Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs

Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобождаване от стреса Подобрява функцията на нервната система Нормализиране работата на щитовидната жлеза Помага при състояния на депресия и тревожност Подо Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобожд
Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобождаване от стреса Подобрява функцията на нервната система Нормализиране работата на щитовидната жлеза Помага при състояния на депресия и тревожност Подо Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобожд
Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобождаване от стреса Подобрява функцията на нервната система Нормализиране работата на щитовидната жлеза Помага при състояния на депресия и тревожност Подо Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобожд
Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобождаване от стреса Подобрява функцията на нервната система Нормализиране работата на щитовидната жлеза Помага при състояния на депресия и тревожност Подо Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs Освобожд
Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs
Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr на уникална цена от HS Labs допринася за синтеза на редица хормони в мозъка, влияещи на доброто настроение, концентрацията, фокуса и паметта. Тирозин на прах подобрява мастния метаболизъм и спомага за изгарянето на мазнин Научете повече

Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs

 • Освобождаване от стреса
 • Подобрява функцията на нервната система
 • Нормализиране работата на щитовидната жлеза
 • Помага при състояния на депресия и тревожност
 • Подобрява концентрацията и бодростта
 • Произвежда норепинефрин, който потиска апетита
 • Поддържа активна умствена дейност
 • Дава сила и енергия
 • Ускорява мускулното възстановяване
 • Влияе на качеството на съня
 • Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr е на топ цена от HS Labs

Какво знаем за Tyrosine Powder UNFLAVORED?

Как да се радваме на живота, без да се поддаваме на депресията, и успешно да се справяме със стресовите ситуации?

Стресът е реакцията на тялото ни при необходимост от пренастройване или адаптация, т.е. е адаптирането към променените условия на съществуване. В резултат на това преструктуриране се променят функциите на всички системи, на първо място, нервни и ендокринни. Кои са тези условия, които ни засягат толкова много? Всичко – от нервно изтощение, изобилие от информация и липса на почивка до неочаквани, шокиращи новини и дори страстна любов. Затова не можем да избегнем стреса. Ние можем само да компенсираме последствията му върху тялото.

Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr на уникална цена от HS Labs увеличава концентрацията и мотивацията

На първо място, трябва да знаете, че стресът нарушава навлизането на важни съединения в мозъка – аминокиселини, от които след това се произвеждат основните медиатори, управляващи най-различни процеси в нашето тяло и в частност състоянието на стрес. Така намалява количеството триптофан и тирозин.

Тирозин е втората най-важна аминокиселина в човешкия организъм. Това е изходният материал за производството на адреналин и норепинефрин – невротрансмитери, координиращи функциите на тялото, свързани с двигателната активност. Освен това тирозин е необходим за производството на невротрансмитера допамин и тироидните хормони. В допълнение, тази аминокиселина играе основна роля в изграждането на отделни важни протеини, включително на инсулинови рецептори. При стрес ензимът, който разгражда тирозин, става прекалено активен. Ако на този ензим се позволи да изпразни резервите от тирозин по-бързо, отколкото той се произвежда, това може да доведе до сериозна загуба на някои важни функции.

L-тирозин е условно заменима аминокиселина. Тя влиза в списъка на двадесетте основни за човека аминокиселини, които се използват за синтез на протеинови молекули. В превод от гръцки тирозин означава „сирене". Това наименование може да изглежда странно, но всичко е съвсем логично, тъй като през 1846 г. за пръв път съединението е открито в протеина казеин, съдържащ се в сиренето. Аминокиселината се съдържа в млечните продукти, месото, рибата, бобовите растения и зърнените култури. Това съединение се прилага широко в спорта и медицината. Използва се като антидепресант, средство за изгаряне на мазнини, както и като вещество, което може да подобри мозъчната активност, увеличавайки концентрацията и паметта.

Като хранителна добавка Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr на уникална цена от HS Labs увеличава ниските нива на аминокиселината L-тирозин, необходима за образуването на така наречените „стрес" хормони – адреналин и норепинефрин (катехоламините). Действа ефективно срещу депресията и тревожността, допринасяйки за образуването и активирането на ендорфините (хормони на доброто настроение) и така подобрява настроението. Има способността да компенсира умората, което го прави много полезен за спортистите, предпазвайки ги при продължителни тренировки. Спомага за подобряване на умствените способности и интелектуалния потенциал.

Как действа Tyrosine Powder UNFLAVORED на прах?

Тирозин на прах 210 гр на уникална цена от HS Labs за ускорява метаболизма и помага за по-ефективно изгаряне на калориите

Тирозин на прах 210 гр с топ цена е монопрепарат, който допълва диетата с чиста форма на L-тирозин без излишни добавки. Позволява удобен прием на основен прекурсор на жизненоважни съединения, включително катехоламини, тироксин и меланин, съществен компонент на много протеинови структури и алтернативен мулти-енергиен субстрат. Аминокиселината подхранва организма по значителен начин, увеличавайки концентрацията и мотивацията, като осигурява повече енергия за действие, особено в условия на тежък стрес. Освен това тя подкрепя работата на много системи, например нервна или кръвоносна система. Прахообразната форма на продукта с неутрален вкус позволява удобното му приложение след разтваряне във вода или друга любима напитка.

