Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

M.M.S. 30 таблетки | Athlete`s Nutrition

M.M.S. 30 таблетки | Athlete`s Nutrition
M.M.S. 30 таблетки | Athlete`s Nutrition
M.M.S. 30 таблетки | Athlete`s Nutrition
129.99 лв.
Код на продукта : M.M.S. 30 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 4.33 лв.

 
Бърза поръчка
M.M.S. 30 таблетки | Athlete`s Nutrition

M.M.S. 30 таблетки | Athlete`s Nutrition

 • За повишаване на физическите показатели
 • За по-големи мускули, по-изразен релеф
 • За повишаване съдържанието на азотен оксид в организма
 • Забавя катаболизма
 • Увеличава издръжливостта
 • Увеличава силата
 • За по-добро възстановяване след физическо натоварване
 • M.M.S. 30 таблетки е топ цена от Athlete`s Nutrition

Какво знаем за M.M.S.?

M.M.S 30 tablets е хранителна добавка от Athlete`s Nutrition, която в БиоМол предлагаме на изключително атрактивна цена – специално разработена формула от растителни екстракти, предназначена да увеличи мускулния потенциал, силата и физическата издръжливост. В състава на този продукт влизат ново поколение растителни екстракти с доказан анаболен ефект върху мускулната тъкан.

M.M.S. ще повиши азотния баланс в организма Ви и ще стимулира синтеза на протеини в него. Изберете натурален начин за повишаване на физическите си показатели с M.M.S 30 таблетки на Athlete`s Nutrition. В добавката присъстват 5-алфа-хидрокси-лаксогенин, аментофлавон, гипеносиди и епикатехин – доказани помощници за мускулния растеж!

Как действа M.M.S. на таблетки?

Уникалният състав на M.M.S. 30 таблетки е причината за перфектното действие на този продукт на Athlete`s Nutrition. Нека разгледаме съставките по-отблизо.

5-алфа-хидрокси-лаксогенин в M.M.S

5-алфа-хидрокси-лаксогенин е вещество, което ускорява синтеза на белтъчини и набора на мускулна маса, защитава скелетните мускули от катаболизъм и повишава интензивността на обмена на веществата и разхода на калории. Освен това намалява процентното съдържание мастна тъкан и подобрява композицията на тялото. Това съединение не е хормон или предшественик на хормони, не влияе на естествения хормонален баланс, не е токсично, безопасно е, а самата добавка M.M.S. в опаковка от 30 таблетки на супер цена може да се използва както от мъжете, така и от представителните на нежния пол.

Какво точно е 5-алфа-хидрокси-лаксогенин?

Това е органично съединение с природен произход, което е получено за пръв път от корените на растение, растящо на територията на Югоизточна Азия. По химична структура се отнася към стероидните самогенини, по структура си прилича с молекулите на стероидните хормони, но не е хормон.

Какви ефекти дава на добавката M.M.S.?

Веществото си взаимодейства с рецепторите към стероидните хормони в мастната и мускулната тъкани. От гледна точка на механизма на действие, може да се сравни със селективните модулатори на андрогенните рецептори (SARMs), макар че формално не се отнася към тази група. Ефектите на M.M.S., благодарение на лаксогенина, са свързани с образуването на активен комплекс в мускулите и мастните тъкани. В мускулната тъкан този комплекс играе ролята на блокатор на катаболизма и катализатор на синтеза на протеинови молекули. Забавянето на разрушаването на протеините ,в съчетание с активирането на образуване на протеини, води до трупане на мускулна маса и увеличаване на силовите показатели.

В мастната тъкан 5-алфа-хидрокси-лаксогенинът играе ролята на катализатор на липолитичните процеси. Той ускорява разграждането на сложните липиди и отделянето на мастни киселини в кръвта, след което те се превръщат в достъпен източник на енергия и могат да се използват от мускулите за синтезиране на АТФ. Едновременно с това M.M.S. забавя липогенезата, което, в съчетание с ускоряване горенето на мазнините, подобрява композицията на тялото и придобиването на мускулен релеф.

Лаксогенин помага за:

 • Активиране белтъчния синтез и анаболитните процеси;
 • Ускорено и пълноценно възстановяване след тренировките;
 • Забавяне на катаболизма;
 • Увеличаване на мускулите;
 • Блокиране на липогенезата и депониране на мазнините;
 • Повишаване темпото на липолизата и окисляването на мастните киселини;
 • Понижаване процента на мастна тъкан;
 • Усилване релефа на мускулите;
 • Подобряване композицията на тялото.

Предимствата на M.M.S.

Изброените по-горе ефекти може да получите и с помощта на други средства, например на анаболните хормони. Но стероидите са „незаконен инструмент“, чието използване е съпроводено с редица странични ефекти и законови рискове. Сред възможните проблеми, които могат да причинят, са потискане производството на тестостерон, увеличаване нивото на естрогените в мъжкия организъм, гинекомастия, косопад, хиперплазия на простата. Списъкът на потенциалните проблеми е много дълъг.

M.M.S. е безопасна алтернатива на стероидните средства. Растителните екстракти не са хормони и не се превръщат в хормони в каскадата на биохимичните реакции в организма. Не потискат синтезирането на тестостерон в половите жлези, не се повишават естрогенните нива в тялото. Съответно няма риск от поява на изброените и други странични ефекти, които дават стероидните препарати.

