Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Полезни съвети за здраве

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Полезни съвети за здраве

В тази категория Полезни съвети за здраве ще откриете и получите изключително полезна информация.

Форума за здраве и красота включва голямо разнообразие от категории, които могат да ви бъдат от голяма ползва. Различни рецепти, продукти, суперхрани, както и някои интересни упражнения, с които да поддържа добра форма и фигура. Полезни съвети може да откриете и за това как да се храните здравословно, за детоксикацията на тялото и какво ли още не.

Болки в корема – видове и причини...

Болки в корема – видове и причини

Защо боли корем? За болките в корема има няколко десетки причини. Най-честите от тях са заболявания на стомаха, жлъчния мехур, панкреаса, чревния тракт, а при жените – болести от половата сфе..

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?...

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?

Как се живее без млечните продукти? Повишеното образуване на газове, болките и другите признаци за дискомфорт в корема, които се появяват след употреба на млечни продукти, може да свидетелстват за ..

Малък мозък – каква е неговата роля?...

Малък мозък – каква е неговата роля?

Малък мозък – каква е неговата функция? Макар че строежът на мозъка е много сложен и той се състои от милиарди нервни клетки, основната му анатомия е лесна за разбиране. Една част на мозъка &..

Как да захраним детето с твърда храна?...

Как да захраним детето с твърда храна?

Захранване на бебето: как, кога, с какво? Родителите с всички сили се опитват да научат децата си на различни неща колкото може по-рано. Но независимо от всичките си педагогически способности, търп..

Световъртеж – как да окажем първа помощ?...

Световъртеж – как да окажем първа помощ?

Какво е вертиго, защо се появява, как да помогнем? Световъртеж е състояние, когато човек усеща движение на самия себе си в пространството или на предметите около него. При хора, които се обръщат къ..

Постоянна сънливост: как да се справим с нея?...

Постоянна сънливост: как да се справим с нея?

Защо постоянно ни се спи? В съвременния живот постоянното недоспиване е едва ли не нещо нормално. Всички ние от време на време изпитваме непреодолимо желание да подремнем час-два след обедната почи..

Първа помощ при наранявания, ожулвания, драскотини при ...

Първа помощ при наранявания, ожулвания, драскотини при деца

Вече сме в разгара на лятото и децата провеждат повече време на чист въздух навън. Все пак искат да покарат кънки, колело, да поиграят на топка с приятели… Развлеченията сега са по-активни, но,..

Тренировки за очи – най-добрите упражнения за зрението...

Тренировки за очи – най-добрите упражнения за зрението

7 упражнения за възстановяване и подобряване на зрението Днес много хора провеждат пред компютъра голяма част от работното време. Това изисква максимално напрежение на очите, от което изпитваме дис..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени!