Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Хранителни добавки и продукти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Хранителни добавки и продукти

​В категорията Хранителни добавки и продукти ще даваме подробна информация за продуктите, които предлагаме в нашия сайт. Сигурно се питате как нашите баби и дядовци са живеели без добавки и здравословни продукти, а ние сега само за тях говорим. Основната причина е в храната. Храната, която консумираме сега е много по-различна от хранaтa, консумирани от предшествениците ни преди години. В наши дни бързата и силно обработена храна е лишена от важни витамини и минерали. През последните 20 години, в състава на храната съдържанието на есенциални нутриенти е намаляло с до 80%. 

В организма ви вече присъстват все по-малко полезни градивни материали. За това хранителните добавки добиват все по-голяма популярност и се използват за възстановяване и като превенция срещу настинки и дори и по-сериозни заболявания – с две думи хранителните добавки и продукти имат широк набор от приложения. Някои хранителни добавки се приготвят от растителни екстракти и други хранителни вещества, а други са синтетични. 

Хранителни добавки имат задачата е да допълват ежедневното ни меню с допълнителни хранителни вещества като: витаминиминералимастни киселини и аминокиселини, чието присъствие в храните е недостатъчно. Именно затова хранителните добавки са толкова важни - те осигуряват на организма ни това, което е било изгубено в процеса на обработка на храните.

 

7 храни, които никога не трябва да съхранявате в пластм...

7 храни, които никога не трябва да съхранявате в пластмаса

Никога не съхранявайте тези 7 храни в пластмасови кутии или найлонови пликове Забелязвали ли сте понякога, че част от храните придобиват пластмасов вкус, след като са били съхранявани в пластм..

Щом искаш пуши, но се пречиствай!...

Щом искаш пуши, но се пречиствай!

Освободи дробовете си, нека дишат! Органите на дихателната система и самата дихателна система са най-податливи към проблеми през есенно-зимния период, когато простудите и инфекциозните болести са н..

Как ни помагат медицинските гъби?...

Как ни помагат медицинските гъби?

Медицински гъби за мощно възстановяване на имунната система! В целия свят медицинските гъби са известни с имуномодулиращите, противораковите, противовирусните и противовъзпалителните си свойства. Т..

Защо и кога ни е нужен инулин?

Защо и кога ни е нужен инулин?

Всичко за ползите на инулина! В последно време хранителните добавки с инулин са много популярни. Казват, че с негова помощ може да се отслабне, да се нормализират нивата на кръвната захар и холесте..

5-HTP – увеличаваме щастието в себе си!...

5-HTP – увеличаваме щастието в себе си!

Как да избегнем депресията, стреса, тревогата в днешния забързан свят? Депресиите и тревожността са най-големите здравословни проблеми в съвременния свят. Дори и да звучи банално, това са последици..

Витамини и минерали за тийнейджърската кожа ...

Витамини и минерали за тийнейджърската кожа

Топ 5 добавки за кожата и как рибеното масло защитава младите мозъци Здравословното хранене не е сред приоритетите на повечето тийнейджъри, въпреки атаката на хормоните и стресът на растящото ..

Щитовидната жлеза – малка, а толкова важна!...

Щитовидната жлеза – малка, а толкова важна!

Какво е значението на щитовидната жлеза за нашето тяло и здравето ни? Щитовидната жлеза е един от органите в нашето тяло (малък, приличащ на пеперуда), който се намира във врата, по-точно в преднат..

Рибеното масло - приятел на здравето...

Рибеното масло - приятел на здравето

Невероятните ползи за здравето от рибеното масло Рибеното масло е продукт, спечелил голяма популярност, благодарение на високото съдържание на омега-3 мастни киселини, полезни за вашия мозък, ..

Какво да правим при инфекции на пикочните пътища...

Какво да правим при инфекции на пикочните пътища

Преборете симптомите на инфекции на пикочните пътища с тези 7 естествени решения Инфекциите на уринарния тракт са здравословен проблеми, които възникват, когато бактериите, които колонизират в тази..

Да си направим шампоан за коса сами?...

Да си направим шампоан за коса сами?

Натурални домашни шампоани за коса Навярно неведнъж сте чували за вредата от SLS, парабените и другите химии, които се съдържат в козметичните продукти. Може и да вярвате че химията се натрупва в о..

Какво знаем за активния въглен?

Какво знаем за активния въглен?

Как да пием активен въглен за пречистване на организма? Активният въглен присъства практически във всяка домашна аптечка. И това не е изненада,тъй като препаратът се „представя” прекрас..

Кокосовото масло - верен съюзник на косата...

Кокосовото масло - верен съюзник на косата

Предотвратете появата на бели коси и косопада с кокосово масло Освен за подхранване на косъма, локалното приложение на кокосово масло спомага и за поддържане цвета на косата, бори се с инфекци..

6 природни масла за лечение на артрит...

6 природни масла за лечение на артрит

Борите се със симптомите на артрит? Ето няколко ефективни природни лека за него! Ако се опитвате да се справите с една от най-сериозните болки, които човек може да изпита - артритната, обърнете се ..

Домашно направена паста за зъби с кокосово масло...

Домашно направена паста за зъби с кокосово масло

В днешно време на пазара съществуват множество различни пасти за зъби, които имат едни или други свойства. Но много от тези пасти съдържат в състава си вредни вещества, абразивни частици, особено избе..

Фолат vs. фолиева киселина - има ли разлика?...

Фолат vs. фолиева киселина - има ли разлика?

Фолат и фолиева киселина - какво предствавляват и кое е по-полезно за здравето? Фолата и фолиевата киселина представляват различни форми на витамин B9. Въпреки че има известна разлика между двете, ..

Неподозираните ползи от екстрактът от кората на бяла въ...

Неподозираните ползи от екстрактът от кората на бяла върба

Екстрактът от кората на бяла върба и неговото действие като природен аспирин Още през древността, екстрактът от кората на дървото - бяла върба намира редица приложения в народната медицина. Здравос..

100% натурални продукти - PureMark Naturals...

100% натурални продукти - PureMark Naturals

21st Century HealthCare представя PureMark Naturals - линията от витамини и хранителни добавки, която според компанията, носи по-натурален и чист избор за потребителите. С 17 продукта PureMark ..

Метил Фолат – достъпната Фолиева киселина...

Метил Фолат – достъпната Фолиева киселина

Фолиевата киселина е вещество, получено чрез химически синтез, което не е метаболитно активно. Метил Фолат е синтетическо производно, създадено на базата на 5-метил-тетрахидрофолата. Неговите преимуще..

Бромелаин - невероятният ензим

Бромелаин - невероятният ензим

Бромелаин е протеолитичен ензим (ензим, който разгражда белтъчините). В голяма концентрация Бромелаин е открит в стъблата на Ананаса. Той е способен да разбражда белтъците, както в киселинна, така и в..

Хранителни добавки за стави

Хранителни добавки за стави

Заседналият и лишен от много движение живот често води до това, че днес все повече хора не само възрасти, но и на средна възраст, се оплакват от болки в ставите и обездвижване. Различните заболявания ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!