Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Рецепти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Рецепти

При нас ще намерите много рецепти, включващи полезни храни, суперхрани и други. Голямо разнообразие от готварски идеи и рецепти, ако се чудите какво да сготвите с чия, киноа, авокадо и много други. Ще откриете още рецепти за домашен оцет или здравословни смутита и фрешовеЗдравословни и вкусни рецепти за вегетарианци и вегани. В тази категория ще публикуваме много здравословни рецепти, които са подчинени на правилното хранене. 

Ползите от Клеева тинктура

Ползите от Клеева тинктура
 • Д И
 • 7 преглеждания
 • 0 коментари

Клеевата (прополисова) тинктура е действено средство от народната медицина, което дори в нашето прогресивно време не губи своята актуалност, независимо че медицинската промишленост пуска огромно ..

5 рецепти с дафинов лист от цял свят ...

5 рецепти с дафинов лист от цял свят
 • Д И
 • 46 преглеждания
 • 0 коментари

Дафиновият лист е известен още от древни времена. С него са украсявали императорите и героите в Древна Гърция и Древен Рим. Той е бил символ на доброто и защита от всичко лошо, бил е почитан и считан ..

За вредата от фаст фууда и може ли бързото хранене да е...

За вредата от фаст фууда и може ли бързото хранене да е полезно? – 2 част

Бруч – полезен и вкусен фаст фууд В >>ПЪРВАТА ЧАСТ<< на статията Ви разказахме за вредата от фаст фууда. Но, както Ви обещахме, ще Ви дадем и полезни варианти на бързото хранене. ..

За вредата от фаст фууда и може ли бързото хранене да е...

За вредата от фаст фууда и може ли бързото хранене да е полезно? – 1 част

Как вредят продуктите за бързо хранене? Да си приготвим полезен фаст фууд сами! В този материал ще поговорим за това дали има полезен фаст фууд и как да си го приготвим със собствените си ръце. ..

17 болести, които лекува Дафинов лист...

17 болести, които лекува Дафинов лист
 • Д И
 • 112 преглеждания
 • 0 коментари

Дафинов лист е истински „цар“ на кухненските подправки. Едва ли би се намерил човек, на когото да не му е познат специфичният вкус и аромат на тази подправка. Кулинарите от цял свят я обич..

Хемороиди – можем ли да се справим с това сами?...

Хемороиди – можем ли да се справим с това сами?

Алтернативни методи в помощ при хемороиди Трудно се живее с пулсираща болка. С хемороиди дори и най-простите действия – да седнем, да станем, да идем до тоалетната – се превръщат в исти..

Афти – причини и натурални начини за лечение?...

Афти – причини и натурални начини за лечение?
 • Д И
 • 46 преглеждания
 • 0 коментари

Човешкото здраве е нещо много неустойчиво и непредсказуемо и често заболяванията се появяват изневиделица. Това се касае и за заболяванията на устната кухина. Ако сте се сблъскали с този неприятен..

Девесил: как помага, какво лекува и как се използва? – ...

Девесил: как помага, какво лекува и как се използва? – 2 част

Рецепти за здраве с девесил В първа част на статията Ви разказахме повече за растението девесил и колко полезно е то за нашето здравее. В медицинските справочници може да се намерят много способи з..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™