Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Pure ALA 180 капсули I PRIMAFORCE

Pure ALA 180 капсули I PRIMAFORCE
Pure ALA 180 капсули I PRIMAFORCE
Pure ALA 180 капсули I PRIMAFORCE
56.00 лв.
Код на продукта : Pure ALA 180 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Pure ALA 180 капсули I PRIMAFORCE

Pure ALA 180 капсули I PRIMAFORCE

 • Препятства растежа на мастна тъкан
 • Възстановява нервната система
 • Стимулира имунната защита
 • Нормализира нивото на глюкоза в кръвта
 • Влияе благоприятно при ревматизъм
 • Подобрява сърдечната функция
 • Алфа липоева киселина 180 капсули е на уникална цена от PRIMAFORCE 

Какво знаем за Алфа липоева киселина? 

Алфа липоева киселина представлява мастна киселина, която съдържа сяра и участва непосредствено в процеса на гликолиза (окисление), посредством който се осъществява въглехидратната обмяна. Без витамин N в анаеробния метаболизъм би било сложно разграждането на глюкоза и получаването на „вторичния“ продукт пируват без достъп на кислород. 

Като хранителна добавка Pure ALA 180 капсули от PRIMAFORCE на топ цена участва в белтъчната, въглехидратната и липидната обмяна, позволява съхраняването на другите антиоксиданти (аскорбинова киселина и витамин Е) в организма, като усилва тяхната функционалност. При наличието на веществото в клетките се нормализира енергетичната обмяна, усвоява се глюкоза, като всяка клетка (от нервната система, мускулната тъкан) получава достатъчно подхранване и енергия. Продуктът се използва активно при захарен диабет, като позволява намаляване на дозировката на инсулин при болните. 

Как действа Алфа липоева киселина на капсули?

Алфа липоева киселина 180 капсули на PRIMAFORCE като участник в окислителните реакции, неутрализира свободните радикали, които въздействат разрушително върху клетките, предизвиквайки тяхното стареене. Той способства за извеждане на солите на тежки метали от организма, значително поддържа работата на черния дроб (даже при такива болести като хепатит и цироза), и въздейства благотворно върху нервната система и имунитета. Съчетавайки се с флавоноиди и други активни вещества, ефективно възстановява структурата на мозъчните и нервните тъкани, позволява подобряване на паметта и увеличаване на концентрацията. Доказано е, че под негово въздействие се възстановяват нарушените зрителни функции. Pure ALA от PRIMAFORCE на страхотна цена е важен за успешната и безупречна работа на щитовидната жлеза, като позволява предотвратяването на някои заболявания, а освен това снема последствията от хронична умора и повишава активността и работоспособността. Той действа и при алкохолизъм, като минимизира патологичните изменения в клетките на главния мозък и нормализира състоянието. Притежава спазмолитично, жлъчегонно и радиопротекторно свойства, понижава нивото на вреден холестерол в кръвта и повишава издръжливостта на организма. Увеличава телесната маса при спортистите. Всеки човек, страдащ от наднормено тегло или предпочитащ въглехидратна храна, е подложен от риск от нарушаване на метаболизма на инсулин.

Алфа липоева киселина 180 капсули защитава клетките на панкреаса, изработващи инсулин, като предпазва от тяхното разрушаване и развитието на диабет 1 тип. Клинично е потвърдена и ролята му при диабетична невропатия. Излишъкът на захар в кръвта провокира активизиране на процесите на гликолиза, които предизвикват слепване на мастните молекули. Това се явява един от основните видове клетъчни увреждания, свързани със стареенето. Гликолизата води до увреждане на нервни клетки, в резултат на което се развива диабетична невропатия (когато този процес обхване очните нервни, се стига до диабетична ретинопатия). Pure ALA капсули подобрява притока на кръв до нервните клетки и клетъчната обмяна и понижава със 71% симптомите на това състояние. Продуктът работи като кофермент в реакциите на получаване на енергия от въглехидратите, като намалява отлагането на мазнина. Той способства за окисляване на мастните киселини и помага на организма да изгори мастните запаси. Има немаловажно значение за мозъка, тъй като, благодарение на сходството си с рецепторите на глюкоза в хипоталамуса, блокира фермента протеинкиназа, подаващ сигналите за глад. Алфа липоева киселина предпазва черния дроб от токсичното въздействие на алкохола и помага при стеатоза (безалкохолно затлъстяване на черния дроб, провокирано от наднормено тегло и нерационално хранене). Приемът му намалява риска от сърдечно-съдови проблеми, понижава атеросклеротичните плаки и нивото на триглицериди, а също така предизвиква изменения в действието на гените, контролиращи холестерола. В мозъка продуктът способства за предотвратяване или изправяне на клетъчните увреждания при болест на Алцхаймер, помага за регенериране на глутатион в мозъка и по този начин обезпечава защита от невротоксините. Той усилва притока на кръв, подобрява поглъщането на глюкоза от мозъчните клетки и увеличава проводимостта на нервите, като предпазва от дегенеративни заболявания и разстройства в мозъчната дейност. Друга полза е препятстването на активирането на гена, който предизвиква растеж на раковите клетки, като заедно с това забавя процесите на стареене. Pure ALA от PRIMAFORCE 180 капсули действа срещу старческо слабоумие, хронична умора, разсеяна склероза, хипертония и помага за редукция на теглото. Деактивира токсините и безопасно ги извежда извън тялото, като не позволява увреждане на организма. Поддържа нормалната функция на зрителния нерв и предотвратява развитието на катаракта и глаукома. Продуктът подобрява протичането на дегенеративни костни заболявания, предотвратява и смекчава протичането на остеопороза и е полезен при автоимунни болести. Алфа липоева киселина участва в окислително-възстановителните реакции, усилва термогенезата и повишава разхода на енергия. 

Още ползи при прием на Pure ALA:

 • Обезпечава енергия
 • Има регенериращи свойства
 • Благоприятства за подмладяване
 • Препоръчва се за профилактика срещу онкологични проблеми
 • Спира дегенеративни процеси
 • Срещу възпаления
 • Алфа липоева киселина 180 капсули от PRIMAFORCE на добра цена регулира чернодробната функция
 • Извежда шлаките и токсините
 • Подходящо средство за отслабване
 • Поддържа силите на организма 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-3 пъти дневно. 
Дозировка: 1 капсула 
Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Алфа Липоева киселина 300 мг

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: желатин, ориз на прах, магнезиев стеарат. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™