Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Всичко за бебето и детето

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Всичко за бебето и детето

Тук ще намерите много полезна информация и статии за бебето и детето.

Как да разберем какъв е полът на бебето?...

Как да разберем какъв е полът на бебето?

Трикове за определяне пола на бебето без лекарска помощ Въпреки че методите за познаване на пола на вашето бебе, които ще ви споделим днес, могат да работят, не трябва да забравяте, че те няма..

10 неща, които не знаете за бебетата...

10 неща, които не знаете за бебетата

Интересни факти за бебетата, които вероятно не знаете Първоначално акото им не мирише Черните, подобни на катран бебешки акита, които родителите откриват в памперса на бебето през първи..

Как да калим детето си за зимата...

Как да калим детето си за зимата

Съвети за подсилване на имунитета на детето за зимата За нещастие лятото официално си отиде..Макар последните дни да са чудесни и слънчеви и все още да подхранват топлите спомени за лятото, до..

Слънчевите очила - важен аксесоар за всяко дете ...

Слънчевите очила - важен аксесоар за всяко дете

Слънчевите очила - важни за детето през всеки сезон! Слънцето е здраве и щастие, носи ни незаменими положителни емоции и ни казва: "време е за ваканция". То обаче може да бъде и опас..

Здравословно тегло при децата

Здравословно тегло при децата

Колко е важна ролята на родителя за здравословното тегло на децата? В наши дни, все повече деца и млади хора страдат от проблем с теглото. С напредването на времето, наднорменото тегло по..

Подсилване на детския имунитет преди училище и детската...

Подсилване на детския имунитет преди училище и детската градина

Как да подсилим детския имунитет? Идва време да пуснете своето дете на училище или детска градина, но се опасявате от редовното боледуване, което често съпътства началото на учебната годи..

6 помощни средства за пъргав детски ум...

6 помощни средства за пъргав детски ум

Как да подготвим детския мозък за учебната година Лятото отминава, а ние вече сме в месеца, който малки и големи свързват с началото на учебаната година. Всеки родител добре знае колко нат..

Превенция на затлъстяването в детска възраст...

Превенция на затлъстяването в детска възраст

Как да избегнем проблема със затлъстяването при деца? За съжаление, световната статистика сочи, че внушителен брой деца са с наднормено тегло или затлъстяване и този брой продължава да нараств..

Лесна рецепта за домашни детски бонбони...

Лесна рецепта за домашни детски бонбони

Как да приготвим домашен, вкусен и бърз десерт за деца? Търсите лесна рецепта за нещо сладичко, с което да изкушите и зарадвате своето дете? Мисия на всеки родител е да отгледа здраво, пълноценно и..

Храни, богати на желязо

Храни, богати на желязо

Кои са храните - естествен източник на желязо за вашето тяло? Спанакът може да не ви даде свръхчовешка сила, с която да се борите със злодеи, като Попай, но пък тази и други храни, съдържащи ж..

Витамини за деца - необходими ли са?...

Витамини за деца - необходими ли са?

Витамините за деца - кои са те и кога трябва децата ни да ги приемат? Ако се вслушате в рекламите, всяко дете се нуждае от ежедневен допълнителен прием на витамини за деца. Но действително ли ..

Алергия към полени. Пролетна алергия. Какво да правим?...

Алергия към полени. Пролетна алергия. Какво да правим?

Сега ще засегнем една много важна тема – алергията към полени, защото от нея страдат страшно много хора. Алергиите са съвършено различни, при някои възниква реакция от прах или козина на ня..

Изграждане на правилни хигиенни навици при децата...

Изграждане на правилни хигиенни навици при децата

Създаването за хигиенни навици е основна задача в отглеждането на здрави деца Отглеждането на дете е най-очарователната, изпълнена с обич, но и с редица отговорности мисия. Всеки родител знае, че&n..

Алергии при деца - какво трябва да знае всеки родител?...

Алергии при деца - какво трябва да знае всеки родител?

Алергиите в ранна детска възраст - важно е да бъдем информирани Какво представляват алергиите? Алергията е защитна реакция на тялото срещу всякакви външни агенти, които могат да окажат заплаха з..

Аптечка при път

Аптечка при път

Какво трябва да съдържа аптечката при пътуване Предстои ви пътуване и се чудите кои са най-важните неща, които да сложите в багажа си? Не забравяйте за аптечката! Независимо дали сте планирали е..

Летните вируси - какво трябва да знаем, за да се предпа...

Летните вируси - какво трябва да знаем, за да се предпазим

Летните вируси - видове, най-често засегнатите възрастови групи и методи за превенция Лятото настъпи, а с него идват и успокоителните мисли: край на досадните хрема и кашлица, които ни измъчваха ця..

5 съвета за установяване на добра комуникация с детето...

5 съвета за установяване на добра комуникация с детето

Как най-правилно да общуваме с детето си, за да сме сигурни, че осъзнава тежестта на думите ни? Когато родителят се сдобие с обичаната си рожба, бързо свиква с идеята, че "разговаря" с бе..

Инфантилизмът - психологично или биологично състояние и...

Инфантилизмът - психологично или биологично състояние и как да се преборим с него

Инфантилизмът - информирано изкореняване на проблема  Инфантилизмът е състояние, което е лесно разпознаваемо независимо от пола и възрастта. Обикновено то е съпроводено от определено ..

Пясъчниците - детска радост и родителска тревога...

Пясъчниците - детска радост и родителска тревога

Пясъчниците - радост за детето и притеснение за родителя! Може би няма дете, което да не може да прекара часове наред в игри в пясъчника. Пясъчниците са едни от най-забавните и предпочитани от..

Безопасност на децата през лятото...

Безопасност на децата през лятото

Как да предпазим децата си през лятото? Какво е лятото за децата? Време за ваканция, море, дълги разходки и много игри - един безкрайно безгрижен и дългоочакван период. Но с приказните усещани..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!