Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Отслабване

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Отслабване

При нас ще намерите много статии и теми, които касаят така болезнената тема "отслабване". В тази категория ще откриете това, което ви трябва за да се отървете от излишните килограми. Не е задължително да се подлагате на диета за да отслабнете, понякога е необходимо да си изградите правилен хранителен режим за да изгорите излишните калории. Бързото и здравословно отслабване може да бъде с постоянен резултат! Най-важното за да проработи отслабванете е да смените хранителните си навици. Ако помислите за тялото си и направите промените постепенно, ще разберете, че не е толкова трудно стряскащо. Лесни трикове, полезни храни, повече движение, малко танци - и няма да имате нужда от драстична диета за да отслабнете

Протеиновите шейкове не са само за момчета...

Протеиновите шейкове не са само за момчета

Протеиновите шейкове не са само за момчета, които искат да напълнеят и да мятат тежести във фитнеса. Всъщност най-добрите протеинови шейкове често се правят както за жени, така и за мъже. Протеинът иг..

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане н...

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане на фигура - част 1

Ограничавайки се в храненето, повечето хора искат да постигнат определени цели. Така се появява минимализмът в храната - често срещано съвременно явление, възникнало на основата на желанието за използ..

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 2...

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 2

Основните правила за отслабване с храна без спорт: Правилен режим на пиене – първата чаша вода трябва да се изпие 10-15 минути след събуждане и час преди закуска, не се препоръчва да се пие п..

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 1...

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 1

Как да отслабнете без спорт е въпрос, който си задават не само привържениците на здравословното хранене, но дори и професионалните спортисти и привържениците на активния начин на живот, тъй като трени..

Режим на хранене и гладуване 8/16 ...

Режим на хранене и гладуване 8/16

Периодично гладуване 8/16 - Какво представлява този фастинг? Начинът на хранене 8/16 е метод за отслабване, известен още като гладуване или периодично гладуване. Изводът е храненето за ограничен пе..

12 лесни начина за намаляване на калориите без упражнен...

12 лесни начина за намаляване на калориите без упражнения

Ако искате да се отървете от няколко излишни килограма, но в същото време сте против строги диети и все още не сте намерили време за тренировки, има изход. За да постигнете целта, достатъчно е да нама..

Какво можете да ядете вечер без да навредите на фигурат...

Какво можете да ядете вечер без да навредите на фигурата си?

Искате ли да сте стройни? Тогава не пропускайте вечерята! Подготвили сме за Вас списък с храни, които можете и трябва да ядете на вечеря. Калоричното съдържание на идеалната вечеря трябва да бъде н..

Карамфил - полезни свойства и приложение - 2...

Карамфил - полезни свойства и приложение - 2

Лечебни рецепти с пъпки от карамфил При астма. Ще трябва да приготвите лечебна отвара. Вземете шест пъпки трева, напълнете цветята с тридесет милилитра вода и ги варете на слаб огън, докато препара..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™