Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Omega 3-6-9 90 softgels | HS Labs HS0198

Omega 3-6-9 90 softgels | HS Labs HS0198
Omega 3-6-9 90 softgels | HS Labs HS0198
Omega 3-6-9 90 softgels | HS Labs HS0198
20.00 лв.
Код на продукта : Omega 3-6-9 90 softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.22 лв.

 
Бърза поръчка
Omega 3-6-9 90 softgels | HS Labs HS0198

Omega 3-6-9 90 softgels | HS Labs

  • Има благоприятен ефект върху кожата, косата и ноктите
  • Намалява симптомите на депресия
  • Улеснява познавателните способности
  • Регулира дейността на нервната система
  • Има антиатеросклеротичен ефект
  • Стабилизира кръвното налягане
  • Има антиканцерогенен ефект
  • Укрепва имунната система
  • Omega 3-6-9 90 softgels е на топ цена от HS Labs

Какво знаем за Omega 3-6-9?

Добре знаем, че омега мастните киселини са необходими за нормалното функциониране на тялото, за красотата на косата и ноктите, за доброто самочувствие и балансираното хранене. Всъщност има три вида омега киселини: омега-3, омега-6 и омега-9. И например омега-9 киселините, които се съдържат в авокадото, са много различни от омега-3 киселините, съдържащи се в „мазната” риба. Омега-3, омега-6 и омега-9 са все естествени ненаситени мазнини, които повечето експерти в областта на здравословното хранене считат за много по-полезни от наситените мазнини.

Два от тези три вида – 3 и 6 – се считат за „съществени“ или незаменими и човек може да ги получи единствено от храната, която консумира. Омега-9 не е такава: тялото ни е способно да я произвежда, а дефицитът на тази мастна киселина в здравия организъм е изключително рядко явление. Освен това тя принадлежи към категорията на мононенаситените киселини, докато омега-3 и -6 са полиненаситени. Те играят важна роля в метаболитните процеси, част са от клетъчните мембрани и участват в образуването на вътрешните стени на кръвоносните съдове (особено омега-3).

При това, важно е не толкова количеството на тези киселини в организма, колкото техният баланс: защото омега-6 провокират възпалителни процеси, които далеч не са винаги отрицателно явление, а омега-3 обратно, облекчават възпалението. Проблемът е, че докато противовъзпалителните мастни киселини често не са достатъчни в диетата на обикновения съвременен градски жител, то тези, които причиняват възпаление, т. е. омега-6, са твърде много.

Според експерти оптималното съотношение на количеството на тези киселини, постъпващи с храната, е приблизително 1:3-1:5, където омега-6 е повече от омега-3. Хората, които консумират типичната храна за мнозинството, нерядко си набавят киселините в съотношение 1:25, а в някои случаи – 1:100, без да знаят това. Този фактор влияе значително върху развитието на много хронични и други болести – алергии, артрит, заболявания на сърдечно-съдовата система, деменция, затлъстяване. Освен това проблемите със здравето са не само физически, но и психически, включително и дисбаланс на мастни киселини в организма.

По тази причина е нужно да се обърне специално внимание на храните, богати на омега-мастни киселини, или да се суплементират с помощта на хранителни добавки.

Регулярният прием на омега-мастните киселини способства за укрепване здравето на целия организъм и предотвратява развитието на различни болести. Употребявайки в храната си продукти, богати на тези киселини, можем да повишим запасите си от енергия, да подобрим състоянието и настроението си. Попълването на запасите от полезни мастни киселини в организма си може да направите с хранителната добавка Omega 3-6-9 90 softgels на невероятна цена от HS Labs. Тя ще помогне за нормализиране работата на жизнено важни системи в организма Ви, за намаляване на телесната маса и постигане на високи резултати в спорта.

Как действа Omega 3-6-9 на капсули?

Омега 3-6-9 90 гел-капсули с топ цена е хранителна добавка, съдържаща набор от ненаситени мастни киселини омега 3-6-9 в точно подбрани дози, осигуряващи най-добрите ползи за Вашия организъм. Продуктът влияе положително на целия организъм и демонстрира ефекта си на много нива – помага за поддържане на хомеостазата, предпазва мозъчните съдове, намалява риска от развитие на рак и се грижи за поддържане на правилните функции на кожата.

Omega 3-6-9 90 softgels осигурява оптимална концентрация на мастни киселини в организма, съдържа ценни натурални мазнини: от риба, ленено и слънчогледово масло. Всички използвани масла в добавката са обработени така, че да запазват своето качество, хранителна стойност и представляват перфектен източник на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини.

Омега 3 и 6 принадлежат към ненаситените незаменими мастни киселини или (EFAs). Те са полиненаситени киселини. За съжаление, тези вещества не се синтезират от човешкия организъм, следователно, с цел поддържане на подходящите процеси на много ключови трансформации в организма, ние трябва да се погрижим да си ги осигурим отвън.

Омега-9 е мононенаситена мастна киселина, която също се класифицира като EFAs, но представлява изключение – съществува възможност за нейното синтезиране в организма, но с възрастта или в резултат на чернодробни нарушения тази възможност намалява и затова е важно също да внимавате за правилното ѝ снабдяване.

Омега-3 мастните киселини включват алфа-линоленова киселина (АЛК/ALA), ейкозапентаенова киселина (ЕПК/EPA) и докозахексаенова киселина (ДХК/DHA), докато омега-6 мастните киселини са линолова киселина (ЛК/LA) и арахидонова киселина (АрК/АА). Представителят на омега-9 мастни киселини е олеинова киселина.

