Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Коса, кожа и нокти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Коса, кожа и нокти

В част от статиите ни ще откриете много рецепти и съвети за да имате красива коса, кожа и нокти. Има статии, които ще ви накарат да преосмислите дневното си меню и ще отговорят на много въпроси защо косата ви е загубила своя блясък, защо ноктите ви се чупят по-често от преди и защо кожата ви е суха. Каквото и да правим през деня, с каквото и да се храним, ако сте подложени на стрес или боледувате - всичко това може да се отрази видимо на косата, кожата и ноктите ви. 

Прочетет някои полезни съвети за грижа за костата, кожата и ноктите. Ако косата ви е крехка и чуплива, кожата ви се лющи а ноктите ви са чупливи и сухи, това говори само за дефицит на ценни хранителни вещества. Друг враг на косата, кожата и ноктите може да бъде и слънцето. При нас ще намерите и много продукти, които ще подобрят състоянието на косата, кожата и ноктите ви, но най-важно от всичко и правило номер едно е да подобрите вашата диета. Става дума не за повече или по-малко храна, а за здравословно и балансирано меню, в което са включени различни групи хранителни компоненти: всичко и в умерени количества.

9 причини за косопад, за които не знаете!...

9 причини за косопад, за които не знаете!

Защо косата Ви пада? Ето защо! Изследванията на учените са доказали, че най-голям процент коса в стадий на покой се наблюдава при човек през юли месец. След около 100 дни му се налага да се сблъска..

Витилиго – какво е това и защо се появява?...

Витилиго – какво е това и защо се появява?

Депигментиране на кожата – причини, симптоми и лечение За патологичното състояние, при което кожата на човек прилича на кожа на пъстро теле (точно така е описал тази болест римският лекар Цел..

Първа помощ при наранявания, ожулвания, драскотини при ...

Първа помощ при наранявания, ожулвания, драскотини при деца

Вече сме в разгара на лятото и децата провеждат повече време на чист въздух навън. Все пак искат да покарат кънки, колело, да поиграят на топка с приятели… Развлеченията сега са по-активни, но,..

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 ча...

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 част

Маски за проблемна и застаряваща кожа Продължаваме с маските за прекрасна кожа на лицето, като в първата част на статията вече Ви запознахме с тези, предназначени за един или друг тип кожа. Тук ще ..

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 1 ча...

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 1 част

Как да си приготвим маски за типовете кожа вкъщи с масла? Растителните и етеричните масла са незаменими помощници за допълнителна грижа за кожата на лицето. Може да се използват и като отделно сред..

Натурални масла – рецепти за маски за страхотна, жива к...

Натурални масла – рецепти за маски за страхотна, жива коса

Как да оживим косата си с масла? В последно време в козметологията започнаха да стават много популярни всякакви масла: използват ги и като съставки за маски, и самостоятелно срещу различни проблеми..

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част...

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част 2

Причини за появата на дерматологични състояния В първата част на статията ни Ви запознахме с някои болести, които поразяват кожата. Тук ще разгледаме и причината за появата на пърхота, а също и ще ..

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част...

Болести по кожата – видове, причини, диагностика – част 1

Най-разпространените болести, поразяващи кожата Казват, че очите са огледалото на душата. А кожата на човека, освен неговото душевно състояние, отразява и здравето на целия му организъм. Освен това..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™