Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Отслабване

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Отслабване

При нас ще намерите много статии и теми, които касаят така болезнената тема "отслабване". В тази категория ще откриете това, което ви трябва за да се отървете от излишните килограми. Не е задължително да се подлагате на диета за да отслабнете, понякога е необходимо да си изградите правилен хранителен режим за да изгорите излишните калории. Бързото и здравословно отслабване може да бъде с постоянен резултат! Най-важното за да проработи отслабванете е да смените хранителните си навици. Ако помислите за тялото си и направите промените постепенно, ще разберете, че не е толкова трудно стряскащо. Лесни трикове, полезни храни, повече движение, малко танци - и няма да имате нужда от драстична диета за да отслабнете

Как влияе сминдухът на организма?...

Как влияе сминдухът на организма?
  • Д И
  • 146 преглеждания
  • 0 коментари

Сминдухът расте в Европа, Индия, Аржентина, Мароко, Египет и други страни. Той е богат на белтъчини и въглехидрати, както и на много други вещества, важни за човешкия организъм, които формират полезни..

Фъстъчено олио – видове и употреба...

Фъстъчено олио – видове и употреба
  • Д И
  • 170 преглеждания
  • 0 коментари

В миналото не е съществувала особена възможност за избор на растителни масла, поради което приготвянето на ястията се е ограничавало до употребата само на слънчогледово олио. Но с развитието на технол..

Калоричност, хранителна стойност и химичен състав на чи...

Калоричност, хранителна стойност и химичен състав на чилито
  • Д И
  • 142 преглеждания
  • 0 коментари

Сред всички видове чушки с най-лютив и парещ вкус и с най-ярка крещяща окраска е чилито. То представлява малък зеленчук с дължина до 4 см и има ярко-червен, зелен, жълт или оранжев цвят. Расте като хр..

Зелето – вкусен и изключително полезен зеленчук! – част...

Зелето – вкусен и изключително полезен зеленчук! – част 2
  • Д И
  • 186 преглеждания
  • 0 коментари

Препратка към първа част ТУК! Употреба в кулинарията – рецепти Кисела супа от прясно зеле Необходими продукти: 0,5-0,75 кг говежди гърди, същото количество зеле, 6-8 малки зелени ябълки..

Зелето – вкусен и изключително полезен зеленчук! – част...

Зелето – вкусен и изключително полезен зеленчук! – част 1
  • Д И
  • 191 преглеждания
  • 0 коментари

Тази култура, едва ли не от първостепенно значение (наред с картофа), е широко разпространена благодарение на своята достъпност, универсални вкусови качества и неоспоримото си промишлено значение. Зел..

Вкусният и полезен пащърнак

Вкусният и полезен пащърнак
  • Д И
  • 211 преглеждания
  • 0 коментари

Пащърнакът е двугодишно тревисто растение с месест, сочен корен, пересто-разчленени листа и съцветия във формата на чадър, което достига височина до 3 м. Коренът му има не само хранителна, но и лекарс..

Защо да ядем сладък картоф? – част 2...

Защо да ядем сладък картоф? – част 2
  • Д И
  • 208 преглеждания
  • 0 коментари

В предишната статия Ви запознахме с полезните свойства на батата. В тази ще Ви запознаем с начините на приготвянето му, няколко диети, както и маски за коса и кожа. Употреба в кулинарията..

Митове и истини за хлебната мая

Митове и истини за хлебната мая
  • Д И
  • 191 преглеждания
  • 0 коментари

Маята представлява живи микроорганизми, които се култивират вече не едно хилядолетие. Официално този продукт е открит от микробиолога Пастьор през 1857 година. Оттогава са изведени повече от 1500 разн..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™