Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Всичко за бебето и детето

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Всичко за бебето и детето

Тук ще намерите много полезна информация и статии за бебето и детето.

Жълтеница - всичко, което трябва да знаете...

Жълтеница - всичко, което трябва да знаете

Черният дроб помага за отстраняването на естествените отпадъци и други вредни вещества от тялото. Ако нещо попречи на този процес, токсичните съединения могат да се натрупат в тялото. Жълтеницата с..

Сополите – какво ни казват за здравето?...

Сополите – какво ни казват за здравето?

Сополите са с нас винаги, всеки ден от годината, зима или лято. Обикновено не се тревожим за тях, докато не увеличат обема си, променят цвета си или не ни дават да дишаме. Сополите представляват слуз ..

Ползите на коластрата за новороденото – защо е толкова ...

Ползите на коластрата за новороденото – защо е толкова важна?

През първите дни на кърмене Вашето бебе приема жълто вещество, което се нарича "течно злато", т.нар. коластра. Това е млякото, което гърдите Ви произвеждат след раждането и първата храна на ..

Уртикария при възрастни и деца

Уртикария при възрастни и деца

Уртикарията е хетерогенна група от заболявания, които се характеризират с дифузен или ограничен обрив под формата на сърбящи мехури или папули. Хроничната уртикария (HC) се характеризира с повтарящи с..

Какво трябва да направя, ако детето ми не иска да яде?...

Какво трябва да направя, ако детето ми не иска да яде?

Повечето родители на бебета изпитват чувство на отчаяние, когато техният син или дъщеря не иска да яде или отказва да яде всичко, което те са сложили в чинията му. Това безпокойство в нормални ситуаци..

Какви СПА процедури могат да се правят на бременни жени...

Какви СПА процедури могат да се правят на бременни жени?

СПА процедурите са уникална и безценна почивка за тялото, която е много трудно да се постигне сами в ежедневието. Тялото изпитва напрежение всеки ден, изисква отпускане и релаксаци..

Как да поддържаме психичното здраве на тийнейджър?...

Как да поддържаме психичното здраве на тийнейджър?

Преживяването на юношеството не е лесно. Не е лесно да си родител на тийнейджър. Как да подкрепим детето си на тази възраст? На какво трябва да обърнете внимание, когато общувате с тийнейджър? Как мож..

Как да видите отстрани и актуализирате родителя в себе ...

Как да видите отстрани и актуализирате родителя в себе си?

Дългата, студена и снежна зима е към своя край. Всички очакват с нетърпение пристигането на пролетта. Преди смяната на сезоните и пристигането на топли, светли и вдъхновяващи пролетни дни, домакините,..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™