Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets | HSLabs HS0211

Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets | HSLabs HS0211
Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets | HSLabs HS0211
Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets | HSLabs HS0211
20.00 лв.
Код на продукта : Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.44 лв.


 
Бърза поръчка
Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets | HSLabs HS0211

Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets | HSLabs

 • Идеална комбинация от цинк, магнезий и витамин В6
 • Цинк за стимулиране на имунната система и подобряване на мозъчната функция
 • Витамин В6 за повишаване на настроението и облекчаване на симптомите на ПМС
 • Магнезий за намаляване на ефектите на психичното напрежение и стрес
 • Подкрепа за енергийния метаболизъм
 • Подпомага увеличаването на силата и мускулната маса
 • Подобрява качеството на съня и подпомага по-бързото заспиване
 • Повишава нивата на тестостерон
 • Намалява умората
 • За по-добро либидо
 • Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets е на супер цена от HSLabs

Какво знаем за Magnesium, Zinc, Vitamin B6?

Доброто здраве, поддържано и укрепено от самия човек, ще му позволи да изживее дълъг и пълен с радости живот. Физическата активност и правилното хранене ни правят по-здрави, по-продуктивни и по-привлекателни. За съжаление, в нашия век на високи технологии е толкова бързо темпото на живота, че много хора просто не разполагат с време за пълноценно хранене. В условията на живот в големите градове и хранене с полуготови продукти е трудно да набавим всички необходими витамини и микроелементи за нормалното функциониране на тялото ни. Освен всичко това, ако Вашият ден е изпълнен с много неотложни задачи, напрежение, бързане, физическо натоварване, стрес, то имате нужда точно от Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets на HSLabs. Този продукт, който при нас е на най-атрактивната цена, ще Ви зареди с енергия, толкова необходима, за да се справите с ежедневните си задачи. Ще подпомогне нервната и мускулната Ви система, за да бъдете в отлична работоспособност и, най-важното, здрави!

Витамините и микроелементите са необходими за нормалното функциониране на целия организъм. При липса на някой от тях се развиват много хронични заболявания, имунитетът спада, увреждат се, стават чупливи, а дори и падат зъбите и косата. Човешкото тялото е изградено от голям брой вещества и микроелементи, които при взаимодействието помежду си запазват здравето и органите на човека в отлично състояние.

Витамините В са отговорни за нервната система, а техният представител витамин В6 има голямо значение за правилния обмен на веществата. Освен това В6 стимулира производството на серотонин в мозъка. Това е основен хормон, отговорен за липсата на депресия и повишаване на чувството на удовлетворение, спокойствие и щастие. Магнезият пък се свързва с дълголетието. Присъствайки в здравословни количества в организма, допринася за правилното функциониране на нервната система, мускулите, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и за поддържането на нормалната психична функция. За да функционира правилно имунната ни система, незаменима роля има цинкът. Той е мощен антиоксидант, който помага за намаляването на нивата на стреса и подобрява метаболизма ни.

Как действа Magnesium, Zinc, Vitamin B6 на таблетки?

Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets е хранителна добавка с перфектна комбинация от цинк, магнезий и витамин В6, които работят отлично заедно. За спортистите тези вещества са изключително важни, тъй като именно тяхната загуба е най-голяма при тежки физически натоварвания и трябва да бъде незабавно попълнена. В крайна сметка, липсата на минералите магнезий и цинк е вредна за развитието на мускулите. Двата минерала от продукта действат като силни синергисти, а витамин В6 въздейства върху техния метаболизъм.

Магнезий, Цинк и Витамин Б6 на таблетки с топ цена се препоръчва за подобряване на качеството на съня и цялостното неврологично здраве. Той насърчава възстановяването на мускулите след тренировка и предотвратява мускулните спазми. Нещо повече, подобрява издръжливостта и повишава имунитета. Този комплекс влиза в групата на така наречените тестостеронови бустери и затова се предпочита от хора, които искат да натрупат мускулна маса. Всяка негова съставка има много важни здравословни свойства.

Цинкът е микроелемент, който играе много важни функции в човешкото тяло. Неговите количества в организма са доста ниски и варират от 1,5 до 4 g. Може да се намери в костите, кожата, черния дроб, далака, панкреаса, бъбреците и в простатата при мъжете. Цинкът може да функционира като катализатор или инхибитор на ензими, включително металоензими с плътно свързани цинкови йони и ензими, активирани от метални йони. Смята се, че микроелементът присъства в над 300 ензима и е единственият метал, който е необходим за всичките шест класа ензими.

Цинкът стимулира функцията на панкреаса, тимуса и простатата, т. е. жлезите, които участват в производството на хормони. Едно от най-известните му свойства е, че спомага за ускоряване на заздравяването на рани, намаляване на дразненето на кожата и лечение на акне, розацея и други кожни състояния. Той влияе благотворно на качеството на косата и ноктите.

