Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Запек при децата – причини, помощ, лечение в домашни ус...

Запек при децата – причини, помощ, лечение в домашни условия

Как да помогнем да детето да се отърве от запека? В две трети от случаите на всички проблеми със стомашно-чревния тракт при децата тях ги тормози запекът. Естествено, родителите се тревожат много. ..

Народни средства срещу хипертония: лекуваме кръвното...

Народни средства срещу хипертония: лекуваме кръвното

Как да се справим с високото кръвно без лекарства? Хипертония е сериозно заболяване, което е много разпространено в съвременния свят заради начина на живот на хората. Хипертонията се характеризира ..

Обяд в офиса: идеи и рецепти за здравословен обяд...

Обяд в офиса: идеи и рецепти за здравословен обяд

Какво да си вземем за обяд на работа? Днес Ви предлагаме няколко рецепти за полезен обяд, който можете да си взимате за работа от вкъщи. Пробвайте в следващата работна седмица. Ще Ви е вкусно! ..

Високо кръвно: как се лекува хипертония?...

Високо кръвно: как се лекува хипертония?

Как да лекуваме високото кръвно? Ефективните действия за понижаване нивото на кръвното налягане са да се промени начинът на живот и да се приемат лекарства. Изборът на схемата на лечение ще зависи ..

Умопомрачителни десерти с круши...

Умопомрачителни десерти с круши

Сезонът на крушите е открит: рецепти с кралицата на плодовете Често наричат крушата „царица на плодовете“ не само защото е много вкусна, но и благодарение на благотворното и влияние вър..

Защо не можем да отслабнем?

Защо не можем да отслабнем?

Физиологични причини, които пречат да отслабваме За отслабването са важни следните неща: Тренировките. Физическото натоварване е задължително за „прогонването“ на мазнините. Хра..

Хипертония: какво представлява, какви са симптомите и п...

Хипертония: какво представлява, какви са симптомите и причините?

Имате ли високо кръвно? Симптоми, причини, профилактика на хипертония Повишението в налягането над нормата за възрастта се нарича артериална хипертензия. Ако налягането се повишава често или продъл..

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 ча...

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 част

Маски за проблемна и застаряваща кожа Продължаваме с маските за прекрасна кожа на лицето, като в първата част на статията вече Ви запознахме с тези, предназначени за един или друг тип кожа. Тук ще ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!