Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Защо Бестифлекс наистина помага при проблеми със ставит...

Защо Бестифлекс наистина помага при проблеми със ставите?

Ефективната хранителна добавка за Вашите стави – Бестифлекс Представяме Ви един продукт, който ще укрепи Вашите стави и ще се погрижи те да бъдат здрави и млади. Това е продуктът Бестифлекс н..

Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите...

Чудотворните охлюви или защо Helix Original e за Вашите стави?

Охлювите – те наистина са супер здравословни! Българските охлюви започват да се ценят все повече и повече в страната ни и зад граница като суровина за производството на лекарства и козметични..

Чудотворната бяла черница – дар от Китай за прекрасно з...

Чудотворната бяла черница – дар от Китай за прекрасно здраве

Mulberry Extract – хранителна добавка срещу хиляди болести Бяла черница е родом от Китай, а научното и название е Morus Alba. Растението по-рано се е оглеждало само за да хранят с него коприн..

Карамфил – с какво е толкова полезен?...

Карамфил – с какво е толкова полезен?

Полезните свойства на карамфила Карамфилът се използва много в кулинарията и е една от най-любимите подправки. Полезността му е много голяма, а специфичният му и неповторим аромат е много трудно да..

Как да отслабнем за лятото: 14 лесни стъпки – част 2...

Как да отслабнем за лятото: 14 лесни стъпки – част 2

Лесни стъпки за слабо тяло през лятото В първа част на статията ни „Как да отслабнем за лятото – 14 лесни стъпки“ Ви запознахме с първите стъпки към мечтаната фигура. Отслабването..

Как да отслабнем за лятото: 14 лесни стъпки – част 1...

Как да отслабнем за лятото: 14 лесни стъпки – част 1

Отслабване в няколко лесни стъпки Пролетта е прекрасно време, в което да влезем във форма. Ако се заемете със собственото си тяло сега, през идващото лято няма да Ви се налага да се покривате на пл..

Как да хапваме полезни зеленчуци и плодове през цялата ...

Как да хапваме полезни зеленчуци и плодове през цялата година?

Свежи плодове и зеленчуци според сезона Сезонността на зеленчуците и плодовете е аспект, който ние съвсем не винаги отчитаме, когато си избираме продукти в магазина. Все пак в супермаркетите зеленч..

Нони – хранителни добавки с доказан ефект!...

Нони – хранителни добавки с доказан ефект!

Нони – от къде произлизат и за какво са полезни тези интересни плодове? Нони носи научното название Morinda Citrifolia – дърво, което принадлежи към семейство Брошови. Това е дърво или ..

Хранителни добавки за успешно отслабване...

Хранителни добавки за успешно отслабване

Да изгорим мазнините с хранителни добавки Продуктите за премахване на мазнини отдавна са се наложили като средства, които ускоряват метаболитните процеси и премахват мазните слоеве от организма. Бе..

Кардамон – царят на подправките!...

Кардамон – царят на подправките!

Какво е кардамон и как влияе върху здравето ни? Кардамон е многогодишно тревисто растение с височина до 3-4 метра от семейство Джинджифилови. Това растение е със силно пълзящо коренище, което е всъ..

Как да отслабнем след раждането – безопасни начини за о...

Как да отслабнем след раждането – безопасни начини за отслабване

Ефикасни и безопасни методи за отслабване след раждането Веднага след раждането младите майки мечтаят колкото се може по-бързо да се върнат към предишния размер на дрехите си. Но това не е толкова ..

Кориандър – вълшебна подправка за вълшебно здраве...

Кориандър – вълшебна подправка за вълшебно здраве

Приятните въздействия на кориандъра Кориандър е една от малкото растения-подправки, на които в кулинарията се използват всички части заради високото съдържание на полезни елементи. Растението е тол..

Ванилия – едно растение с вълшебен аромат...

Ванилия – едно растение с вълшебен аромат

Vanilla – произход и фази на производство на ванилията Най-използваният аромат в хранителната промишленост е ванилията – едно растение от семейството на орхидеите. В това семейство има ..

Резене – нещо повече от храна и лекарство...

Резене – нещо повече от храна и лекарство

Какво е резене и защо е толкова полезно? Foeniculum vulgare Mill е тревисто средиземноморско растение, познато още в древността със своите ароматни качества. Изглежда култивирането му започва от 15..

Индийско орехче – полезно действие, употреба и хранител...

Индийско орехче – полезно действие, употреба и хранителни качества

Една от най-използваните подправки в света – индийско орехче Myristica fragranq e дърво, произхождащо от Индонезия и расте в тропически климатични региони. Плодът на това растение е изве..

Serrapeptase – най-мощният естествен заместител в медиц...

Serrapeptase – най-мощният естествен заместител в медицината

Серапептаза – чудотворният ензим Серапептазата (позната още като Serration-peptidasi или Serratio E-15 proteasi, или Serralusin) e ензим, изолиран в края на 60-те години на миналия век от мик..

Алкохолът и влиянието му върху здравето на човека...

Алкохолът и влиянието му върху здравето на човека

Как да се предпазим от зависимостта от алкохола? Хранителният алкохол (етилов алкохол или етанол), присъстващ в различни концентрации в алкохолните напитки, е вещество, получаващо се от фермен..

Цистус и ценните му свойства за здравия дух и здравото ...

Цистус и ценните му свойства за здравия дух и здравото ни тяло

Памуклийка, Скална роза, Цистус, Cistus incanus – чудотворното растение Цистус е вечнозелен диворастящ храст от 30 см до 1 метър, който цъфти от май до юни с наситен розов цвят, а специфичнот..

Билки и подправки за повишаване на либидото...

Билки и подправки за повишаване на либидото

Билките и подправките афродизиаци: над 10 натурални възбуждащи средства В последно време в спалнята Ви не е толкова горещо, колкото преди? Стресът, умората, хормоналните колебания или ниското ..

Метаболитен синдром – какво го причинява и доколко е оп...

Метаболитен синдром – какво го причинява и доколко е опасен той?

Какво представлява и как да се предпазим от метаболитен синдром? Една от особеностите сред съвременните професии е ниско активният начин на живот. Именно този фактор, а също и увеличаването на въгл..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!