Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Полезни съвети за здраве

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Полезни съвети за здраве

В тази категория Полезни съвети за здраве ще откриете и получите изключително полезна информация.

Форума за здраве и красота включва голямо разнообразие от категории, които могат да ви бъдат от голяма ползва. Различни рецепти, продукти, суперхрани, както и някои интересни упражнения, с които да поддържа добра форма и фигура. Полезни съвети може да откриете и за това как да се храните здравословно, за детоксикацията на тялото и какво ли още не.

Какво представлява състоянието хранителна непоносимост?...

Какво представлява състоянието хранителна непоносимост?

Това не е алергия! Последиците от непоносимостта са зле поддаващи се на лечение хронични болести, сред които са болести на кожата и храносмилателната система, нервни разстройства и наднормено тегло..

Ползите от Клеева тинктура

Ползите от Клеева тинктура
  • Д И
  • 6 преглеждания
  • 0 коментари

Клеевата (прополисова) тинктура е действено средство от народната медицина, което дори в нашето прогресивно време не губи своята актуалност, независимо че медицинската промишленост пуска огромно ..

Какво да правите, ако не Ви расте брада?...

Какво да правите, ако не Ви расте брада?

Помогнете на брадата си да расте! Знаете ли, че в исторически план брадата е символ на мъжество и власт? Ето защо много от мъжете в спорта и киното използват тази възможност и си пускат брада с най..

Къпането всеки ден: полезно или вредно е?...

Къпането всеки ден: полезно или вредно е?

Мнението на учените за ежедневното къпане От тази статия ще научите полезно ли е да се къпем всеки ден и какво ни съветват лекарите. Някои хора се къпят по веднъж на ден, други – по 2 пъти..

Желязодефицитна анемия – симптоми и лечение – 2 част...

Желязодефицитна анемия – симптоми и лечение – 2 част

Диагностика на желязодефицитна анемия Към >>ПЪРВА ЧАСТ<< на статията, където разгледахме по-подробно какво представлява това състояние и кои са неговите симптоми. Етапите на откриван..

Желязодефицитна анемия – симптоматика и лечение – 1 час...

Желязодефицитна анемия – симптоматика и лечение – 1 част

Какво е анемия заради железен дефицит? Не е тайна, че много хора, при които е открита анемия, са склонни да оставят състоянието си без внимание. Между другото, опитът на лекарите сочи, че това съст..

За психологическата полза от физическите упражнения – 2...

За психологическата полза от физическите упражнения – 2 част

В >>ПЪРВА ЧАСТ<< на нашата статия Ви представихме първите две ползи за психиката от физическите упражнения. Продължаваме и с останалите 3, за които обещахме да Ви разкажем. Подправ..

За психологическата полза от физическите упражнения – 1...

За психологическата полза от физическите упражнения – 1 част

5 ползи за психиката от физкултурата За ползата на физическите упражнения и заниманията с любителски „непрофесионален“ спорт се знае отдавна и е писано много. Това, че правилните физиче..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™