Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Хранителни добавки и продукти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Хранителни добавки и продукти

​В категорията Хранителни добавки и продукти ще даваме подробна информация за продуктите, които предлагаме в нашия сайт. Сигурно се питате как нашите баби и дядовци са живеели без добавки и здравословни продукти, а ние сега само за тях говорим. Основната причина е в храната. Храната, която консумираме сега е много по-различна от хранaтa, консумирани от предшествениците ни преди години. В наши дни бързата и силно обработена храна е лишена от важни витамини и минерали. През последните 20 години, в състава на храната съдържанието на есенциални нутриенти е намаляло с до 80%. 

В организма ви вече присъстват все по-малко полезни градивни материали. За това хранителните добавки добиват все по-голяма популярност и се използват за възстановяване и като превенция срещу настинки и дори и по-сериозни заболявания – с две думи хранителните добавки и продукти имат широк набор от приложения. Някои хранителни добавки се приготвят от растителни екстракти и други хранителни вещества, а други са синтетични. 

Хранителни добавки имат задачата е да допълват ежедневното ни меню с допълнителни хранителни вещества като: витаминиминералимастни киселини и аминокиселини, чието присъствие в храните е недостатъчно. Именно затова хранителните добавки са толкова важни - те осигуряват на организма ни това, което е било изгубено в процеса на обработка на храните.

 

Защо да консумираме антиоксиданти?...

Защо да консумираме антиоксиданти?

Антиоксидантите са всичко! Консумирани в естествената си форма, те насърчават здравословния начин на живот и са най-добрият начин за борба с оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Колкот..

Еритема – същност, симптоми, диагностика и лечение...

Еритема – същност, симптоми, диагностика и лечение

Кожата е една от основните защитни бариери, които тялото има срещу външни агресии. Поради това в много случаи то може да страда от различни заболявания, които го засягат. Освен това имайте предвид, че..

Витамини и добавки за котки: Да или Не?...

Витамини и добавки за котки: Да или Не?

Витамините са необходими за котки, които получават естествено хранене - естествените продукти не съдържат всички необходими микроелементи и витамини. На котките, които се хранят с купена храна от спец..

Силата на антиоксидантите

Силата на антиоксидантите

Антиоксидант... Вече е почти вълшебна дума! Тези молекули, открити в нашата храна и козметика, се смятат за истински съюзници на здравето. Антиоксидантите се наричат ​​„фактори на младостта&ldqu..

Всичко за антиоксидантите

Всичко за антиоксидантите

Какво представляват антиоксидантите и къде можете да ги намерите? Чуваме за антиоксиданти в рекламите за козметика, четем за магическите им свойства в интернет и вестниците и като цяло знаем, че ан..

Калций, магнезий и цинк - трите важни минерали за човеш...

Калций, магнезий и цинк - трите важни минерали за човешкия организъм

Забелязали ли сте, че след упражнения във фитнеса апетитът се отваря? Това означава, че тялото се нуждае от хранителни вещества, които по време на тренировка са били активно използвани от него за попъ..

Астаксантин: Супер каротеноид за Вашата кожа!...

Астаксантин: Супер каротеноид за Вашата кожа!

Астаксантин - един ключов хранителен елемент, който помага в борбата с някои форми на стареене, особено тези, причинени от излагане на слънце. Този мощен антиоксидант от семейството на каротеноидите п..

Витамини и минерали - каква е разликата и къде какво се...

Витамини и минерали - каква е разликата и къде какво се съдържа?

По дефиниция „витамини“ се отнася до група хранителни вещества, от които тялото се нуждае за различни биохимични реакции, производството на хормони, ензими и други важни процеси. Въпреки ч..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™