Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Полезни съвети за здраве

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Полезни съвети за здраве

В тази категория Полезни съвети за здраве ще откриете и получите изключително полезна информация.

Форума за здраве и красота включва голямо разнообразие от категории, които могат да ви бъдат от голяма ползва. Различни рецепти, продукти, суперхрани, както и някои интересни упражнения, с които да поддържа добра форма и фигура. Полезни съвети може да откриете и за това как да се храните здравословно, за детоксикацията на тялото и какво ли още не.

Първа помощ при наранявания, ожулвания, драскотини при ...

Първа помощ при наранявания, ожулвания, драскотини при деца

Вече сме в разгара на лятото и децата провеждат повече време на чист въздух навън. Все пак искат да покарат кънки, колело, да поиграят на топка с приятели… Развлеченията сега са по-активни, но,..

Тренировки за очи – най-добрите упражнения за зрението...

Тренировки за очи – най-добрите упражнения за зрението

7 упражнения за възстановяване и подобряване на зрението Днес много хора провеждат пред компютъра голяма част от работното време. Това изисква максимално напрежение на очите, от което изпитваме дис..

Запек при децата – причини, помощ, лечение в домашни ус...

Запек при децата – причини, помощ, лечение в домашни условия

Как да помогнем да детето да се отърве от запека? В две трети от случаите на всички проблеми със стомашно-чревния тракт при децата тях ги тормози запекът. Естествено, родителите се тревожат много. ..

Високо кръвно: как се лекува хипертония?...

Високо кръвно: как се лекува хипертония?

Как да лекуваме високото кръвно? Ефективните действия за понижаване нивото на кръвното налягане са да се промени начинът на живот и да се приемат лекарства. Изборът на схемата на лечение ще зависи ..

Защо не можем да отслабнем?

Защо не можем да отслабнем?

Физиологични причини, които пречат да отслабваме За отслабването са важни следните неща: Тренировките. Физическото натоварване е задължително за „прогонването“ на мазнините. Хра..

Хипертония: какво представлява, какви са симптомите и п...

Хипертония: какво представлява, какви са симптомите и причините?

Имате ли високо кръвно? Симптоми, причини, профилактика на хипертония Повишението в налягането над нормата за възрастта се нарича артериална хипертензия. Ако налягането се повишава често или продъл..

Травми и контузии – как да окажем първа помощ в случай ...

Травми и контузии – как да окажем първа помощ в случай на нужда?

Как да окажем помощ при различните травми? С травми поне веднъж в живота си всеки се е сблъсквал. Някои ги е бил ток, други са се изгаряли с гореща вода или са им измръзвали ушите, трети са си чупи..

Бадминтон за отслабване: усмихнете се и махнете с… раке...

Бадминтон за отслабване: усмихнете се и махнете с… ракета!

Федербал – как да бъдем винаги в настроение и слаби? Днес ще Ви разкажем с какво е полезен бадминтонът, или както си го знаем, федербалът за отслабване. Сигурно като деца сте имали период, в ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!