Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Мака - перуанският женшен, полезен за мъже и за жени...

Мака - перуанският женшен, полезен за мъже и за жени

В продължение на векове билкарите използват това тревисто биенале като билков лек за енергия, издръжливост и дори синдром на хронична умора. Адаптогените привличат вниманието към здравето от 2017 г..

Масло от авокадо - състав и ползи за здравето...

Масло от авокадо - състав и ползи за здравето

Лечебните ефекти на маслото от авокадо: Маслото от авокадо успокоява кожата, полезно при пеленен дерматит, екзема, слънчево изгаряне. Използва се за бързо възстановяване на целостта и еднородността..

Масло от авокадо - маслото на 7-те витамина...

Масло от авокадо - маслото на 7-те витамина

Маслото от авокадо (Persea gratissima) е отличен източник на витамини А, D и Е, аминокиселини и стероли. Билкарите традиционно използват масло от авокадо при лечение на коса и скалп и при лечение на х..

Китайска ангелика - кралицата на китайските билки...

Китайска ангелика - кралицата на китайските билки

Оригиналното име на растението, което днес наричаме ангелика, звучи на китайски „dong-gi“, което в литературен превод означава „завръщането на младостта“. Това многогодишно рас..

Готу Кола - билката на дълголетието, наричана още Брахм...

Готу Кола - билката на дълголетието, наричана още Брахми

Готу кола (Centella asiatica) е вид листно растение от семейството на магданоза, традиционно използвано в азиатските кухни, което също има дълга история на употреба както в традиционната китайска меди..

Витамин К - жизненоважен елемент, необходим за нормално...

Витамин К - жизненоважен елемент, необходим за нормалното съсирване на кръвта

Витамин К е открит за първи път от учените през 1929 г. и е признат за най-важното вещество в организма, отговорно за съсирването на кръвта. Първото споменаване за него се случва в немско списание, ка..

Сена листа (Майчин лист) - вълшебната билка за отслабва...

Сена листа (Майчин лист) - вълшебната билка за отслабване или прочистване?

Senna Meccan е вид сена, теснолистна касия. Храстово растение с дължина до 2 метра, с жълти цветя и семена под формата на плосък боб. Расте в арабските страни. Става широко разпространено в Централна ..

Рибофлавин (витамин В2) - антиоксидант и много повече...

Рибофлавин (витамин В2) - антиоксидант и много повече

Рибофлавин (витамин В2) е един от най-важните витамини, необходими за нормалното функциониране на клетките в човешкото тяло. Той е част от ензимите, с участието на които протичат процесите на дишане и..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™