Цинкът също е изключително важен за имунната система – подобрява имунитета, облекчава симптомите на автоимунни заболявания и ни помага да се предпазим от простуда и грип. Необходим е и за нормалната мозъчна функция и развитие, тъй като модулира невротрансмисията в синапсите. Той се намира в зоните на мозъка, отговорни за емоциите, обонянието, вкуса, слуха и зрението, ученето и паметта. Освен това цинкът участва в синтеза на протеини и нуклеинови киселини и има антиоксидантен ефект.

Недостигът на цинк може да доведе до нарушения и заболявания. При деца до 3-годишна възраст твърде малките нива на този елемент могат да доведат до когнитивни нарушения. При мъжете това може да предизвика намаляване нивата на тестостерон, импотентност и безплодие. Цинкът трябва да се допълва от физически активни хора, защото този микроелемент се екскретира в големи количества с урината.

Подобно на цинка, магнезият от Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets също играе важна роля в над 300 ензимни реакции в организма. Човешкото тяло съдържа 25 g от минерала, като 50-60% се съхраняват в скелета. Останалото количество се намира в мускулите, меките тъкани и телесните течности. Това е един от минералите, които трябва да се доставят в големи количества всеки ден, особено заради това, че дефицитът му е често срещан. Той може да бъде причинен от стрес, прекомерни физически натоварвания и неправилна диета.

Магнезият е отговорен за ефективната функция на нервната система и засяга функцията на клетките в мозъчната кора. Поддържа електролитния баланс и участва в метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати, като по този начин осигурява енергия за нервните клетки. Той има седативно действие върху тялото и влияе положително на паметта и фокуса. Ниските нива на магнезий увеличават риска от депресия, а адекватните му концентрации в тялото вдигат настроението Ви.

В комбинация с калций и витамин D, магнезият изгражда костите и зъбите, предотвратява остеопорозата. Въпреки това е важно съотношението на магнезия към калция да бъде 2:1. Минералът регулира мускулното напрежение и спомага за намаляване на умората. Използва се за облекчаване на болката, свързана с мигрена, менструация и ПМС. Според някои проучвания той помага за лечение на диабет тип II. Магнезиевите добавки могат да намалят нивата на възпалителни маркери при пациенти със затлъстяване и преддиабет, да поддържат сърдечно-съдовата система и да спомагат за понижаване на кръвното налягане.

Както е установено в доста проучвания върху издръжливостта на спортисти, магнезият може да доведе до намаляване на нивата на инсулин и кортизол. Той може също така да помогне за премахване на млечната киселина, произведена в мускулите по време на тренировка.

Добавянето на витамин В6 (пиридоксин) в Магнезий, Цинк и Витамин Б6 на таблетки с много-добра цена е изключително ценно. Както споменахме по-горе, той е важен за обмяната на минералите цинк и магнезий. Пиридоксин принадлежи към водоразтворимите витамини и е от решаващо значение за имунитета на организма, тъй като помага за производството на антитела, необходими за борба с болестите. Има жизненоважна роля в регулирането на настроението Ви, защото е необходим за производството на такива невротрансмитери като серотонин, допамин и гама-аминомаслена киселина (GABA). Освен това пиридоксин и минералът магнезий работят в синергизъм.

Според някои изследвания витамин В6 може да понижи високите нива на хомоцистеин, свързани с психични разстройства и депресия. Пиридоксин участва в производството на хемоглобин и помага за лечението и предотвратяването на анемия. Използва се често и за облекчаване на симптомите на предменструалния синдром. Това обаче не се отнася до болката, а до емоционалните симптоми.

Пиридоксин се ползва от години за предотвратяване на гадене и повръщане при бременни жени. Той може също така да намали риска от сърдечни заболявания и да предотврати запушване на артериите. Използва се при свързаната с възрастта макулна дегенерация. Според последните проучвания витамин В6 има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства и затова има важна роля за предпазване от хронични заболявания като сърдечно-съдови болести и рак.

За да обобщим, Magnesium, Zinc, Vitamin B6 90 tablets на супер изгодна цена от HSLabs е хранителна добавка с широкообхватни ефекти, която помага да се коригира недостигът на елементи, които са много важни за функционирането на тялото. Тази комбинация има благоприятен ефект върху нервната система. Поради това може да намали симптомите на стрес и умора. Помага за заспиване и подобрява качеството на съня, като по този начин подобрява възстановяването след тренировка. Продуктът може също да повиши нивата на тестостерон и следователно да стимулира либидото и да Ви помогне да изградите мускулна маса.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки вечер преди сън.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 бр. таблетки) Стойност %ПДД

Магнезий от:

Магнезиев цитрат

Магнезиев лактат

260 мг

1570 мг

200 мг

69%

**

**

Цинк от:

Цинков лактат

30 мг

112 мг

300%

**

Витамин В6 4 мг 286%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™