Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Хранителни добавки и продукти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Хранителни добавки и продукти

​В категорията Хранителни добавки и продукти ще даваме подробна информация за продуктите, които предлагаме в нашия сайт. Сигурно се питате как нашите баби и дядовци са живеели без добавки и здравословни продукти, а ние сега само за тях говорим. Основната причина е в храната. Храната, която консумираме сега е много по-различна от хранaтa, консумирани от предшествениците ни преди години. В наши дни бързата и силно обработена храна е лишена от важни витамини и минерали. През последните 20 години, в състава на храната съдържанието на есенциални нутриенти е намаляло с до 80%. 

В организма ви вече присъстват все по-малко полезни градивни материали. За това хранителните добавки добиват все по-голяма популярност и се използват за възстановяване и като превенция срещу настинки и дори и по-сериозни заболявания – с две думи хранителните добавки и продукти имат широк набор от приложения. Някои хранителни добавки се приготвят от растителни екстракти и други хранителни вещества, а други са синтетични. 

Хранителни добавки имат задачата е да допълват ежедневното ни меню с допълнителни хранителни вещества като: витаминиминералимастни киселини и аминокиселини, чието присъствие в храните е недостатъчно. Именно затова хранителните добавки са толкова важни - те осигуряват на организма ни това, което е било изгубено в процеса на обработка на храните.

 

Култивирани гъби – хранително и лечебно значение...

Култивирани гъби – хранително и лечебно значение

В много страни, включително и в нашата, има лоша култура относно консумацията на здравословна храна. Това води до редица проблеми в здравето на населението. Според СЗО два милиона от възрастното ..

Конопени семена – как да ги консумираме и какви са техн...

Конопени семена – как да ги консумираме и какви са техните ползи?

Kонопът или конопените семена са много питателни и служат за подобряване на паметта и ученето, лечение на акне и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, тъй като са богати на незаменими мастни..

Протеиновите шейкове не са само за момчета...

Протеиновите шейкове не са само за момчета

Протеиновите шейкове не са само за момчета, които искат да напълнеят и да мятат тежести във фитнеса. Всъщност най-добрите протеинови шейкове често се правят както за жени, така и за мъже. Протеинът иг..

Протеин за момичета: дали да приемате, ефективност за о...

Протеин за момичета: дали да приемате, ефективност за отслабване, правила за употреба

Протеинът (от английското "protein") е спортна добавка за поддържане и растеж на Вашите мускули. Спортното хранене се използва много активно по време на редовни упражнения, но най-често от м..

Качественият сън е ключът към здравето: храни, които ще...

Качественият сън е ключът към здравето: храни, които ще Ви помогнат да спите по-добре

Уморени сте от безсъние? Натовареният график Ви оставя малко време, което означава, че добрата нощна почивка често може да бъде трудна. Да, и разсейващите технологии също не допринасят за съня. ..

Витамини за жени над 40 години: кои да изберем?...

Витамини за жени над 40 години: кои да изберем?

Витамини за жени над 40 години: кои да изберем Витамините са нискомолекулни органични съединения от различно естество, необходими за поддържане на жизнените ресурси на човека във всяка възраст. Но ..

11 начина да се справите със сезонната депресия...

11 начина да се справите със сезонната депресия

Какво е сезонна депресия? Сезонната депресия засяга предимно хората в райони на света, където няма слънчева светлина за дълги периоди от време. През зимните месеци хората изпитват значително по-нис..

Как да победите депресията с билки и добавки?...

Как да победите депресията с билки и добавки?

Депресията не е само чувство на тъга или копнеж. Това е сериозно психично разстройство със симптоми с различна тежест, които могат да бъдат животозастрашаващи. Хората с депресия са по-склонни да получ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™