Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Уреди за здраве и красота

Производители
Категории
Пълен каталог

В тази категория ще намерите уреди за здраве и красота на достъпни цени. Всички уреди се основават на съвременни научни постижения, които целят да подпомагнат здравето чрез неинвазивни, безвредни и лесни за прилагане способи, в допълнение към методите на традиционната медицина.
 
При нас ще намерите висококачествени електроуреди на много известни марки, които са с високо качество и гарантирана функционалност във времето. Направете своя избор от нашите топ продукти в категория: уреди за здраве и красота. Предлагаме ви най-различни уреди за здраве, като апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, инхалатори, овлажнители, везни и др. Сред уредите за красота ще намерите комплекти за маникюр и педикюр, епилатори и още много други. 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
49.00 лв
​Active Posture - коригиращ колан за правилна стойка Подобрява циркулацията Намалява хроничните болки Предпазва от сколиоза и ишиас Понижава напрежението в мускулите Има релаксиращо дейс..
49.00 лв
Comfortisse Posture коригиращ колан за правилна стойка Изправя стойката на тялото Намалява болките в ставите и гърба Достатъчно е използването му  дори за половин-един час на ден Олек..
69.00 лв
Антицелулитен масажор Medisana AC 850 Описание на Антицелулитния масажор Medisana AC 850: Имате проблеми с целулита? Представяме ви най новото поколение антицелулитни масажори за страхотен маса..
79.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 Medisana Апарат за измерване на кръвно налягане BU 510 от Medisana е изключително прецизен и точен апарат, и напълно автоматизиран. BU 510 на изгодна ц..
45.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане BW 315 Medisana Статистиката сови, че всеки трети човек в света има високо кръвно налягане. Опасността се крие в това, че повечето хора не знаят, че кръвното ..
70.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BU-90E I Medisana Апаратът за кръвно налягане Ecomed BU-90E на Medisana е един изключително точен и удобен за употреба. Автоматизиран на..
55.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Ecomed BW-80E Medisana Прецизност Точност Изключително лесен за употреба Какво представлява Апарат за кръвно Ecomed BW-80E? Апарат за измерване..
65.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане | Medisana HGN, Германия Лесен за употреба Точен при всяко измерване 3 години гаранция Апарат за кръвно налягане HGN от Medisana е един изклю..
85.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTS на супер цена е изцяло автоматизиран и изключително точен апарат. Има индикатор за аритмия, с..
139.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане Medisana MTP Jubi Edition, Германия Изключително удобен Високи изисквания за точност и надеждност Какво представлява Апарат за кръвно налягане Medis..
229.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с Bluethooth Medisana MTX, Германия Изключително прецизен и удобен Показва невероятно точни резултати Апаратът за измерване на кръвно налягане с Bluet..
199.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане с USB кабел Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за кръвно налягане с USB кабел Medisana? Апарат за кръвно налягане с USB кабел от Medisana MTX..
159.00 лв
Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер Medisana MTX, Германия Какво представлява Апарат за измерване на кръвно налягане със Софтуер от Medisana? Апаратът за кръвно със Софтуер от Medis..
139.00 лв
Безконтактен инфрачервен термометър + модул за iPhone, iPod touch или iPad - Medisana ThermoDock®, Германия Безконтактен инфрачервен термометър, който е на супер цена е страхотен термометър, тъй като..
80.00 лв
Безконтактен мултифункционален термометър 6 в 1 , Medisana TM 750, Германия Гарантирано качество Удобен за употреба Какво представлява Мултифункционалният термометър 6 в 1? Безконтакте..
65.00 лв
Безконтактен термометър Ecomed TM-65E I Medisana Безконтактният термометър Ecomed TM-65E от ново поколение е способен да Ви предложи широка функционалност при измерване без необходимост о..
95.00 лв
Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия Точност Комфорт Бързина Безконтактен термометър Medisana FTN, Германия е на супер цена и е едно много добро решение за бързо и точно измер..
85.00 лв
Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E I Medisana Възглавница за Шиацу масаж Ecomed MC 81E от Medisana на добра цена ви осигурява масаж за гърба, врата, раменете или краката. Характеристи..
374.00 лв
Въздухопречиствател AirFree - модел BabyAir Въздухопочиствател за помещения до 22м² Природно решение за облекчаване на астма, респираторна алергия и борба с плесента Премахва алергените..
356.00 лв
Въздухопречиствател AirFree - модел Е60 Предназначен е за помещения до 24 м² Екологично решение за облекчаване на астматичните състояния и респираторните алергии Помощник в борбата с му..
488.00 лв
Въздухопречиствател AirFree модел E125 Пречиства въздуха на площ на помещения до 50 м² Елиминира алергените от праха, домашните любимци и други вредни микроорганизми Помага в борбата с ..
412.00 лв
Въздухопречиствател AirFree модел E80 Препоръчителната площ на помещенията е до 32 м² Премахва всички алергени от въздуха Облекчава симптомите на астма и алергии Помага в борбата с пл..
199.00 лв
Въздухопречиствател AirFree модел FIT40 Не изисква смяна на филтри Безшумен и удобно закрепващ се за стената Елиминира вредните микроорганизми във въздуха Подобрява здравословното състояни..
749.00 лв
Въздухопречиствател AirFree модел LOTUS Въздухопочиствател за помещения до 22м² Природно решение за облекчаване на астма, респираторна алергия и борба с плесента Премахва алергените на ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™