Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Полезни съвети за здраве

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Полезни съвети за здраве

В тази категория Полезни съвети за здраве ще откриете и получите изключително полезна информация.

Форума за здраве и красота включва голямо разнообразие от категории, които могат да ви бъдат от голяма ползва. Различни рецепти, продукти, суперхрани, както и някои интересни упражнения, с които да поддържа добра форма и фигура. Полезни съвети може да откриете и за това как да се храните здравословно, за детоксикацията на тялото и какво ли още не.

Всичко за травмите

Всичко за травмите

Какво трябва да знаем за травмите? Какво е необходимо да знаят за травмите всички, които се занимават или са решили да се занимават със спорт? Как да предотвратите и лекувате основни спортни травми..

Дисбактериоза – същност, симптоми, лечение...

Дисбактериоза – същност, симптоми, лечение

Какво представлява дисбактериозата и как да се справим с нея вкъщи? В тази статия ще разгледаме състоянието дисбактериоза, по какви симптоми можем да определим, че я има в организма ни и какви са н..

Бета-блокери – как помагат на сърцето ни да си почива?...

Бета-блокери – как помагат на сърцето ни да си почива?

Какво са бета-блокерите и в кои случаи се налага да се използват? Адреналинът стимулира сърдечния мускул. Изхвърлянето му в кръвта ускорява пулса, повишава налягането и кара нашата сърдечно-съдова ..

Ям каквото си искам!

Ям каквото си искам!

… Или как безразборното хранене влияе върху сърцето? Ролята на телесната маса при преценяване на рисковете за възникване на сърдечно-съдови заболявания се е изучавала неведнъж. Доказано е, ч..

Учестено сърцебиене – защо се появява и как да се справ...

Учестено сърцебиене – защо се появява и как да се справим с това?

Какво представлява учестеното сърцебиене? На всички им е познато чувството как сърцето ни почва да бие силно от вълнение, радост, страх. Това усещане е нещо съвсем в реда на нещата и не вреди по ни..

Овлажнители за въздух – какво представляват? Как да изб...

Овлажнители за въздух – какво представляват? Как да изберем правилно? – 2 част

Кой овлажнител за въздух е най-добър? В първа част на статията Ви разказахме предимствата на овлажнителите за въздух и Ви запознахме с класическия модел овлажнител – със студена пара. Тук ще ..

Овлажнители за въздух – какво представляват? Как да изб...

Овлажнители за въздух – какво представляват? Как да изберем правилно? – 1 част

Защо ни е овлажнител за въздуха? Както знаем, на 70% човекът се състои от вода. Затова водата е основният и необходим продукт за функционирането на всички жизнено важни органи и системи в човешкия ..

Потене – кога е нормално и кога не е?...

Потене – кога е нормално и кога не е?

Потите ли се? Проверете дали всичко Ви е наред! Biomall.bg разкрива защо потта не винаги мирише и за какви болести свидетелства потенето. Смята се, че е неприлично да се потим на пътеката за бяг..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™