Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Спорт, тренировки и упражнения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Спорт, тренировки и упражнения

Aко сте много заети или ви е невъзможно да си позволите тренировка във фитнес зала. Тогава потърсете повече информация при нас. В нашият форум имаме специална категория, в която ще публикуваме различни тренировки и упражнения, които можете да правите дори и вкъщи. Ако търсите алтернатива или разнообразие, започнете с тренировки у дома. Променете тялото си и начина си на живот, като спазвате лесни и прости правила. Препоръчително е да се тренира между 4-6 пъти седмично, без значение какво сте избрали да правите. Каквато и тренировка да изберете, първата седмица я направете подготвителна за тялото си като тренирате до 3 пъти седмично. 

В БиоМол ще намерите както упражнения за начинаещи, така и за напреднали. Всеки, който се занимава с някакъв спорт или с фитнес, трябва да знае, че възтановяването след тренировка е много важно. Тук ще обърнем внимание и на тази част след тренировката, за да можете да продължите с тренировъчния режим. От друга страна най-добрия начин да подобрите еластичността и възстановяването на скелетните мускули са т. нар. стречинг упражненията. Те са изключително важна част от всяка тренировката и са основен фактор за поддържането на тялото в оптимална спортна форма. Стречинг упражненията имат важна роля за нашето тяло - те помагат за баланса на мускулите, релаксацията, възстановяването, растежа и др. Тези упражненията могат да бъдат както статични, така и динамични, като при статичните се използва определена позиция, при която бавно се раздалечават краищата на мускулите.
 

Тичането през студените сезони

Тичането през студените сезони

Особеностите на тичането в студеното време На начинаещите спортисти винаги им е било интересно да разберат как влияе тичането, по какъв начин укрепва организма, в какво е преимуществото му пред дру..

Йога за прочистване на белите дробове...

Йога за прочистване на белите дробове

Как да прочистим белите си дробове чрез йога? Всеки човек знае, че белите дробове са естествена система за пречистване на човешкия организъм от пагубните вещества, които се съдържат и влизат отвън...

7 важни промени за млад дух и тяло...

7 важни промени за млад дух и тяло

7 промени в ежедневието, с които ще изглеждате и ще се чувствате млади Запазването на младостта за по-дълго е повече от изкуство. То се изразява във волята да се грижите добре за себе си както ..

Студен душ - здраво тяло!

Студен душ - здраво тяло!

11 причини да взимате студен душ Знаете ли, че в допълнение към подпомагането на детоксикацията на тялото и дори насърчаването на загуба на тегло, вземането на душ със студена вода може да под..

Спортът и здравето - неразделни приятели...

Спортът и здравето - неразделни приятели

  Защо да изберем спорта и какви са неговите предимства? Много книги, статии, публикации и друга литература, посветени на ползата от спорта, са написани през последните години, но за да..

6 природни масла за лечение на артрит...

6 природни масла за лечение на артрит

Борите се със симптомите на артрит? Ето няколко ефективни природни лека за него! Ако се опитвате да се справите с една от най-сериозните болки, които човек може да изпита - артритната, обърнете се ..

Аюрведа - наука за хармонията между духа и тялото...

Аюрведа - наука за хармонията между духа и тялото

Какво е Аюрведа? Аюрведа е древна наука за здравословен и дълъг живот, в която главен фактор за благополучие се смята единството на тялото, органите, чувството и движенията, ума и душата. Истори..

Хранителни добавки за стави

Хранителни добавки за стави

Заседналият и лишен от много движение живот често води до това, че днес все повече хора не само възрасти, но и на средна възраст, се оплакват от болки в ставите и обездвижване. Различните заболявания ..

Няколко факта за упражненията, които не знаете...

Няколко факта за упражненията, които не знаете

Любопитни факти за спорта и физическата активност! Обичате дългите вечерни разходки, забавните групови тренировки в залата и чувството, което ви дава спортът? А любопитно ли ви е да разберете ..

10 тайни за вечна младост

10 тайни за вечна младост

10 съвета, с които ще съхраните младостта си: Биологичната възраст е просто цифра. Човек е на толкова, на колкото се чувства. Положителната нагласа към живота, здравословното хранене и физическа..

Как да се справим със задържането на течности?...

Как да се справим със задържането на течности?

Задържането на течности е проблем, който се проявява при доста голям брой хора. Това е упорито състояние, което може значително да ни повлияе, тъй като променя външния вид, отразява се върху килограми..

Как да отслабнем за 7 минути на ден?...

Как да отслабнем за 7 минути на ден?

Невероятната 7-минутна тренировка за отслабване и изграждане на мускули В един свят, където всеки един от нас е притиснат от работа, задължения и липса на време, седем-минутната тренировка изглежда..

20 стъпки за постигане на плосък корем...

20 стъпки за постигане на плосък корем

На прага на лятото плоският корем е винаги актуална тема. Плоският корем прави фигурата значително по-елегантна, а от друга страна натрупаните мазнини в тази област може да ви накарат да се чувствате ..

Няколко лесни трика за по-добра еластичност на кожата...

Няколко лесни трика за по-добра еластичност на кожата

Както вероятно повечето от вас знаят, кожата е най-големият орган в човешкото тяло. Въпреки това, често грижите за нея са сведени до минимум. Не говорим само за кожата на лицето - що се отнася до..

Да се преборим с пролетната умора!...

Да се преборим с пролетната умора!

Дългоочакваната пролет настъпва, но всъщност това може да бъде не само радостна новина, но и доста стресираща ситуация за организма ни след края на най-тежкия сезон – зимата. Организмът ни ..

Натурални методи за справяне с целулит...

Натурални методи за справяне с целулит

Целулитът е неприятно състояние, което се характеризира с така наречената портокалова кожа по страничната част на бедрата, корема, задната част на ръцете, дупето. Освен външно състоянието е и вътрешно..

Ефективни домашни упражнения – част 1...

Ефективни домашни упражнения – част 1

Да тренираме е важно за здравето, красотата и самочувствието ни, затова е добре да отделяме достатъчно време за тренировки, независимо дали вкъщи, в зала или навън (колко често трябва да тренираме мож..

Колко често трябва да тренираме?...

Колко често трябва да тренираме?

Въпросът колко често трябва да тренираме е доста наболял, когато сме редовно спортуващи. Тъй като балансът между това да тренираме и почиваме всъщност определя крайният резултат и това как се чувствам..

Йога за здраве!

Йога за здраве!

Защо практикуването на йога е изключително полезно за здравето? Йога е един изключително древен метод, който в последните години придобива отново популярност и последователи. Причините са много: ст..

Съвети за влизане във форма

Съвети за влизане във форма

Всъщност, за да влезем във форма е важна нагласата и мотивацията, тъй като реалните действия се случват след като сме достатъчно уверени и желаещи промяна. Така че е правилно да се каже, че влизането ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!