Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет

Търсене в блога
Горещо от Блога

Съдържание на Черен бъз – мощна храна за детския имунитет


Черен бъз – мощна храна за детския имунитет

В повечето случаи имунитетът при децата рядко е подготвен за грип и настинки през студените месеци, през зимата. Естествено, родителите няма как да не се тревожат за своите мъници. Затова и повечето от тях предприемат мерки, било то със сиропи, имуностимуланти и т.н.

Самбукус за деца органик сироп 120 ml помага при настинки и грип.

Някои от факторите, които влияят на имунитета, са:

  1. Посещения на ясла, детска градина или училище. Повечето предразполагат към често боледуване през студените месеци. Това е съвсем логично, тъй като на едно място са събрани много деца и по този начин вирусите и бактериите се разпространяват по-бързо и лесно. Друг проблем тук идва и за самите родители, тъй като те са принудени да отсъстват доста често от работа, а това може да им коства дори и работното място.
  2. Замърсена околна среда. Силно замърсеният въздух в повечето от градове е един от основните фактори за заболяванията при децата. Според повечето експерти най-замърсеният град е София. Това не е нещо ново. Причините за тези замърсявания са най-вече липсата на вятър, както и по-високите температури. Те възспират процеса на прочистване на въздуха. Частиците, които замърсяват въздуха, се превръщат в мъгла, която в повечето случаи е токсична. По този начин организмът е подложен на постоянно замърсяване. Освен това може да се отключи и белодробно заболяване.

Ето така се завърта и порочният кръг на болестите, безсънните нощи, както и инвестициите в лекарства, които в повечето случаи са без ефект. Но на помощ идва билковата медицина. Тя може да помогне много, защото арсеналът от „лекарства”, с които разполага, има наистина по-дългосрочен ефект, който влияе благоприятно не само върху симптомите, но и върху причинителя им!

Черен бъз е №1 сред билките до момента. Той има страхотен ефект върху организма на децата. Може да се приема под формата на сироп или капсули. Лечебните ефекти на Сироп за деца от Черен бъз подсилват имунната система и подобряват здравето на сърцето и дихателните пътища. Черен бъз е присъствал още преди хиляди години в трудовете на Хипократ и Диоскоридис. Това са едни много значими лекари по онова време.

Черен бъз сироп за деца на супер цена подобрява имунитета и укрепва здравето.

До ден днешен са направени много проучвания и изследвания на тази билка. Растението Черен бъз е богато на хранителни вещества, витамини (най-вече витамин С и А), много минерали (калций, желязо), както и флавоноиди, аминокиселини и други. Съдържа още хиперозид, гликозидни вещества, които имат потогонно действие върху организма. Интересно е, че не е случаен и фактът, че билката е фаворит в народната медицина и за лечителя Петър Димков. Той много често обича да дава пример с прелетните птици, които, преди да отлетят, се захранвали с плодовете на бъза. Това им давало сила и им помагало да укрепнат и да издържат дългия полет. 

Самбукус за деца органик сироп 120 ml – чист концентрат от черен бъз, който дава сила на детската имунна система!

Самбукус за деца органик сироп на американската компания Nature’s Way е натурална формула без оцветители, ароматизатори и консерванти. Съдържа BioActive стандартизиран екстракт от висококачествени плодове на култивиран черен бъз от сорта Haschberg, известен с органичния си произход и богатия си на биологично активни вещества състав. Haschberg се култивира и отглежда в региона на Steirmark, Австрия. Той е един от най-лечебните сортове, тъй като се отличава с високо съдържание на антиоксиданти, витамини, минерали и други ценни компоненти.

Защо да се доверите именно на Самбукус за деца органик сироп?

  • Organic Sambucus For Kids на супер цена е създаден специално за деца.

    Произведен е съобразно високите стандарти за добра производствена практика (GMP)!
  • Има USDA Organic сертификат за органично производство, който гарантира, че: растенията, от които са извлечени екстрактите, са отглеждани по методите на биологичното замеделие в чисти, необработвани с токсични вещества почви; отсъствие на ГМО!
  • Притежава Kosher сертификат!
  • Сертифициран е organic от Quality Assurance International (QAI).

Подсладен със сироп от агаве! Със страхотен вкус на горски плодове! Можете да комбинирате Самбукус за деца органик с лекарствени средства и други добавки.

Разфасовка: 120 ml.

Дозировка:

За ежедневна употреба:

  • деца от 1-6 год.– 1 ч.л. (5 ml) дневно;
  • деца от 7-12 год. – 2 ч.л. (10 ml) дневно.

За интензивна употреба:

деца от 1-6 год.– от 1 до 2 ч.л. (5-10 ml) два пъти дневно;

деца от 7-12 год.– от 2 до 3 ч.л. (10-15 ml) два пъти дневно.

Производител: Nature’s Way, USA – американска компания с 50-годишен опит в производството на натурални продукти за здраве! Всички билкови продукти на Nature’s Way са удостоени с престижните сертификати Non-GMO и TRU-ID™, гарантиращи чистотата на състава и безопасния произход на суровините!

Черен бъз – мощна храна за детския имунитет Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™