Приемът на гел-капсулите Омега 3-6-9 ще предотврати дефицита на омега-мастни киселини и последиците, възникващи от него. Многобройни изследвания доказват, че недостатъчното количество EFAs в организма е свързано с риск от възникване на много физиологични дисфункции. Дефицитът на ненаситени мастни киселини може да е причина за: повишена чувствителност към инфекции, артериална хипертония, влошаване на ефективността на кръвоносната система, промени в състоянието на кожата, както и намаляване на умствените функции и невро-дегенеративни нарушения.

За дефицита на EFAs най-често са отговорни неподходящите хранителни навици (нисък прием на „мазна” морска риба и растителни масла) и също нарушения на ензимните нива, които могат да бъдат причинени от такива фактори като: възраст,  алкохол, никотин, стрес, дефицит на витаминни и минерални елементи, прекомерно излагане на UV радиация и чести инфекции.

Продуктът Omega 3-6-9 90 softgels, който при нас е на страхотно ниска цена, има положително влияние върху кожата. Есенциалните ненаситени мастни киселини играят важна роля в поддържането на правилното състояние на кожата и нейната регенерация. Наред с другите си функции, те са отговорни за липидния баланс на епидермиса, секрецията на себум и структурата на междуклетъчните спойки. Тези вещества засилват защитната бариера на кожата и противодействат на прекомерната загуба на вода.

Дефицитът им води до нарушения на кератинизацията на епидермиса, които се проявяват в суха кожа и прекомерно ексфолиране на епидермиса. Освен това той влияе отрицателно на състоянието на косата и кожата – увеличава крехкостта им. Понастоящем дефицитът на EFAs се счита за една от основните причини за псориазис и също така на други дерматози (например атопичен дерматит, акне).

Ненаситените мастни киселини, които си осигурявате с Omega 3-6-9 90 softgels, играят изключително важна функция в противодействието на заболявания на нервната система поради факта, че те са компоненти на лигавиците и подобряват кръвоснабдяването на мозъка. Наблюдавано е, че тези вещества влияят положително върху функционирането на централната нервна система, намаляват симптомите на депресия, повишават благосъстоянието и когнитивната ефективност. Научните изследвания потвърдиха, че мастните киселини, и особено омега-3 мастните киселини, могат да забавят интензивността на симптомите на болестта на Алцхаймер и деменцията.

Заедно с това, Omega 3-6-9 90 softgels ще окаже и защита на Вашата сърдечно-съдова система. Ненаситените мастни киселини са изключително важни при профилактиката на заболявания на сърдечно-съдовата система. Тези вещества имат способността да понижават кръвното налягане при хора с хипертония, стабилизират нивото на холестерол, намаляват нивото на триглицеридите, подобряват работата на сърцето и също имат антитромботичен ефект. Изследванията показват, че тези вещества намаляват риска от аритмия и инсулти в мозъка, намаляват риска от развитие на исхемична болест на сърцето и допринасят за намаляване на смъртността от сърдечни пристъпи.

Важно е също да споменем, че омега-3 инхибират пролиферацията на раковите клетки и демонстрират защитен ефект при рак на гърдата или рак на дебелото черво. Тези вещества инхибират процеса на канцерогенеза и водят до апоптоза на раковите клетки. Освен това е наблюдавано, че могат да противодействат на развиващите се метастази и също да намалят броя на следоперативните инфекциозни усложнения.

За спортистите гел-капсулите Омега 3-6-9 ще са чудесен избор, защото имат много ползи за тяхното здраве, свързани с противовъзпалителното им действие. Би било добра идея да включат продукта в своята диета, за да оптимизират здравето си. Той ще им осигури енергия по време на тежък ограничителен хранителен режим. Ще ги предпази от натрупване на подкожни мазнини, ще стимулира орелефяване на мускулите и разграждане на мазнините. Не на последно място, продуктът ще предпази от травми техните ставите и сухожилия.

Обобщавайки, Omega 3-6-9 90 softgels на атрактивна цена от HS Labs е хранителна добавка, която е важна не само за поддържане на физическата ефективност, но и за умствените способности. Многопосочната активност на продукта го прави ефективен както за предотвратяване на цивилизационните заболявания, така и за подпомагане на състоянието при тяхната поява.

Добавката се препоръчва особено на възрастни хора, при които са настъпили нарушения на метаболизма на мастни киселини, както и на тези, чиято диета се характеризира с ниско предлагане на морска риба и растителни масла. Освен това се препоръчва на хора, които желаят да подобрят състоянието на кожата си и които се опитват да се справят с прекомерната ѝ сухота, с атопичен дерматит и акне.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден с храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД

Рибено масло

от него ейкозапентаенова киселина (ЕПК/EPA)

от него докозахексаенова киселина (ДХК/DHA)

400 мг

72 мг

48 мг

**

**

**

Ленено масло

от него алфа-линоленова киселина (АЛК/ALA)

от него линолова киселина (ЛК/LA)

от него олеинова киселина (ОА)

300 мг

150 мг

45 мг

60 мг

**

**

**

**

Слънчогледово масло

от него линолова киселина (ЛК/LA)

от него олеинова киселина (ОА)

290 мг

145 мг

43,5 мг

**

**

**

Витамин Е 10,5 мг 88%†

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™