Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Отслабване

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Отслабване

При нас ще намерите много статии и теми, които касаят така болезнената тема "отслабване". В тази категория ще откриете това, което ви трябва за да се отървете от излишните килограми. Не е задължително да се подлагате на диета за да отслабнете, понякога е необходимо да си изградите правилен хранителен режим за да изгорите излишните калории. Бързото и здравословно отслабване може да бъде с постоянен резултат! Най-важното за да проработи отслабванете е да смените хранителните си навици. Ако помислите за тялото си и направите промените постепенно, ще разберете, че не е толкова трудно стряскащо. Лесни трикове, полезни храни, повече движение, малко танци - и няма да имате нужда от драстична диета за да отслабнете

Ползи от консумацията на зелени храни...

Ползи от консумацията на зелени храни

Балансираната диета, консумирането на разнообразни плодове и зеленчуци е от съществено значение за грижата за здравето и има страхотни резултати. Зелените храни обикновено се състоят от зеленчуци и..

Интересни факти за бадемите - състав и ползи ...

Интересни факти за бадемите - състав и ползи

Кой не обича бадеми? Разбира се, има и такива хора, но повечето хора все още харесват тези ядки. Трудно е да объркате бадемовия вкус с който и да е друг, защото и двамата миришат и се усещат в устата ..

Как да контролирате хормона на глада и 5 чести грешки в...

Как да контролирате хормона на глада и 5 чести грешки в храненето

Как да се научите да контролирате хормона на глада, да спрете да преяждате и да започнете да отслабвате? Споделяме съвети, които ще Ви помогнат да станете собственик на перфектната фигура в най-кра..

17 трика за отслабване след коледните празници – съвети...

17 трика за отслабване след коледните празници – съвети за сваляне на излишни килограми

Ако не сте планували диета по Коледа, най-вероятно ще качите няколко килограма след излишните хапвания в този празничен период. Обилните ястия, сладкишите и дори алкохолът ще окажат ефект върху тялото..

Ако ядете тези зеленчуци, можете да отслабнете с полови...

Ако ядете тези зеленчуци, можете да отслабнете с половин килограм на ден

Казваме Ви как да загубите няколко излишни килограма за минимално време, без да навредите на здравето. Отговорът на един на пръв поглед риторичен въпрос – какво трябва да ядем за да отслабнем..

Съвети за грижа за себе си, за да обикнете тялото, в ко...

Съвети за грижа за себе си, за да обикнете тялото, в което се намирате

Бъдете непредубедени, когато четете тези съвети за грижа за себе си, за да обикнете тялото, в което се намирате. Случвало ли Ви се е да се взирате в огледалото, разочаровани от това, което виждате ..

Психическата подготовка действа по-добре от диетата...

Психическата подготовка действа по-добре от диетата

Ако просто не можете да отслабнете, имате нужда от нещо повече от фитнес треньор. Вашият мозък е много изобретателен и няма да спре да се отказва да Ви съблазнява отново и отново. Можете да му устоите..

Орторексия: опасностите от здравословното хранене...

Орторексия: опасностите от здравословното хранене

Към днешна дата няма човек, който да не е чувал за ползите от правилното хранене. Абсолютно всички медии редовно повдигат и разглеждат тази тема в детайли. В интернет има необичайно голям брой статии ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™