Тъй като добавката на Athlete`s Nutrition M.M.S. не влияе на хормоналния фон, от нея могат да се възползват представителите и на двата пола. Силен аргумент в полза на употребата на този продукт е липсата на откат – мускулната маса, натрупана при приема му, ще се задържи. Съставките в M.M.S. не са забранени, използването му не е подсъдно, не е допинг. Това трябва да се има предвид от спортистите, на които им предстои процедура по допинг-контрол.

Следващият компонент от съдържанието на M.M.S. таблетки е аментофлавонът. Това е алкалоид с много плюсове, които първо са привлекли вниманието на учените, когато станало ясно, че има противовъзпалителни свойства. В процес на изучаване на този въпрос са открили, че аментофлавонът има и противовирусен ефект и е доказано, че той инхибира различни видове рак чрез няколко метода. Един от тези методи е инхибирането на ензима синтаза на мастните киселини. Инхибирането му не само потиска растежа на раковите клетки в млечните жлези, но и предотвратява репликирането на някои вируси и може да спре тялото да произвежда прекалено много енергия, от която се образуват мазнини.

Освен това въпросното вещество от състава на добавката M.M.S. е съдоразширяващо, отпуска кръвоносните съдове и осигурява по-добро циркулиране на кръвния поток. Това също увеличава силата на съкращаване на мускулите, тъй като се увеличава освобождаването на калций от мускулните клетки.

Заради взаимодействието на аментофлавона с GABA и рецепторите на надбъбречните жлези, таблетките M.M.S. могат да повишат настроението и да намалят чувството на тревожност, могат да действат като стимулатор за централната нервна система.

Аментофлавон в бодибилдинга

Много действия на това природно вещество са много полезни за спортистите и бодибилдърите. Първото са ендогенните изгоди. Увеличаването на отделянето на калций означава, че се увеличава силата на мускулните съкращения, което увеличава и способността да се вдигат по-големи тежести, при това съдоразширяващият му ефект подпомага пъмпинга на мускулите.

Фактът, че M.M.S. 30 таблетки не само предотвратява натрупването на мазнините, но и усилва разпада на вече съществуващите, го прави отлично средство за горене на мазнини. Ефектите за повишаване на настроението могат и да помогнат да се намалят отрицателните усещания и чувства, които могат да се появят при спазване на диети.

Друга съставка в съдържанието на Maximum Muscle Strength & Performance от Athlete`s Nutrition са гипеносидите. Те повишават в пъти издръжливостта на организма, което прави добавката незаменима за спортисти и специалисти, работещи с високи физически натоварвания. Спортистите могат да използват този продукт за повишаване на производителността си, тъй като той усилва помпащата функция на сърцето, подобрявайки съкращенията на сърдечния мускул. Освен това увеличава издръжливостта по време на силна физическа активност и подпомага по-бързото възстановяване след тренинг.

И накрая, но не на последно място по важност, е епикатехинът в M.M.S. Той е предмет на няколко изследвания, които са открили много физиологични плюсове на веществото, включително:

 • Повишаване на мускулния растеж и сила по естествен начин;
 • Увеличаване производството на азотен оксид за подобряване на съдовата система, кръвния поток и издръжливостта;
 • Подобряване чувствителността на съм инсулина, регулиране нивото на кръвната захар и стимулиране синтеза на мускулни белтъчини;
 • Намаляване нивата на холестерол заради природните антиоксидантни свойства, които притежава;
 • Подобряване здравето на мозъка и сърцето.

Епикатехинът е един от най-полезните флавоноли, които се съдържат в добре познатите ни продукти – горски плодове, ябълки, черен шоколад, джинджифил, грозде. Структурата му е сходна с тази на други познати катехини, като тези в зеления чай, но от използването му ползите са още по-големи, а именно:

 • Подобрява кръвоснабдяването заради увеличаване нивото на азотния оксид;
 • Потиска апетита;
 • Подобрява състоянието на кожата, като я прави по-стегната и еластична;
 • Потенциален анаболик, стимулира собствения растежен хормон.

M.M.S. увеличава производството на азотен оксид в организма

Азотният оксид е молекула, която кара кръвоносните ни съдове да се отпускат, като така се усилва кръвният поток и кръвообращението. С какво допринася това за спортните постижения?

 • Понижава кръвното, а заедно с това и натоварването върху сърдечно-съдовата система;
 • Увеличава анаеробния праг, като добавя издръжливост във всяка тренировка;
 • Стимулира пролиферацията на клетките-сателити, а това, на свой ред, подобрява възстановяването на увредените клетки, с което забързва и възстановяването след натоварване. А между другото, броят на клетките-сателити с напредването на възрастта намалява, така че приемът на M.M.S. е подходящ не само за спортистите.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 таблетки на ден.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД

Патентована формула

5-алфа-хидрокси-лаксогенин

Аментофлавон

Гипеносиди

Епикатехин

600 мг

 

 

 

 

**

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, колидон, нишесте от пшеница, талк, аерозил, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени, деца, хора с високо кръвно налягане! Не превишавайте препоръчителната доза! Съхранявайте на прохладно и сухо място, на температура под 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™