Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Рецепти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Рецепти

При нас ще намерите много рецепти, включващи полезни храни, суперхрани и други. Голямо разнообразие от готварски идеи и рецепти, ако се чудите какво да сготвите с чия, киноа, авокадо и много други. Ще откриете още рецепти за домашен оцет или здравословни смутита и фрешовеЗдравословни и вкусни рецепти за вегетарианци и вегани. В тази категория ще публикуваме много здравословни рецепти, които са подчинени на правилното хранене. 

С какво е полезен хрян за здравето?...

С какво е полезен хрян за здравето?

Всичко за хряна с подробности Всички познават ароматното растение хрян. Използваме хрян като пикантна подправка за различни ястия, добавяме го в бурканите при консервиране. А с какво е полезен хрян..

Всичко за черния пипер

Всичко за черния пипер

Още от древни времена към черния пипер е „прилепена“ титлата „крал на подправките“. Днес ние добавяме щипка от тези люти млени зрънца почти към всяко ястие. А някога тази подпр..

Какво е анасон и какви са полезните му свойства?...

Какво е анасон и какви са полезните му свойства?

Анасон – едно чудодейно растение Анасон е най-популярното и ефективно средство. Лечебните му свойства са известни от древни времена (това е древен и уникален плод). Основата на състава на ана..

Балсамов оцет: каква е ползата и вредата на тази изиска...

Балсамов оцет: каква е ползата и вредата на тази изискана подправка?

Какво е балсамов оцет (или балсамико), доколко е полезен и как се използва в кулинарията? За пръв път за балсамов оцет се споменава през 1046 година. В италианската Модена живеел бъдещият крал Хенр..

Многостранно полезната билка Жълт кантарион...

Многостранно полезната билка Жълт кантарион

Полезност, рецепти, вреди ли жълтият кантарион? В природата има над 400 вида жълт кантарион. Това е едно от най-действените и ефективни растения. Активно се използва в активната практика на фитотер..

Най-добрите рецепти с хумус

Най-добрите рецепти с хумус

Вкусно с хумус Хумус е популярен хранителен продукт по цял свят и много страни от Израел и Турция до Гърция и Кипър го смятат за свое национално ястие. Невъобразимата паста от нахут, подправена с т..

Мащерка – какви полезни свойства крие?...

Мащерка – какви полезни свойства крие?

С какво е полезна мащерката? Искате да станете по-уверени без всякакви посещения на психолог или придържане към тренировки? Тогава вдишвайте по-често етерично масло от мащерка, за да забравите ..

Уникални, вкусни, лесни рецепти с орехи – бъдете нестан...

Уникални, вкусни, лесни рецепти с орехи – бъдете нестандартни

Първо, второ, трето с орехи Орехите се ценен хранителен продукт. Многото белтъчини, мазнини, витамини и други полезни вещества в тях помагат при болести като захарен диабет, атеросклероза, висок хо..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени!