Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Всичко за бебето и детето

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Всичко за бебето и детето

Тук ще намерите много полезна информация и статии за бебето и детето.

Запек при децата – причини, помощ, лечение в домашни ус...

Запек при децата – причини, помощ, лечение в домашни условия

Как да помогнем да детето да се отърве от запека? В две трети от случаите на всички проблеми със стомашно-чревния тракт при децата тях ги тормози запекът. Естествено, родителите се тревожат много. ..

Антибиотиците и хормоните в месото: с какво храним наши...

Антибиотиците и хормоните в месото: с какво храним нашите деца?

Вредните вещества в менюто на децата ни Продуктите от месо са неотменна част от менюто на всеки човек и незаменими източници на желязо, витамини, белтъчини за пълноценния растеж и развитие на децат..

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет...

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет В повечето случаи имунитета при децата рядко е подготвен за грип и настинки през студените месеци, през зимата. Естествено, родителите няма как да ..

Кръвно налягане и пулс

Кръвно налягане и пулс

Какво е кръвно налягане и колко трябва да е пулсът? Артериалното налягане и пулсът са най-важните параметри в човешкия организъм, по които може да се прецени състоянието на организма на човека. ..

Разликата между вирусни и бактериални инфекции...

Разликата между вирусни и бактериални инфекции

Вирусна или бактериална инфекция ни "бори"? Ученическата скамейка с дългите уроци и строги учители я помнят много възрастни. Но малко хора могат да си спомнят поне 25% от целия материал, ..

Идеалната температура по време на сън...

Идеалната температура по време на сън

Каква е температурата в стаята и какво ни пречи да заспим? Ако имате безсъние, е напълно вероятно във Вашата спалня да е или прекалено топло, или прекалено студено. Както топлото, така и студеното ..

Домашният прах – причина за притеснение...

Домашният прах – причина за притеснение

Прахът вкъщи и неговите обитатели Колко е хубаво да си изкараш вечер вкъщи, в любимото кресло, увит в топлото одеяло, с хубава книга или пред телевизора. Но много хора в тази ситуация могат да почу..

Всичко за домашните инхалации

Всичко за домашните инхалации

Как, кога и колко често да правим инхалации у дома? Домашната терапия за инхалиране е полезна за облекчаване на симптомите на настинка, запушване на бронхиалните пътища, както и редица други р..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!