Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Полезни съвети за здраве

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Полезни съвети за здраве

В тази категория Полезни съвети за здраве ще откриете и получите изключително полезна информация.

Форума за здраве и красота включва голямо разнообразие от категории, които могат да ви бъдат от голяма ползва. Различни рецепти, продукти, суперхрани, както и някои интересни упражнения, с които да поддържа добра форма и фигура. Полезни съвети може да откриете и за това как да се храните здравословно, за детоксикацията на тялото и какво ли още не.

Как да хидратирате сухата си коса в лятната жега?...

Как да хидратирате сухата си коса в лятната жега?
  • I G
  • 129 преглеждания
  • 0 коментари

Разгара на лятото означава най-горещите дни в годината и в зависимост от това къде живеете, тези дни може да са пълни с влага или сухи като в пустинята. Но така или иначе, лятото означава повече пот, ..

10 начина за справяне със стреса

10 начина за справяне със стреса
  • I G
  • 156 преглеждания
  • 0 коментари

Стресът е и ще бъде част от живота ни. Но това, от което се нуждаем, е да го подобрим и да повишим своята устойчивост.  Ето 10 начина за справяне със стреса, които могат да Ви помогнат да изгр..

Цвеклото - „чистачът“ на тялото и незаменимо за красота...

Цвеклото - „чистачът“ на тялото и незаменимо за красотата!

Ефекти от екстракта от цвекло Кореновият зеленчук съдържа почти целия набор от полезни, обогатени и минерални вещества. Цвеклото не губи своите уникални качества по време на термична обработка, сле..

Цвеклото - богатство от витамини, минерали, аминокисели...

Цвеклото - богатство от витамини, минерали, аминокиселини и флавоноиди

Цвеклото е дошло при нас в древността от Византия и дори тогава то е било считано за лечебен зеленчук. А съвременните учени са доказали, че цвеклото е уникално по своите свойства и никой друг продукт ..

Инозитол или витамин В8: какво е това?...

Инозитол или витамин В8: какво е това?

Инозитол (Inositol) се нарича още „витамин В8“, но е доказано, че около 3/4 от дневната нужда от инозитол се произвежда от самия организъм, така че инозитолът се класифицира като витаминоп..

Защо имунитетът е важен и как работи?...

Защо имунитетът е важен и как работи?
  • I G
  • 167 преглеждания
  • 0 коментари

Какво е имунитет? Е, първият въпрос е лесен: имунитетът ни поддържа здрави и позволява на тялото ни да отблъсква патогени, които иначе биха могли да нанесат хаос в телата ни или в най-лошия случай ..

Касисът - черното френско грозде - мощен антиоксидант и...

Касисът - черното френско грозде - мощен антиоксидант и източник на ценни активи за красота и младост

Касисът е изненадващо полезен ягодоплоден храст с изключително широк спектър от лечебни свойства. По отношение на съдържанието на витамин С плодовете от касис се считат за почти основните конкуренти н..

Натокиназа - най-добрата алтернатива на аспирина...

Натокиназа - най-добрата алтернатива на аспирина

Според статистиката сърдечно-съдовите заболявания водят до голям процент смъртни случаи не само у нас, но и в целия свят. Относително наскоро беше открито уникално съединение от естествен произход, ко..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™