Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Коса, кожа и нокти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Коса, кожа и нокти

В част от статиите ни ще откриете много рецепти и съвети за да имате красива коса, кожа и нокти. Има статии, които ще ви накарат да преосмислите дневното си меню и ще отговорят на много въпроси защо косата ви е загубила своя блясък, защо ноктите ви се чупят по-често от преди и защо кожата ви е суха. Каквото и да правим през деня, с каквото и да се храним, ако сте подложени на стрес или боледувате - всичко това може да се отрази видимо на косата, кожата и ноктите ви. 

Прочетет някои полезни съвети за грижа за костата, кожата и ноктите. Ако косата ви е крехка и чуплива, кожата ви се лющи а ноктите ви са чупливи и сухи, това говори само за дефицит на ценни хранителни вещества. Друг враг на косата, кожата и ноктите може да бъде и слънцето. При нас ще намерите и много продукти, които ще подобрят състоянието на косата, кожата и ноктите ви, но най-важно от всичко и правило номер едно е да подобрите вашата диета. Става дума не за повече или по-малко храна, а за здравословно и балансирано меню, в което са включени различни групи хранителни компоненти: всичко и в умерени количества.

Косопад – същност, видове, причини, симптоми, диагности...

Косопад – същност, видове, причини, симптоми, диагностика и лечение

Обща информация Косопадът или т.нар. алопеция, е заболяване, свързано със загубата на коса, най-често на скалпа. То може да засегне освен скалпа и цялото тяло. Загубата на коса може да бъде временн..

Коксаки вирус при деца: как да се лекува, основните сим...

Коксаки вирус при деца: как да се лекува, основните симптоми

Коксаки вирус при деца: как да се лекува, основните симптоми Вирусът Coxsackie има няколко алтернативни имена: "турска варицела" или "турски вирус". Периодично се появяват епиде..

Сезонът на слънчевите алергии е тук – какво трябва да з...

Сезонът на слънчевите алергии е тук – какво трябва да знаем за тях?

По това време на годината, когато излагането на слънце достига своя максимум, е подходящо да се информираме за т.нар. „слънчеви алергии“. Това име обхваща различни изменения на кожата, кои..

Витамини за жени над 40 години: кои да изберем?...

Витамини за жени над 40 години: кои да изберем?

Витамини за жени над 40 години: кои да изберем Витамините са нискомолекулни органични съединения от различно естество, необходими за поддържане на жизнените ресурси на човека във всяка възраст. Но ..

Как да се грижим за кожата след 30?...

Как да се грижим за кожата след 30?

Стареенето е естествен процес, който съществува в природата и трябва да се третира с уважение. Въпреки това, момичетата и жените се борят с този процес всекидневно, защото искат да останат млади по-дъ..

Карамфил - полезни свойства и приложение - 2...

Карамфил - полезни свойства и приложение - 2

Лечебни рецепти с пъпки от карамфил При астма. Ще трябва да приготвите лечебна отвара. Вземете шест пъпки трева, напълнете цветята с тридесет милилитра вода и ги варете на слаб огън, докато препара..

Продуктите, които ще Ви помогнат да постигнете красива ...

Продуктите, които ще Ви помогнат да постигнете красива и сияйна кожа

Продуктите, които ако добавите към диетата, качеството и текстурата на кожата Ви значително ще се подобрят. Добре познатата фраза: „Ти си това, което ядеш“ не е просто думи, а научно до..

8 изненадващи ползи за здравето на витамините от група ...

8 изненадващи ползи за здравето на витамините от група В

Възползвайте се от ползите за здравето от витамините от група В Доброто хранене е свързано с доброто здраве, както и с превенцията и лечението на много състояния. Получаването на препоръчителните к..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™