

Mulberry Extract – хранителна добавка срещу хиляди болести Бяла черница е родом от Китай, а научното и название е Morus Alba. Растението по-рано се е оглеждало само за да хранят с него коприн..

Карамфил – с какво е толкова полезен?...

Карамфил – с какво е толкова полезен?

Полезните свойства на карамфила Карамфилът се използва много в кулинарията и е една от най-любимите подправки. Полезността му е много голяма, а специфичният му и неповторим аромат е много трудно да..

Нони – хранителни добавки с доказан ефект!...

Нони – хранителни добавки с доказан ефект!

Нони – от къде произлизат и за какво са полезни тези интересни плодове? Нони носи научното название Morinda Citrifolia – дърво, което принадлежи към семейство Брошови. Това е дърво или ..

Кардамон – царят на подправките!...

Кардамон – царят на подправките!

Какво е кардамон и как влияе върху здравето ни? Кардамон е многогодишно тревисто растение с височина до 3-4 метра от семейство Джинджифилови. Това растение е със силно пълзящо коренище, което е всъ..

Кориандър – вълшебна подправка за вълшебно здраве...

Кориандър – вълшебна подправка за вълшебно здраве

Приятните въздействия на кориандъра Кориандър е една от малкото растения-подправки, на които в кулинарията се използват всички части заради високото съдържание на полезни елементи. Растението е тол..

Ванилия – едно растение с вълшебен аромат...

Ванилия – едно растение с вълшебен аромат

Vanilla – произход и фази на производство на ванилията Най-използваният аромат в хранителната промишленост е ванилията – едно растение от семейството на орхидеите. В това семейство има ..

Резене – нещо повече от храна и лекарство...

Резене – нещо повече от храна и лекарство

Какво е резене и защо е толкова полезно? Foeniculum vulgare Mill е тревисто средиземноморско растение, познато още в древността със своите ароматни качества. Изглежда култивирането му започва от 15..

Индийско орехче – полезно действие, употреба и хранител...

Индийско орехче – полезно действие, употреба и хранителни качества

Една от най-използваните подправки в света – индийско орехче Myristica fragranq e дърво, произхождащо от Индонезия и расте в тропически климатични региони. Плодът на това растение е изве..

Serrapeptase – най-мощният естествен заместител в медиц...

Serrapeptase – най-мощният естествен заместител в медицината

Серапептаза – чудотворният ензим Серапептазата (позната още като Serration-peptidasi или Serratio E-15 proteasi, или Serralusin) e ензим, изолиран в края на 60-те години на миналия век от мик..

Алкохолът и влиянието му върху здравето на човека...

Алкохолът и влиянието му върху здравето на човека

Как да се предпазим от зависимостта от алкохола? Хранителният алкохол (етилов алкохол или етанол), присъстващ в различни концентрации в алкохолните напитки, е вещество, получаващо се от фермен..

Цистус и ценните му свойства за здравия дух и здравото ...

Цистус и ценните му свойства за здравия дух и здравото ни тяло

Памуклийка, Скална роза, Цистус, Cistus incanus – чудотворното растение Цистус е вечнозелен диворастящ храст от 30 см до 1 метър, който цъфти от май до юни с наситен розов цвят, а специфичнот..

Билки и подправки за повишаване на либидото...

Билки и подправки за повишаване на либидото

Билките и подправките афродизиаци: над 10 натурални възбуждащи средства В последно време в спалнята Ви не е толкова горещо, колкото преди? Стресът, умората, хормоналните колебания или ниското ..

Метаболитен синдром – какво го причинява и доколко е оп...

Метаболитен синдром – какво го причинява и доколко е опасен той?

Какво представлява и как да се предпазим от метаболитен синдром? Една от особеностите сред съвременните професии е ниско активният начин на живот. Именно този фактор, а също и увеличаването на въгл..

Гугул – естественият начин за понижаване на холестерола...

Гугул – естественият начин за понижаване на холестерола

Полезни качества на Гугул и влиянието му върху здравето на човека Commiphora mukul (гугул) е едно бодливо растение, което расте в бедните райони на Индия, Бангладеш и Пакистан, но може да се срещне..

Доматът – царят на градинските растения...

Доматът – царят на градинските растения

Какво съдържат доматите и защо са толкова полезни? Доматът е признат в Америка като един от най-важните продукти в миналото. Трябва да споменем, че в началото той не е бил такъв, какъвто изглежда с..

Антибиотиците и хормоните в месото: с какво храним наши...

Антибиотиците и хормоните в месото: с какво храним нашите деца?

Вредните вещества в менюто на децата ни Продуктите от месо са неотменна част от менюто на всеки човек и незаменими източници на желязо, витамини, белтъчини за пълноценния растеж и развитие на децат..

Шведският масаж и прекрасният му изненадващо полезен еф...

Шведският масаж и прекрасният му изненадващо полезен ефект

Шведският масаж и неговото приложение Шведският масаж е определен като основата на всичките техники за масаж и съдържа различни типове раздвижвания. Въпреки името си, изненадващото е, че това не е ..

Хистаминът и алергиите – какво трябва да знаем?...

Хистаминът и алергиите – какво трябва да знаем?

Хистамин – какво е това вещество в организма ни? Хората, които поне веднъж са се сблъсквали с алергия, задължително са чували за необходимостта от нейната неутрализация с помощта на антихиста..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!