Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Хранителни добавки и продукти

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Хранителни добавки и продукти

​В категорията Хранителни добавки и продукти ще даваме подробна информация за продуктите, които предлагаме в нашия сайт. Сигурно се питате как нашите баби и дядовци са живеели без добавки и здравословни продукти, а ние сега само за тях говорим. Основната причина е в храната. Храната, която консумираме сега е много по-различна от хранaтa, консумирани от предшествениците ни преди години. В наши дни бързата и силно обработена храна е лишена от важни витамини и минерали. През последните 20 години, в състава на храната съдържанието на есенциални нутриенти е намаляло с до 80%. 

В организма ви вече присъстват все по-малко полезни градивни материали. За това хранителните добавки добиват все по-голяма популярност и се използват за възстановяване и като превенция срещу настинки и дори и по-сериозни заболявания – с две думи хранителните добавки и продукти имат широк набор от приложения. Някои хранителни добавки се приготвят от растителни екстракти и други хранителни вещества, а други са синтетични. 

Хранителни добавки имат задачата е да допълват ежедневното ни меню с допълнителни хранителни вещества като: витаминиминералимастни киселини и аминокиселини, чието присъствие в храните е недостатъчно. Именно затова хранителните добавки са толкова важни - те осигуряват на организма ни това, което е било изгубено в процеса на обработка на храните.

 

Алцхаймер: причини, признаци и симптоми за болестта, ст...

Алцхаймер: причини, признаци и симптоми за болестта, стадии и профилактика – част 2
  • Д И
  • 17 преглеждания
  • 0 коментари

Към >>ЧАСТ 1<<. Диагностика на болест на Алцхаймер При откриването на признаци на болестта е нужно неотложно посещение на невропатолог. Преди да посети лекаря, пациентът тр..

Алцхаймер: причини, признаци и симптоми за болестта, ст...

Алцхаймер: причини, признаци и симптоми за болестта, стадии и профилактика – част 1
  • Д И
  • 30 преглеждания
  • 0 коментари

Болестта на Алцхаймер представлява невро-дегенеративно заболяване, принадлежащо към категорията на нелечимите и от което страда главният мозък. Разрушаването на нервни клетки, отговарящи за предаванет..

За антибиотиците и техните опоненти – пробиотиците...

За антибиотиците и техните опоненти – пробиотиците

Как се приемат антибиотици и пробиотици? Трилиони бактерии (вид микроскопични организми) живеят в тялото ни. Повечето от тях са част от микробната флора на червата – полезни чревни микроорган..

Хлорогенна киселина – какво е това и за какво помага?...

Хлорогенна киселина – какво е това и за какво помага?

Основното свойство, което „прослави“ тази киселина, е понижаването на теглото. Кафето съдържа много хлорогенна киселина. Тя присъства и в зелените кафени бобове, и в изпечените зърна. К..

Балсамов оцет: каква е ползата и вредата на тази изиска...

Балсамов оцет: каква е ползата и вредата на тази изискана подправка?

Какво е балсамов оцет (или балсамико), доколко е полезен и как се използва в кулинарията? За пръв път за балсамов оцет се споменава през 1046 година. В италианската Модена живеел бъдещият крал Хенр..

Пробиотици и пребиотици – каква е разликата и каква е п...

Пробиотици и пребиотици – каква е разликата и каква е ползата им?

По какво се различават пребиотиците от пробиотиците? Хиляди години човечеството търси рецепта за борбата със старостта. И. И. Мечников, А. А. Богомолец и други учени по света са се занимавали с про..

Рахит: особености на болестта при децата...

Рахит: особености на болестта при децата

Рахитът при децата са го описвали в трактатите си лекарите от Древен Рим Гален и Соран Ефески, указвайки на характерната деформация на костите при рахитичните деца. В Средновековието много деца на мал..

За ставите и хондропротекторите – Flex Code...

За ставите и хондропротекторите – Flex Code

Как хранителната добавка Флекс Код помага да запазим ставите си здрави? Проблемите със ставите е цената за това, че ходим изправени (за разлика от животните), рано или късно всеки се сблъсква с тях..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™