Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Затлъстяване – какви са причините, кои са признаците, к...

Затлъстяване – какви са причините, кои са признаците, как се лекува? – 2 част

Какви са видовете, степените, причините и признаците на патологичното състояние „затлъстяване“, разберете от >>ПЪРВА ЧАСТ<< на тази статия. Симптомите Специфичен сим..

Затлъстяване – какви са причините, кои са признаците, к...

Затлъстяване – какви са причините, кои са признаците, как се лекува? – 1 част

За опасното състояние, наречено затлъстяване! Затлъстяване – това са излишни мастни отлагания в подкожните влакна, органи и тъкани. Проявява се с увеличаване на телесната маса с 20 и повече п..

Какво представлява състоянието хранителна непоносимост?...

Какво представлява състоянието хранителна непоносимост?

Това не е алергия! Последиците от непоносимостта са зле поддаващи се на лечение хронични болести, сред които са болести на кожата и храносмилателната система, нервни разстройства и наднормено тегло..

Инсулт – причини, признаци, диагностика и лечение...

Инсулт – причини, признаци, диагностика и лечение

Инсулт – това е остро нарушение на кръвообращение в мозъка, което води до увреждане и загиване на нервни клетки. Какво представлява инсултът? Инсулт се случва, ако кръвоносен съд в мозъка ..

Факти за кръвните групи

Факти за кръвните групи

Кръвната група не е просто цифра Кръвната ни група оказва голямо влияние върху организма ни заедно с храненето и начина ни на живот. Както знаем, има 4 типа кръвна група: I (0), II (А), III (В) и I..

Какво да правите, ако не Ви расте брада?...

Какво да правите, ако не Ви расте брада?

Помогнете на брадата си да расте! Знаете ли, че в исторически план брадата е символ на мъжество и власт? Ето защо много от мъжете в спорта и киното използват тази възможност и си пускат брада с най..

Настинка, ОРЗ, ОРВИ, грип – кои са разликите между тях?...

Настинка, ОРЗ, ОРВИ, грип – кои са разликите между тях?

За различните вируси и тяхното лечение при децата Децата боледуват много по-често от простудни заболявания от възрастните. Всички го знаят. От началото на студения сезон повечето родители се сблъск..

Къпането всеки ден: полезно или вредно е?...

Къпането всеки ден: полезно или вредно е?

Мнението на учените за ежедневното къпане От тази статия ще научите полезно ли е да се къпем всеки ден и какво ни съветват лекарите. Някои хора се къпят по веднъж на ден, други – по 2 пъти..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™