Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Полезни съвети за здраве

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Полезни съвети за здраве

В тази категория Полезни съвети за здраве ще откриете и получите изключително полезна информация.

Форума за здраве и красота включва голямо разнообразие от категории, които могат да ви бъдат от голяма ползва. Различни рецепти, продукти, суперхрани, както и някои интересни упражнения, с които да поддържа добра форма и фигура. Полезни съвети може да откриете и за това как да се храните здравословно, за детоксикацията на тялото и какво ли още не.

Домашен сапун – какво и как лекува? – 2 част...

Домашен сапун – какво и как лекува? – 2 част

Домашен сапун за стави, синузит, хрема и разширени вени В първата част на статията ни „Домашен сапун – какво и как лекува?“ разбрахме как можем да помогнем в лечението на гъбичкит..

Глисти – как да разберем, че ги имаме?...

Глисти – как да разберем, че ги имаме?

Можем ли сами да разберем дали имаме глисти и как да се отървем от тях? Съгласно данните на Световната организация по здравеопазване около 2 милиарда души по цял свят са инфектирани с паразитни чер..

Студени крака – причини и лечение – част 2...

Студени крака – причини и лечение – част 2

Какво да правим при студени крака дори и в топло време? В първата част на статията ни „Студени крака – причини и лечение“ разгледахме подробно какви могат да бъдат причините за то..

Студени крака – причини и лечение – част 1...

Студени крака – причини и лечение – част 1

Кои са причините краката ни да са вечно студени? Краката са част от тялото, на която рядко отделяме особено внимание. И не става дума само за важната им функция да ни помагат да се придвижваме. Ако..

Етерични масла при ухапване от насекоми – най-добрите п...

Етерични масла при ухапване от насекоми – най-добрите предложения!

Как да преборим отока и болката от ухапванията от насекоми? Ухапването от насекоми през лятото е често срещано явление. Най-неприятни са сърбежът и отокът след ухапването. Как да намалим болкат..

Групови тренировки за отслабване: видове и ефект!...

Групови тренировки за отслабване: видове и ефект!

Как да отслабнем в компания? Решили сте да посещавате групови тренировки и не можете да решите кое направление да изберете? Или просто не можете да разберете разписанието на фитнес-клуба, което съд..

Помощ! Напукани пети – как да ги излекуваме?...

Помощ! Напукани пети – как да ги излекуваме?

Да подготвим краката си за лятото! Най-вероятно на всички ни е позната ситуацията, когато петите ни се напукват и ни болят много силно, а не знаем какво да правим и как да си помогнем бързо. Пробле..

Обостряне на гастрита през пролетта – причини, симптоми...

Обостряне на гастрита през пролетта – причини, симптоми, лечение

Защо гастритът ни се обажда всяка пролет и есен? Пролетта и есента са тежки сезони за хората с хронични проблеми със здравето. Традиционно в тези периоди се „обаждат“ всички същест..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!