Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Натурални подсладители – заместителите на захарта на 21...

Натурални подсладители – заместителите на захарта на 21 век

Заместителите на захарта днес! В съвременния свят захарозаместителите са станали неотменна част от хранителния режим на много хора, като започнем от тези, на които им е противопоказна захарта &ndas..

Супер билката облепиха (морски зърнастец)...

Супер билката облепиха (морски зърнастец)

Масло от облепиха – природен продукт с много действия Морският зърнастец е плодов декоративен едър храст или дърво, достигащо височина до цели 10 метра. Плодовете са костилкови със слънчев цв..

Черен бъз - мощна храна за детския имунитет...

Черен бъз - мощна храна за детския имунитет

Черен бъз - мощна храна за детския имунитет В повечето случаи имунитета при децата рядко е подготвен за грип и настинки през студените месеци, през зимата. Естествено родителите няма как да не се т..

Келп – натурален йод от кафяви водорасли...

Келп – натурален йод от кафяви водорасли

Ползата на кафявите водорасли келп Кафявите водорасли са един от най-добрите източници на органичен йод.  Това е един от най-важните микроелементи за човешкия организъм. За съжаление, в днешно..

Фъстъците – не просто вкусни, но и полезни...

Фъстъците – не просто вкусни, но и полезни

С какво са полезни фъстъците? Вкусните и хранителни фъстъци са познати на всички, но не всеки знае, че тези ядки са много полезни за организма на човека. Затова ще разгледаме каква е ползата и вред..

Ползата от бобовите и зърнените храни...

Ползата от бобовите и зърнените храни

Бобови и зърнени храни – задължителни за доброто здраве! От древни времена до наши дни основно място в менюто на хората от всички страни заемат зърнените и бобовите култури. Научили сме се да..

Видове ензими

Видове ензими

Ензимите в човешкия организъм – това трябва да го знае всеки Всеки ден ние използване определено количество растителна и животинска храна, за да усвоим от нея само мънички частици минерали, ф..

Амла – екзотичен плод с хиляди ползи...

Амла – екзотичен плод с хиляди ползи

Полезната екзотика в амла Амла е едно от най-добрите лекарствени растения и се използва традиционно в аюрведичната медицина. Тя се е използвала за лечение на много заболявания от най-древни времена..

Ядките на щастието – шам фъстък...

Ядките на щастието – шам фъстък

Шам фъстък – ползи и вреди Дървото Шам фъстък от древни времена се смята за растение, което дава ядки на щастието. Полезността на шам фъстъците е била описана още в Светото писание. Вкусните ..

Хормони – Окситоцин

Хормони – Окситоцин

Окситоцин – хормонът на любовта Окситоцин е хормонът на нежността и любовта. Съвременните изследвания сочат, че той влияе силно върху отношенията и чувствата ни към любимия човек. Ниските нив..

Хондроитин – враг на остеоартрита и не само...

Хондроитин – враг на остеоартрита и не само

Какво е хондроитин и как се използва? Хондроитин е полимерно химично съединение, което се отнася към класа на сулфатираните глюкозаминогликани. Молекулата на хондроитин се формира от повече от 100 ..

МСМ – спътник по пътя към здравето!...

МСМ – спътник по пътя към здравето!

Какво е МСМ? МСМ означава метилсулфонилметан. Това е неметална смес на сярата, която често се среща в природата. Сярата е вещество с жълт цвят, което съществува в няколко форми, както кристални, та..

Зелени суперхрани – толкова полезни!...

Зелени суперхрани – толкова полезни!

Зелените суперхрани – защо са толкова полезни за човека? От известно време е прието продуктите да се делят на обикновени и суперхрани. Доскоро си нямахме и на представа, какво е чия, годжи, а..

Глюкозамин – изцелителят на ставите...

Глюкозамин – изцелителят на ставите

Глюкозамин – ефективно средство срещу остеоартрит Глюкозамин е едно от малкото доказано ефикасни средства, способни да спрат или да обърнат хода на развитие на остеоартрит – най-сериозн..

Възпаления – какво ги провокира и доколко са опасни?...

Възпаления – какво ги провокира и доколко са опасни?

От-до за възпаленията! Много бактериални, гъбични или вирусни инфекции, абсцеси, рани на различни тъкани и други нарушения на целостта на организма съпровождат възпалението. Това явление помага по-..

Ензими – движещата сила в нас

Ензими – движещата сила в нас

Същност, функции и образуване на ензимите В организма ни постоянно протичат десетки хиляди различни биохимични реакции. Всъщност, организмът е една „жива лаборатория“, която постоянно р..

Коластра – защо е толкова безценна?...

Коластра – защо е толкова безценна?

Коластра – целебна сила и еликсир за живот и младост Натуралните продукти, богати на ценни биостимулатори и хранителни вещества, стават все по-популярни, като заместват „химическото пот..

Гуанабана – чудотворно растение с много полезни ефекти...

Гуанабана – чудотворно растение с много полезни ефекти

За ползата от гуанабана... Гуанабана е плод на едноименното дърво, разпространен в Мексико, на Карибите и други региони на Централна и Южна Америка. Плодовете на това дърво са много полезни за здра..

Хормони – Фитоестрогени

Хормони – Фитоестрогени

Фитоестрогени за жените – тайните на женското здраве Чували ли сте някога за фитоестрогени? Може би да, защото тези вещества много често присъстват в състава на козметичните изделия, а също и..

Хормони – Норадреналин

Хормони – Норадреналин

Разликата между адреналин и норадреналин В организма на човека присъстват физически активни вещества, които оказват огромно влияние за протичането на много физиологични процеси. Това са катехоламин..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!