Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Новини

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Новини

Актуални новини, интересни статии, полезна информация ще намерите в нашия форум. Всякаква полезна информация за билки и растения, много полезни статии за витамините и минералите. Да не забравяме здравословното хранене и диетите, които вълнуват всеки, които иска да се погрижи за своето здраве. При нас ще намерите актуални новини и съвети за това как да се погрижите за външния си вид, и по-точно за вашата коса, кожа и нокти. Няма как да пропуснем да споменем и ползите от плодовете и зеленчуците, храните и напитките и не на последно място ще обърнем внимание на спорта, тренировките и упражненията. 

Всичко за травмите

Всичко за травмите

Какво трябва да знаем за травмите? Какво е необходимо да знаят за травмите всички, които се занимават или са решили да се занимават със спорт? Как да предотвратите и лекувате основни спортни травми..

Детските крачета – трябва да ги пазим! – 2 част...

Детските крачета – трябва да ги пазим! – 2 част

В първата част на тази статия засегнахме някои моменти в прохождането на детето и какви обувки трябва да закупим, за да предотвратим възникването на проблеми с ходилото. В тази част ще разгледаме няко..

Детските крачета – трябва да ги пазим! – 1 част...

Детските крачета – трябва да ги пазим! – 1 част

Как да избегнем деформацията на краката в детска възраст? В публикувана статия от 1959 година са изброени мнения на 50 водещи авторитети в областта на заболяванията на краката, чиито възгледи за пр..

Девесил: как помага, какво лекува и как се използва? – ...

Девесил: как помага, какво лекува и как се използва? – 2 част

Рецепти за здраве с девесил В първа част на статията Ви разказахме повече за растението девесил и колко полезно е то за нашето здравее. В медицинските справочници може да се намерят много способи з..

Девесил: как помага, какво лекува и как се използва? – ...

Девесил: как помага, какво лекува и как се използва? – 1 част

С какво девесилът е толкова полезен? От целебните свойства на девесила са се възползвали предците ни от далечни времена. Тази лечебна билка се е отглеждала в европейските манастири и в аристократич..

Дисбактериоза – същност, симптоми, лечение...

Дисбактериоза – същност, симптоми, лечение

Какво представлява дисбактериозата и как да се справим с нея вкъщи? В тази статия ще разгледаме състоянието дисбактериоза, по какви симптоми можем да определим, че я има в организма ни и какви са н..

Ям каквото си искам!

Ям каквото си искам!

… Или как безразборното хранене влияе върху сърцето? Ролята на телесната маса при преценяване на рисковете за възникване на сърдечно-съдови заболявания се е изучавала неведнъж. Доказано е, ч..

Пролетен горицвет – страхотна билка със супер сили...

Пролетен горицвет – страхотна билка със супер сили

Чуден е пролетният Адонис Пролетният горицвет е растение, което обитава гористите степни зони. По време на цъфтежа по растението се появяват цветове с наситен жълт цвят. Ако разглеждаме състава на ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™