Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN 3335-7221

Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN 3335-7221
Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN 3335-7221
Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN 3335-7221
56.99 лв.
Код на продукта : Creatine Monohydrate Unflavoured 250 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.23 лв.

 
Бърза поръчка
Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN 3335-7221

Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки I MYPROTEIN

 • Увеличава силите
 • Способства за растежа на мускулна маса
 • Повишава издръжливостта
 • Има противовъзпалителни свойства
 • Защитава централната нервна система
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Креатин Монохидрат 250 таблетки е на изгодна цена от MYPROTEIN 

Какво знаем за Креатин Монохидрат?

Креатин е натурално, природно вещество, изработващо се в организма от аминокиселини (глицин, метионин и аргинин). Креатин моногидрат е най-ефективната и популярна форма на креатин, като химично представлява молекула на креатин и вода. 

Като хранителна добавка Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки от MYPROTEIN на уникална цена е натурална субстанция, която в организма се превръща в креатин фосфат. Креатин фосфат помага за изработване на веществото аденозин трифосфат (АТФ). АТФ доставя енергията, необходима за съкращаване на мускулите. От съдържанието на креатин фосфат в мускулите в значителна степен зависи развиваната по време на изпълнение на упражнения абсолютна сила. Приемът на продукта увеличава мускулната енергия, което води до голяма работоспособност и сила. Работоспособността, на свой ред, способства за повишаване на количеството на изпълнена работа по време на тренировка. Това означава, че спортистът, употребяващ Креатин Монохидрат, ще успее да изпълни за единица време по-голямо количество работа, тоест повече повторения с по-внушителни работни тежести.

Как действа Креатин Монохидрат на таблетки? 

Креатин Монохидрат 250 таблетки на MYPROTEIN увеличава силата на мускулите, тъй като се явява първичен избор на организма за получаването на бърза енергия. Това позволява икономията както на АТФ, така и на гликоген. Той помага за нарастване на мускулния обем, тъй като страничен ефект от употребата му е натрупване на течност в тялото и увеличаване на телесното тегло в рамките 3-5 кг в двуседмичен срок след започване на приема. Creatine Monohydrate Unflavoured на атрактивна цена ускорява растежа на мускулната маса, привличайки вода в мускулните клетки и подобрявайки качеството на саркоплазмата (хранителна сред около мускулните влакна). Като резултата, по-малкия разход на глекоген и наличието на строителни елементи позволява на мускулите да растат и да се възстановяват по-бързо.

Креатин Монохидрат повишава равнището на тестостерон при мъжете. Постигането на високи резултати в спорта (особено в силовите видове) е невъзможно без съответното снабдяване на организма с енергия, получавана от Аденозин трифосфат. Всички източници на органично гориво първо се конвертират именно в това съединение, което при разпадането си снабдява с енергия. При пауър-лифтърите и боди-билдърите потребността от АТФ по време на тренировка нараства стотици пъти. При тях мускулните съкращения произтичат на границата на възможната интензивност, поради което клетките се нуждаят от допълнителни източници на енергия, като Creatine Monohydrate Unflavoured. Запасявайки се в мускулните тъкани, той привлича голямо количество течност, а мускулните влакна започват да изглеждат по-закръглени и релефни. Този ефект е особено отчетливо забележим в мускулите на пресата. Освен това продуктът препятства разпадането на протеина и способства за неговата регенерация. Той увеличава вътрешната секреция на анаболните хормони тестостерон и соматотропин. Частично неутрализира млечната киселина, което способства за бърза рехабилитация след интензивни тренировки и премахва болезнените усещания след силови натоварвания. Креатин Монохидрат 250 таблетки помага за постигане и съхраняване на метаболитно активна суха мускулна маса, като влияе косвено върху изгарянето на мазнини. С други думи, колкото повече мускули има тялото, толкова по-силно се работи в тренажорната зала и толкова повече калории могат да се изгорят по време на и след тренировка. Креатин Монохидрат помага за ускоряване на метаболизма посредством хидратация, тъй като в добре овлажнените клетки метаболитните процеси протичат по-бързо. Освен основното си действие, той прави връзките на сухожилията по-здрави, лесен е за усвояване от червата и ефектът му е много изразен. При високи натоварвания произтича изразходване на енергийните запаси, което е недопустимо за атлетите и любителите на фитнеса, тъй като в този случай не би било възможно постигането на нужните спортни резултати. Загубата на сили провокира резорбция на мускулен протеин и невъзможност за тренинг. При интензивна работа молекулата на аденозин трифосфат, която се явява главен доставчик на енергия за мускулните клетки, загива в рамките на 2 секунди. Синтезът на АТФ трябва да произтича непрестанно и в достатъчно количество, за да не се изпитва енергиен глад от мускулите. Creatine Monohydrate Unflavoured 250 таблетки на MYPROTEIN има призвание да се справи с тази задача. При неговото разрушаване се освобождава една фосфатна група, като в този момент произтича образуването на енергията, така необходима на работещите мускули. Той отдава на АДФ своята фосфатна група, в резултат на което се образува молекула АТФ. Непрекъснатостта на този процес позволява на спортиста да тренира дълго и резултатно. Креатин Монохидрат е препоръчителен за употреба преди и след тренировка, а също така и тогава, когато е необходимо възстановяване на силите след високи енергийни загуби. 

Още ползи при прием на Creatine Monohydrate Unflavoured:

 • Помага при атрофия на мускулите
 • Лесно усвояване
 • Благоприятства при сърдечна недостатъчност
 • Креатин Монохидрат 250 таблетки от MYPROTEIN на топ цена намалява риска от исхемични заболявания
 • Забавя стареенето на кожата
 • Укрепва имунната защита
 • Подобрява мозъчната дейност 

Препоръчителен прием: Приемайте по 5 таблетки 1-2 пъти дневно.
Дозировка: 5 таблетки 
Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (5 таблетки) Стойност %ПДД
Креатин Монохидрат 5 гр **

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: магнезиев стеарат, микро-кристална целулоза. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™