L-тирозин, наричан също 2-амино-3- (4-хидроксифенил) пропанова киселина, съкратено Tyr или Y, е ендогенна аминокиселина, синтезирана в човешкия организъм от L-фенилаланин с участието на фенилаланин хидроксилаза. Най-важните източници на аминокиселината са предимно месо, риба, яйца, млечни продукти, както и соя, фъстъци, бадеми, сусам, тиквени семки, банани, авокадо и овес. Системната активност на тирозин е много гъвкава, поради което е добра идея да се осигурят подходящи количества с храна или добавки с добро качество.

Повечето ползи, свързани с добавянето на Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr към Вашата диета, са тясно свързани с активността на катехоламините в организма. Увеличаването само на нивата на тирозин в организма Ви няма да повлияе директно на нивата на катехоламините, тъй като процесът на техния синтез е сложен и изисква наличието на няколко важни ензима. Тирозин обаче е субстрат в тяхното производство. Това се оказва полезно, особено когато катехоламините се понижават. В този случай е добре да се осигурят на организма „ресурси”, които той може да използва за производство на невротрансмитери.

Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr на супер цена от HS Labs помага повече мускулни влакна да са активни по време на физическо усилиеТирозин на прах 210 гр допринася за стабилизацията на настроението. Л-тирозин играе ключова роля в синтеза на редица хормони в мозъка, влияещи на доброто настроение, концентрацията, фокуса и паметта. Адреналинът стимулира организма, увеличава енергията и бдителността. Норадреналинът пък помага да се поддържа емоционалната стабилност и концентрацията. Допаминът, от друга страна, дава възможност да изпитвате удоволствие и удовлетворение, както и повишава мотивацията. За да бъдат синтезирани изброените по-горе невротрансмитери, се изисква тирозин. Осигуряването на правилното количество от прекурсора е от решаващо значение за здравословното производство на катехоламини, което спомага за поддържането на равновесие в нервната система и стабилно положително настроение.

Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr ще подобри Вашите когнитивни функции. Ефикасността на тирозин по отношение на когнитивните функции е потвърдена от много клинични тестове. В едно от проучванията са изследвани хора, които не са спали в продължение на 24 часа. При нормални условия такова лишаване от сън води до значително влошаване на когнитивните функции. Благодарение на добавянето на тирозин всички участници в проучването са успели да поддържат оптимален интелектуален капацитет. В друго проучване върху участниците, след извършване на интензивна физическа тренировка, се провежда тест на когнитивните функции. Групата, приемала тирозин, постига много по-добри резултати от контролираната плацебо група. Резултатите от тестовете позволяват да се смята, че тирозин е добър начин за увеличаване на интелектуалния капацитет, особено когато влошаването му е причинено от стрес (физически или психосоциален).

Тирозин на прах 210 гр на чудесна цена може да се окаже полезен, когато щитовидната жлеза не произвежда достатъчно хормони, което обикновено води до по-бавен метаболизъм и по-лоша психофизична форма. Основните тиреоидни хормони, включително трийодтиронин (Т3) и тетрайодотиронин (Т4), се произвеждат при свързването на тирозин с йодните атоми. Така аминокиселината дава възможност за управление на много процеси, протичащи в организма, особено на енергийните.

Тирозин е често срещан компонент в предтренировъчните добавки, насочени към изгаряне на мастната тъкан. Много от тях се основават на кофеин и други стимуланти, които подпомагат освобождаването на катехоламини и увеличават енергията. Тирозин работи добре с тях и предотвратява преждевременното изтичане на катехоламини.

Тирозин на прах 210 гр с топ цена от HS Labs осигурява повече енергия за действие, особено в условия на тежък стрес

Поддържането на правилните концентрации на адреналин, норадреналин и допамин е от решаващо значение за добра психофизична форма. Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr помага за повишаване на бдителността, улеснява концентрирането и намалява времето за реакция. Може също да забави появата на умора. Много спортисти смятат, че добавянето на тирозин преди тренировка означава, че повече мускулни влакна са активни по време на физическото усилие. Това твърдение обаче все още не е потвърдено от научни данни.

Тирозин на прах 210 гр може да помогне за „извайването” на Вашето тялото и намаляването на мастната тъкан. Стимулирането на допаминергичните и адренергичните системи може да увеличи общия енергиен разход и да намали апетита. Освен това тирозин е предшественик на тиреоидния хормон, който също може да спомогне за ускоряване на метаболизма и следователно за по-ефективно изгаряне на калориите.

Приемът на Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr ще Ви позволи да поддържате защитата на кожата и очите си. Аминокиселините тирозин и фенилаланин са необходими за формирането на пигмента меланин. Това съединение е отговорно за намаляване на опасността, свързана с прекомерния оксидативен стрес, причинен от ултравиолетовото лъчение, което достига до кожата и очите. Като прекурсор на групата от пигментни вещества, тирозин се грижи за доброто състояние на кожата и очите.

За да обобщим, Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr на страхотно ниска цена от HS Labs е добавка, която ще бъде полезна, когато организмът Ви е под прекомерно физическо или интелектуално натоварване. Действа много добре в случай на умора, проблеми с концентрацията или липса на настроение. Допълването с тирозин може да бъде полезно и за хора, които се борят с хипотиреоидизъм.

Начин на употреба: Една доза (1,5 гр – ½ мерителна лъжичка) се разтваря в около 150 мл вода и се приема 30 мин. преди тренировка.

Дозировка: 1,5 гр (½ мерителна лъжичка)

Дози в опаковка: 140

Състав в 1 доза (1,5 гр)Стойност%ПДД
Л-тирозин1500 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Tyrosine Powder UNFLAVORED 210 gr | HS Labs

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.