Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals
180.00 лв.
Код на продукта : AHCC 500 mg 60 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 20 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals

AHCC 500 мг 60 капсули I Planetary Herbals

 • Мощен антиоксидант
 • Има хепатопротекторни свойства
 • Срещу вирусни и инфекциозни заболявания
 • При артрит
 • Има функция на имуностимулатор
 • Понижава нивото на холестерол в кръвта
 • Против дерматологични проблеми
 • Подобрява сърдечната функция
 • AHCC 500 мг 60 капсули е на топ цена от Planetary Herbals 

Какво знаем за AHCC? 

АНСС е абревиатура от английските думи "Active Hemi-Сellulose Compound". В превод означава: съединение на активна полуцелулоза. В китайската медицина някои гъби се считат за ефективни в борбата с рак. В храната се използва само връхната част на гъбата, а не цялата. Гъбите имат мицел, който абсорбира хранителните вещества. Концепцията на производството на AHCC е фокусирана върху мицела на гъбата, който е източник на активни ингредиенти. Гъбите шийтаке се използват като основен вид суровина за този продукт. В резултат от производствения процес в АНСС се съдържат голямо количество активни компоненти, в това число алфа-и бета-глюкан производни, които не съществуват в традиционните лекарствени гъби. 

Като хранителна добавка AHCC 500 мг 60 капсули от Planetary Herbals на изгодна цена възстановява имунния статус. Действието му се проявява в следните аспекти:

 • AHCC подобрява имунната защита посредством редица механизми: увеличава активността на макрофагите с повече от 300%. За сметка на това се увеличава производството на полезни цитокини, включително фактора на некроза на туморите.
 • АНСС намалява изработването на определени цитокини, потискащи имунитета и подобрява баланса между Th2 и Th2 клетките; AHCC повишава ефективността и значително намалява страничните ефекти от традиционната химио- и лъчева противоракова терапия.
 • AHCC има пряко противотуморно действие, което може да доведе до съкращаване на ръста на туморите и даже да тяхната резорбция;
 • AHCC потиска образуването на метастази и намалява честотата на рецидив на рака, като по такъв начин, повишава очакваната продължителност на живот на болните;
 • AHCC подобрява симптомите при много сериозни заболявания на черния дроб, такива като хроничен вирусен хепатит В, хепатит С и мълниеносен хепатит.
 • AHCC понижава нивото на захар в кръвта при диабетиците и нормализира равнището на хемоглобин, помагайки за предотвратяване на развитието на усложнения вследствие на захарен диабет.
 • AHCC притежава противовъзпалително действие в редица заболявания;
 • АНСС помага за предотвратяване на растежа на Candida Albicans;

AHCC и имунитет

Вирусите, предизвикващи грип и простуда са невидими за невъоръжено око и оказват влияние на организма практически всеки ден. АНСС е хранителна добавка, която има способността да не дава на вирусите, бактериите, гъбичките поле за изява в организма. За разлика от от антибиотиците и антивирусните препарати, AHCC усилва собствената вътрешна способност на организма за борба с инфекциите. 

Как AHCC поддържа идеалния баланс на имунната система?

Едно от най-важните свойства на AHCC е действието му върху цитокините, посланиците на имунната система. AHCC увеличава тяхното производство единствено тогава, когато организмът се нуждае от това. Излишъкът от цитокини може да предизвика или да влоши възпалението. Също така AHCC от Planetary Herbals увеличава количеството и активността на естествените клетки-убийци, макрофагите дендритите клетки и Т-клетките.

Как действа AHCC на капсули? 

AHCC 500 мг 60 капсули на Planetary Herbals има изключително действие при борба със злокачествени образувания. Освен бета-глюкан, полизахаридите от състава на AHCC съдържат алфа-глюкани, които имат ниска молекулярна маса и много по-бързо биват усвоявани в организма. Активността на AHCC е обусловена от присъствието точно на α-глюканите. Те имат пряко имуностимулиращо действие след като бъдат усвоени. Една от най-мощните естествени отбранителни системи на организма е вид бели кръвни клетки, които са натурални убийци (Natural Killer Cell) или NK клетки. NK клетките поразяват болестотворните микроби, инфектираните с вирус клетки или аномалните зараждащи се ракови клетки. Научно е доказано, че АНСС увеличава активността на NK клетките. Само за две седмици активността на NK клетките се удвоява или утроява, даже при болни прекарващи късен стадий на рак. Това свойство има допълнителен ефект при химиотерапия: при пациенти, подлагащи се на химиотерапия, ефективността от лечението е по-висока, ако приемат AHCC

AHCC като част от профилактиката на ракови заболявания. 

Разпространените противотуморни препарати са токсични както за раковите, така и за нормалните клетки. Тази клетъчна токсичност (известна като цитотоксичност) действа по време на клетъчното делене. Противораковите препарати имат мощно въздействие върху раковите клетки, които се размножават чрез делене с изключителна честота. Обаче много от 60-те трилиона клетки в организма (освен раковите) също се делят. Следователно, важни здрави клетки се увреждат при използването на такива лекарства. Например странични ефекти при химиотерапията са окапване на косата, понижаване на храносмилателната функция. Влошаването на функциите на организма става заради увреждане в производството на клетки на кръвта в костния мозък. Част от противотуморната активност, която демонстрира AHCC включва регенерацията на здрави клетки в организма. Продуктът има способност да активизира имунните клетки, които унищожават раковите такива. AHCC възстановява тялото отвътре без странични ефекти. Използва се в качеството на допълнително средство при продилактика е на много онкологични състояния–рак на гърдата, на белите дробове, на стомаха, хепатит, рак на черния дроб. 

Още ползи при прием на AHCC:

 • При захарен диабет
 • Благоприятства в случай на хронична умора
 • Против инфекции в пикочните пътища
 • Антиканцерогенно средство
 • Срещу ревматоиден артрит
 • AHCC 500 мг 60 капсули от Planetary Herbals на добра цена помага при подагра 
 • Подходящо средство при левкемия
 • Против хипертония
 • Полезен при колит
 • При глаукома
 • Подобрява апетита 

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно.
Дозировка: 2 капсули 
Дози в опаковка: 30

Състав Стойност %ПДД

AHCC® патентована смес:

Екстракт от мицел на шийтаке, Канделила восък, циклодекстрин, микро-кристална целулоза

1 г **

 

 

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: желатинова капсула, магнезиев стеарат. 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™