Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Хранителни добавки и продукти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Хранителни добавки и продукти

​В категорията Хранителни добавки и продукти ще даваме подробна информация за продуктите, които предлагаме в нашия сайт. Сигурно се питате как нашите баби и дядовци са живеели без добавки и здравословни продукти, а ние сега само за тях говорим. Основната причина е в храната. Храната, която консумираме сега е много по-различна от хранaтa, консумирани от предшествениците ни преди години. В наши дни бързата и силно обработена храна е лишена от важни витамини и минерали. През последните 20 години, в състава на храната съдържанието на есенциални нутриенти е намаляло с до 80%. 

В организма ви вече присъстват все по-малко полезни градивни материали. За това хранителните добавки добиват все по-голяма популярност и се използват за възстановяване и като превенция срещу настинки и дори и по-сериозни заболявания – с две думи хранителните добавки и продукти имат широк набор от приложения. Някои хранителни добавки се приготвят от растителни екстракти и други хранителни вещества, а други са синтетични. 

Хранителни добавки имат задачата е да допълват ежедневното ни меню с допълнителни хранителни вещества като: витаминиминералимастни киселини и аминокиселини, чието присъствие в храните е недостатъчно. Именно затова хранителните добавки са толкова важни - те осигуряват на организма ни това, което е било изгубено в процеса на обработка на храните.

 

Фибромиалгия (Синдром на миофасциална болка) - симптоми...

Фибромиалгия (Синдром на миофасциална болка) - симптоми, причини, диагностика!

Ако Ви боли цялото тяло, ставите, гръбначният стълб и всички лекари и анализи казват: здрав. Има такова странно заболяване и се нарича фибромиалгия (FM). FM се наблюдава при 4% от населението, р..

Течен хлорофил: каква е тази нова тенденция в красотата...

Течен хлорофил: каква е тази нова тенденция в красотата и защо е необходима?

В социалните мрежи се разпространява нова здравословна тенденция - течен хлорофил. Чудотворната зелена течност се добавя се към козметиката, храната и водата. Това истинска панацея ли е или друга инте..

Грижа за кожата и 6 ефективни съставки против бръчки...

Грижа за кожата и 6 ефективни съставки против бръчки

На 40 е хубаво да изглеждаш на 30. Обратната ситуация може да бъде много разочароваща и да подкопае самочувствието. За да предотвратите това, прочетете нашата статия и споделете, за да помогнете на по..

Гликацията е причина за бързото стареене на кожата...

Гликацията е причина за бързото стареене на кожата

Знаете ли, че бръчките са от захар? Стареенето на кожата е свързано с гликация, химическа реакция между захари и протеини. Проявява се върху кожата под формата на така наречените „захарни&ldq..

Lithium Orotate 5 мг 60 капсули | Swanson

Lithium Orotate 5 мг 60 капсули | Swanson

Това е информативна статия! Този продукт не се предлага! Литиев Оротат 5 мг Капсули Топ Цена | Swanson Мощен антиоксидант Предпазва мозъка от развитие на психически разстройства Предпазва..

DIM Complex 100 мг 30 капсули | Swanson

DIM Complex 100 мг 30 капсули | Swanson

Това е информативна статия! Този продукт не се предлага! ДИМ Комплекс Добавка при Хормонален Дисбаланс Цена | Swanson Подхранва процесите за здравословен метаболизъм на естрогена Предпазва ..

Люцерната - обикновена билка с огромни ползи...

Люцерната - обикновена билка с огромни ползи

Обикновеният човек ще бъде привлечен от люцерна като красиво диво цвете. Може дори и да Ви се прииска да добавите към венец или букет. Но фермери, билкари и повечето кулинарни експерти познават много ..

Optimum Potency Serrazimes 40 000 единици 60 веге капсу...

Optimum Potency Serrazimes 40 000 единици 60 веге капсули | Swanson

Това е информативна статия! Този продукт не се предлага! Серазими Оптимална Сила Веге Капсули Топ Цена | Swanson Силно биоактивна доза протеолитичен ензим Подпомага борбата с патогенните ми..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™