Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Спорт, тренировки и упражнения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Спорт, тренировки и упражнения

Aко сте много заети или ви е невъзможно да си позволите тренировка във фитнес зала. Тогава потърсете повече информация при нас. В нашият форум имаме специална категория, в която ще публикуваме различни тренировки и упражнения, които можете да правите дори и вкъщи. Ако търсите алтернатива или разнообразие, започнете с тренировки у дома. Променете тялото си и начина си на живот, като спазвате лесни и прости правила. Препоръчително е да се тренира между 4-6 пъти седмично, без значение какво сте избрали да правите. Каквато и тренировка да изберете, първата седмица я направете подготвителна за тялото си като тренирате до 3 пъти седмично. 

В БиоМол ще намерите както упражнения за начинаещи, така и за напреднали. Всеки, който се занимава с някакъв спорт или с фитнес, трябва да знае, че възтановяването след тренировка е много важно. Тук ще обърнем внимание и на тази част след тренировката, за да можете да продължите с тренировъчния режим. От друга страна най-добрия начин да подобрите еластичността и възстановяването на скелетните мускули са т. нар. стречинг упражненията. Те са изключително важна част от всяка тренировката и са основен фактор за поддържането на тялото в оптимална спортна форма. Стречинг упражненията имат важна роля за нашето тяло - те помагат за баланса на мускулите, релаксацията, възстановяването, растежа и др. Тези упражненията могат да бъдат както статични, така и динамични, като при статичните се използва определена позиция, при която бавно се раздалечават краищата на мускулите.
 

6 ефективни начина да научите детето си да спортува...

6 ефективни начина да научите детето си да спортува

Вашето дете предпочита ли компютърните игри пред спорта? Не се ли интересува от футбол и други спортове? Или физическата му форма не е идеална и поради това е срамежлив? Каквато и да е причината, ако ..

Защо да медитирате? Ръководство за начинаещи!...

Защо да медитирате? Ръководство за начинаещи!

Ако при думата медитация веднага си представяте екзалтирано момиче, говорещо за чакри или суровоядство, виждате будистки монах в мъглата на зората или почувствате неумолимото привличане на тибетските ..

Как емоциите влияят на имунитета и здравето?...

Как емоциите влияят на имунитета и здравето?

Емоциите до голяма степен определят състоянието на нашето здраве и качеството на живот. Способността да влияете на емоционалния си фон е начин за поддържане на психичното здраве. Положителните емоции ..

Какво трябва да знаете за сърцето след 30?...

Какво трябва да знаете за сърцето след 30?

Лекарите определят четири важни възрасти за проверка на сърцето: преди раждането, през първата година от живота, след 30 и 50 години. Ето универсални препоръки за тези, които са навършили 30 години, и..

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 2...

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 2

Основните правила за отслабване с храна без спорт: Правилен режим на пиене – първата чаша вода трябва да се изпие 10-15 минути след събуждане и час преди закуска, не се препоръчва да се пие п..

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 1...

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 1

Как да отслабнете без спорт е въпрос, който си задават не само привържениците на здравословното хранене, но дори и професионалните спортисти и привържениците на активния начин на живот, тъй като трени..

Съвети за разходка в планината

Съвети за разходка в планината

На всеки 150 метра изкачване в планините температурата на въздуха пада с 1°C. Ето защо не се препоръчва да ходите на почивка в планината без дебело яке. Освен това ултравиолетовото лъчение рязко с..

Как да повишим жизнеността?

Как да повишим жизнеността?

Много хора в наши дни се оплакват от загуба на жизненост. Този процес е много зависим от сезонните фактори и липсата на витамини. Сега психологическото състояние, интелектуалната умора и последствията..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™