Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Всичко за бебето и детето

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Всичко за бебето и детето

Тук ще намерите много полезна информация и статии за бебето и детето.

Антибиотиците и хормоните в месото: с какво храним наши...

Антибиотиците и хормоните в месото: с какво храним нашите деца?

Вредните вещества в менюто на децата ни Продуктите от месо са неотменна част от менюто на всеки човек и незаменими източници на желязо, витамини, белтъчини за пълноценния растеж и развитие на децат..

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет...

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет В повечето случаи имунитета при децата рядко е подготвен за грип и настинки през студените месеци, през зимата. Естествено, родителите няма как да ..

Кръвно налягане и пулс

Кръвно налягане и пулс

Какво е кръвно налягане и колко трябва да е пулсът? Артериалното налягане и пулсът са най-важните параметри в човешкия организъм, по които може да се прецени състоянието на организма на човека. ..

Разликата между вирусни и бактериални инфекции...

Разликата между вирусни и бактериални инфекции

Вирусна или бактериална инфекция ни "бори"? Ученическата скамейка с дългите уроци и строги учители я помнят много възрастни. Но малко хора могат да си спомнят поне 25% от целия материал, ..

Идеалната температура по време на сън...

Идеалната температура по време на сън

Каква е температурата в стаята и какво ни пречи да заспим? Ако имате безсъние е напълно вероятно във Вашата спалня да е или прекалено топло, или прекалено студено. Както топлото, така и студеното м..

Домашният прах – причина за притеснение...

Домашният прах – причина за притеснение

Прахът вкъщи и неговите обитатели Колко е хубаво да си изкараш вечер вкъщи, в любимото кресло, увит в топлото одеяло, с хубава книга или пред телевизора. Но много хора в тази ситуация могат да почу..

Всичко за домашните инхалации

Всичко за домашните инхалации

Как, кога и колко често да правим инхалации у дома? Домашната терапия за инхалиране е полезна за облекчаване на симптомите на настинка, запушване на бронхиалните пътища, както и редица други р..

Промивки на носа – лек за синузит, хрема и алергии...

Промивки на носа – лек за синузит, хрема и алергии

Промивките на носа – лечение и профилактика на болестите на носа На хигиената на горните дихателни пътища и е отделено значително място в древните текстове на аюрведата – традиционната ..

Как да овладеем диарията бързо?

Как да овладеем диарията бързо?

5 домашни средства за справяне с разстройството Диарията е често срещан тип на гастроинтестинално разстройство или инфекция. Тя е проблем, който настъпва, когато движенията на червата станат прекал..

Инхалатор – добър помощник при хрема, кашлица или алерг...

Инхалатор – добър помощник при хрема, кашлица или алергия

Инхалатор – как действа и защо трябва да го имаме вкъщи? Инхалацията е ефективна процедура за лекуване на дихателните органи. Резултативността и е обусловена с бързото постъпване на лекарства..

Най-сладките бебешки костюми за Хелоуiн...

Най-сладките бебешки костюми за Хелоуiн

Почерпете вдъхновение за сладки бебешки маскировки за Хелоуин Миналата година беше първият Хелоуин на дъщеря ми. И макар много хора все още да негодуват от факта, че католическият празник започва д..

Атопичен дерматит - причини, симптоми и лечение...

Атопичен дерматит - причини, симптоми и лечение

Какви са симптомите, как се лекува и кой страда от атопична екзема? Атопичният дерматит, също наричан "атопична екзема" е едно от най-разпространените хронични кожни заболявания. За ..

Как да разберем какъв е полът на бебето?...

Как да разберем какъв е полът на бебето?

Трикове за определяне пола на бебето без лекарска помощ Въпреки че методите за познаване на пола на вашето бебе, които ще ви споделим днес, могат да работят, не трябва да забравяте, че те няма..

10 неща, които не знаете за бебетата...

10 неща, които не знаете за бебетата

Интересни факти за бебетата, които вероятно не знаете Първоначално акото им не мирише Черните, подобни на катран бебешки акита, които родителите откриват в памперса на бебето през първи..

Как да калим детето си за зимата...

Как да калим детето си за зимата

Съвети за подсилване на имунитета на детето за зимата За нещастие лятото официално си отиде..Макар последните дни да са чудесни и слънчеви и все още да подхранват топлите спомени за лятото, до..

Слънчевите очила - важен аксесоар за всяко дете ...

Слънчевите очила - важен аксесоар за всяко дете

Слънчевите очила - важни за детето през всеки сезон! Слънцето е здраве и щастие, носи ни незаменими положителни емоции и ни казва: "време е за ваканция". То обаче може да бъде и опас..

Здравословно тегло при децата

Здравословно тегло при децата

Колко е важна ролята на родителя за здравословното тегло на децата? В наши дни, все повече деца и млади хора страдат от проблем с теглото. С напредването на времето, наднорменото тегло по..

Подсилване на детския имунитет преди училище и детската...

Подсилване на детския имунитет преди училище и детската градина

Как да подсилим детския имунитет? Идва време да пуснете своето дете на училище или детска градина, но се опасявате от редовното боледуване, което често съпътства началото на учебната годи..

6 помощни средства за пъргав детски ум...

6 помощни средства за пъргав детски ум

Как да подготвим детския мозък за учебната година Лятото отминава, а ние вече сме в месеца, който малки и големи свързват с началото на учебаната година. Всеки родител добре знае колко нат..

Превенция на затлъстяването в детска възраст...

Превенция на затлъстяването в детска възраст

Как да избегнем проблема със затлъстяването при деца? За съжаление, световната статистика сочи, че внушителен брой деца са с наднормено тегло или затлъстяване и този брой продължава да нараств..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!