Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Всичко за бебето и детето

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Всичко за бебето и детето

Тук ще намерите много полезна информация и статии за бебето и детето.

Важни характеристики на здравословното хранене на децат...

Важни характеристики на здравословното хранене на децата

Подходящи за възрастта хранителни съвети и съвети за родители Една от най-важните задачи на родителите е да развият у детето навик за здравословен начин на живот. По-специално, като му осигурите ба..

Коксаки вирус при деца: как да се лекува, основните сим...

Коксаки вирус при деца: как да се лекува, основните симптоми

Коксаки вирус при деца: как да се лекува, основните симптоми Вирусът Coxsackie има няколко алтернативни имена: "турска варицела" или "турски вирус". Периодично се появяват епиде..

Здравето на подрастващите

Здравето на подрастващите

Юношеството е решаващ период за развитието на социални и емоционални навици на човек през целия му живот. Юношеството е уникален, преходен етап между 10 и 19 години, преминаване от детството към зрели..

Качествено време със семейството...

Качествено време със семейството

Прекарването на качествено време с Вашето дете помага за изграждането на добри взаимоотношения. Дори и да сте заети с работа през деня, прекарването на качествено време със семейството Ви е по-лесн..

6 ефективни начина да научите детето си да спортува...

6 ефективни начина да научите детето си да спортува

Вашето дете предпочита ли компютърните игри пред спорта? Не се ли интересува от футбол и други спортове? Или физическата му форма не е идеална и поради това е срамежлив? Каквато и да е причината, ако ..

Коксаки вирус при деца: какво е опасно, симптоми и как ...

Коксаки вирус при деца: какво е опасно, симптоми и как да се лекува?

През лятото отиваме на почивка с децата на морето, ходим на пикник и сред природата, плискаме се в езерото, басейна, наслаждаваме се на горски плодове направо от храста, пием „изворна“ вод..

Основи на безопасността на плажа...

Основи на безопасността на плажа

Защитата от слънце е нещо, за което жените и не малка част от мъжете се тревожат. Истинските брутални мъже дори се срамуват да мислят за стареенето на кожата. Релефни мускули или бирен корем и така е ..

Орално здраве при бебета и малки деца...

Орално здраве при бебета и малки деца
  • I G
  • 181 преглеждания
  • 0 коментари

Може да изглежда странно да се говори за зъболекари, когато Вашето бебе дори още няма зъби, но добрата грижа за устната кухина започва от самото начало – бактериите в устата им няма да чакат, до..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™