Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Beta-Alanine 200 гр I PRIMAFORCE

Beta-Alanine 200 гр I PRIMAFORCE
Beta-Alanine 200 гр I PRIMAFORCE
Beta-Alanine 200 гр I PRIMAFORCE
47.00 лв.
Код на продукта : Beta-Alanine 200 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Beta-Alanine 200 гр I PRIMAFORCE

Beta-Alanine 200 гр I PRIMAFORCE

 • Увеличава мускулната сила
 • Повишава издръжливостта
 • Потиска апетита
 • Източник на енергия
 • Регулира нивото на захар в кръвта
 • Стимулира имунната защита
 • Бета Аланин 200 гр е на достъпна цена от PRIMAFORCE

Какво знаем за Бета Аланин?

Бета Аланин е аминокиселина от природен произход, която съществува в състава на много протеини, като освен това се явява част от витамин B5 (пантотенова киселина). В човешкия организъм се синтезира от карнозин. Бета Аланин може да се преобразува от Левцин, Изолевцин и Валин (комплекс BCAA). Карнозин е дипептид, който се намира в мускулните клетки и мозъка. Благодарение на химичната реакция дехидратация, произтича синтезиране на Бета Аланин в организма. При разграждане на веществото се образува оцетна киселина.

Beta-Alanine 200 гр от PRIMAFORCE на страхотна цена е подходящ за спортистите, които желаят не само да натрупат мускулна маса, но и да се избавят от болезнените усещания след тренировка. Продуктът може да бъде полезен и за хората, които не се увличат по спорта, но желаят да повишат издръжливостта на организма си, да повдигнат тонуса му, да намалят апетита си и да ускорят процеса на изгаряне на мазнини

Как действа Бета Аланин на прах?

Бета Аланин 200 гр на PRIMAFORCE способства за възстановяване и увеличаване на мускулна маса за сметка на буферизиране на йони на кислород в тъканите, които са своеобразна защита. Тоест, когато човек е подложен на физическо натоварване, естествен критерий, регулиращ работата на мускулите, се явява умората. Продуктът помага за нейното преодоляване и отстранява своеобразната бариера. Именно поради тази причина той се използва широко от спортисти, които отделят по 4-6 в денонощието за тренировки и при това имат интерес колкото е възможно по-бързо  да наберат мускулна маса, не изпитвайки дискомфорт, болка и умора. Beta-Alanine от PRIMAFORCE на уникална цена способства за извеждане от организма на амоняка, който се натрупва след физически натоварвания и може да стане причина за интоксикация. Необходимо е да се отбележи, че веществото не само способства за нарастване на мускулите и е неотменна част в боди-билдинга, но влияе изключително позитивно върху работата на главния мозък, подобрявайки паметта и ускорявайки реакцията.

Към достойнствата на Бета Аланин 200 гр следва да се отнесе и положителното му въздействие на хормоналния фон, което е особено актуално при хората над 40-годишна възраст. Той стимулира изработването на хормони, като позволява на женският организъм да се подготви за менопаузата, а на мъжете дава възможност да удължат младостта и да укрепят физическото си здраве. По време на тренировка, особено при изпълняване на упражнения с висока интензивност, организмът натрупва голямо количество водородни йони (Н+), в резултат на което рН на мускулите пада (става по-кисело). Разграждането на АТФ (аденозинтрифосфат) и последващото повишаване на съдържанието на Н+ произтича по време на всички енергетични процеси, но натрупването на H+ се наблюдава най-често в процеса на гликолиза - енергетичен процес, по време на който се изработва и млечна киселина. Именно тя е основен източник на Н+, предизвиквайки падане на рН. Йоните на водород, отделяни от млечната киселина, а не остатъците на лактатни йони, предизвикват проблеми с мускулната производителност. Но млечната киселина не е единствен източник на производството на водородните йони. Н+ се изработват бързо и по време на тренировка, когато се разрушават съединенията на АТФ, притежаващи голямо количество енергия. Когато рН в мускулите пада, намалява способността им енергично да се съкращават и да съхраняват висока производителност по време на цялата тренировка. Действието на Beta-Alanine се заключава в забавяне на мускулното окисляване по време на интензивна дейност, като освен това той значително забавя настъпването на мускулна умора. Продуктът увеличава мускулните съкращения, благодарение на повишената резистентност на калциевите канали. По този начин мускулите се съкращават с голяма сила и скорост, а това е следствие от понижената киселинност за сметка на повишената секреция на карнозин. Бета Аланин участва активно в обмяната на захари и различни органични киселини. Той е източник на енергия за централната нервна система, което се случва когато веществото попадне в черния дроб, където се преобразува в глюкоза. Когато нивото на захар в организма падне, което често се случва по време на ниско-въглехидратна диета, протеинът, запасен в мускулите (гликоген) се разгражда до глюкоза. В този момент аминокиселината изпълнява функцията на регулатор на равнището на захар в кръвта. Beta-Alanine е важен помощник в борбата с хипогликемия и ниско кръвно налягане. Той е отличен стимулатор на имунната система, като благодарение на него се произвеждат антитела. Намалява риска от поява на пясък и други образувания в бъбреците, смекчава протичането на епилептични пристъпи и е отличен източник на жизнена енергия. Бори се с приливите по време на климактериум и извежда излишната течност от организма, като не позволява нейното натрупване.

Още ползи при употребата на Beta-Alanine:

 • Ускорява възстановяването след травми
 • Отстранява мускулните болки след тренировка
 • Благоприятства в периода на климакс
 • Увеличава интензивността на тренировките
 • Бета Аланин 200 гр от PRIMAFORCE на атрактивна цена спомага за натрупване на мускулна маса
 • Повишава умствената работоспособност
 • Подходящо средство срещу главоболие
 • При стрес

Начин на употреба: Като хранителна добавка, взимайте по 2 мерителни лъжици преди и 1 след тренировка. В нетренировъчни дни вземете 1-2 мерителни лъжици преди първото ви хранете и още една 6-8 часа по-късно.
Дозировка: 2 мерителни лъжици
Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (2 мерителни лъжици) Стойност %ПДД
CarnoSyn® Бета Аланин 2000 мг

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™