Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Болки в корема – видове и причини...

Болки в корема – видове и причини

Защо боли корем? За болките в корема има няколко десетки причини. Най-честите от тях са заболявания на стомаха, жлъчния мехур, панкреаса, чревния тракт, а при жените – болести от половата сфе..

Атеросклероза – страшно е! – част 2...

Атеросклероза – страшно е! – част 2

В предната част на статия Ви запознахме с това какво е атеросклероза и кои са признаците за нейното възникване. Но как да разпознаем това състояние? Как да го лекуваме? Как да му противостоим? Симп..

Атеросклероза – страшно е! – част 1...

Атеросклероза – страшно е! – част 1

Атеросклерозата е системно увреждане на артериите с голям и среден размер, което е съпроводено с натрупване на липиди, разрастване на фиброзни влакна, дисфункция на ендотела на съдовата стена и води д..

С какво е полезен хрян за здравето?...

С какво е полезен хрян за здравето?

Всичко за хряна с подробности Всички познават ароматното растение хрян. Използваме хрян като пикантна подправка за различни ястия, добавяме го в бурканите при консервиране. А с какво е полезен хрян..

Бактериална инфекция при деца и възрастни...

Бактериална инфекция при деца и възрастни

Какво представляват бактериалните инфекции и как да се борим с тях? Ако в организма проникне бактериална инфекция, симптомите на патологичния процес приличат на признаците за интоксикация, изискват..

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?...

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?

Как се живее без млечните продукти? Повишеното образуване на газове, болките и другите признаци за дискомфорт в корема, които се появяват след употреба на млечни продукти, може да свидетелстват за ..

Всичко за черния пипер

Всичко за черния пипер

Още от древни времена към черния пипер е „прилепена“ титлата „крал на подправките“. Днес ние добавяме щипка от тези люти млени зрънца почти към всяко ястие. А някога тази подпр..

Какво е анасон и какви са полезните му свойства?...

Какво е анасон и какви са полезните му свойства?

Анасон – едно чудодейно растение Анасон е най-популярното и ефективно средство. Лечебните му свойства са известни от древни времена (това е древен и уникален плод). Основата на състава на ана..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени!