Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Joint Optimizer 555 мг 60 капсули | Natural Factors

Joint Optimizer 555 мг 60 капсули | Natural Factors
Joint Optimizer 555 мг 60 капсули | Natural Factors
61.07 лв
Код на продукта : Joint Optimizer 555 mg 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.02 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Joint Optimizer 555 мг 60 капсули | Natural Factors

Joint Optimizer 555 мг 60 капсули | Natural Factors

  • Мощно антиоксидантно действие
  • При остеоартрит понижава болката в ставите
  • Осигурява подвижност на увредените стави
  • Укрепва костите и ставите
  • Има аналгетично и противовъзпалително действие
  • Потиска възпалителните процеси при увреждане на ставния хрущял
  • Насърчава цялостната мобилност на тялото
  • Joint Optimizer 555 мг 60 капсули е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Joint Optimizer?

Joint Optimizer 555 мг 60 капсули от Natural Factors е на страхотна цена и комбинира най-надеждните и ефективни билкови екстракти за естественото облекчаване на болките в ставите и здравословната ставна функция. Тази формула включва Theracurmin ™ – максимално абсорбираща се форма на куркумин, босвелия – най-силното естествено средство с противовъзпалителен ефект, бяла върба, дяволски нокът и богатия на антиоксиданти комплекс за облекчаване на болката – InflamRelief™.

Дългите и интензивни тренировки представляват значителна тежест за организма, по време на която подходящата защита и превенция на опорно-двигателната система става много важна. Вашият скелет е основна структура, защото поддържа всички стави, ставни връзки, сухожилия и мускули. От това следва, че здравата и силна костна система е от значение за нормалното физическо развитие. Защитата на елементите на опорно-двигателната система е от изключителна важност за доброто здраве в по-късния етап от живота. Ако успеете да съхраните съответните елементи на Вашата опорно-двигателна система, ще си гарантирате движението и физическата активност, а това е най-доброто лекарство против стареене, което също е важно за Вашето благосъстояние и жизненост.

За да поддържате здравето, комфорта и функцията на Вашите стави, ще Ви помогне продуктът Оптимизатор за стави 60 капсули. Той ще намали ставната болка, особено причинената от остеоартрит, ще повиши подвижността на ставите и възможността Ви за движение без усещане за болка.

Как действа Joint Optimizer на капсули?

Joint Optimizer 555 мг 60 капсули е хранителна добавка, съдържаща синергична комбинация на Theracurmin™ и мощни билкови екстракти от бяла върба, дяволски нокът, босвелия заедно с InflamRelief™. Така съчетани те упражняват своето силно действие като антиоксиданти и поддържат здравословен възпалителен отговор. Заедно спомагат за облекчаване на болката в ставите, предлагат краткосрочно облекчение на болката в гърба и подпомагат здравето, комфорта и функцията на ставите. Доставените хранителни вещества на тялото осигуряват поддържане и предпазване на съединителната тъкан, сухожилията, ставните връзки и хрущяли.

Комплексът InflamRelief™ от състава на капсулите Оптимизатор за стави 555 мг е разработена формула от седем плодови концентрата, стандартизирани до 76% полифеноли. Синергичното им действие осигурява антиоксидантен ефект, който помага за предпазване на клетките и тъканите от увреждане. Семките от грозде, малините и боровинките съдържат проантоцианидини – вид полифеноли, които са с 20 пъти по-мощно антиоксидантно действие от витамин Е и 50 пъти повече от витамин С. Те се прилепват ефективно към клетъчните мембрани и ги предпазват от свободните радикали. Тези полифеноли могат да се свържат с колагена и да подобрят неговата еластичност и гъвкавост. Екстрактът от семки на грозде блокира активността на циклооксигеназа-2 и на други метаболити, свързани с възпалителния процес.

В хранителната добавка Joint Optimizer 555 мг 60 капсули е използвана формата на куркумин Теракурмин™, която показва над 300 пъти по-висока абсорбация от класическия куркумин. Той е основното биоактивно съединение в куркума. Това вещество има многопосочни свойства и оказва положителен ефект върху целия организъм. Сред тях са противовъзпалителни, противоракови, антиоксидантни и антибактериални свойства. Освен това куркумин се използва, за да се смекчи симптомите на диабет, астма, артрит, невродегенеративни заболявания или атеросклероза. Той поддържа защитата на тялото от възпаления – важни естествени процеси, които постоянно се появяват в организма. Хроничните или твърде големи възпаления обаче могат да увредят тъканите и да окажат влияние върху оксидативния стрес. Оксидативният стрес е един от канцерогенните фактори.

Новата подобрена форма на куркумин, съдържаща се в Оптимизатор за стави 555 мг на капсули, засилва защитата на тялото срещу болести, които се причиняват от оксидативен стрес. Куркумин има висок антиоксидантен потенциал. Той ефективно неутрализира излишъка от свободни радикали и отстранява О2 - и H2O2. Благодарение на това предпазва от окислителни увреждания протеините и липидите, които влияят положително на сърдечно-съдовата система и играят важна роля при профилактиката на атеросклерозата, както и намаляват риска от развитие на останалите заболявания, които се причиняват от оксидативен стрес. Освен това куркумин увеличава синтеза на глутатион - един от най-силните антиоксиданти в организма, който допълнително ескалира неговите ефекти.

Joint Optimizer 555 мг 60 капсули ще предотврати страданието, предизвикано от артритните болки и ще Ви възвърне радостта от движенито с помощта и на добавените в състава му бяла върба, дяволски нокът и босвелия. Тези билки подсигуряват облекчаването на ставните болки, като намаляват възпалението в ставите. Босвелия от състава на продукта на Natural Factors е едно от най-силните, естествени средства с противовъзпалителен ефект, което стимулира естествените процеси на регенерация на хрущялните тъкани. Босвелиевите киселини, основните действащи активни вещества в босвелия, имат пряко влияние върху ензима 5-липоксигеназа, който е отговорен за производството на левкотриени, причиняващи възпаленията. Киселините инхибират синтеза на този ензим и блокират неговата транслокация. Освен това тези киселини регулират секрецията на много други възпалителни маркери. Благодарение на това те инхибират възпаленията по-ефективно от другите съединения.

Истински коктейл от ценни полезни вещества предоставя и включената в Оптимизатор за стави 555 мг на капсули билка дяволски нокът. Тя оказва силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Полезните й свойства се дължат до голяма степен на наличието на иридоиди и флавоноиди, които действат активно срещу негативните прояви на подагра, ревматизъм, миалгии, лумбаго и най-вече при артрити. Нейното най-мощно биологичноактивно вещество – глюкозидът харпагозид потиска действието на ензима, отговорен за възпалението на хрущялната тъкан. Така инхибира възпалението в ставите и подобрява тяхната подвижност.

Включената в състава на Joint Optimizer 555 мг 60 капсули кора от бяла върба е използвана от векове при болка и възпаление. Нейният състав съдържа витамин С и биофлавоноиди, които имат противовъзпалителен, антипиретичен, антиоксидантен ефекти. Тя е богата на силни противовъзпалителни съединения и е естествен източник на гликозида салицин, който е химически подобен на аспирина. Салицин е активен компонент на бялата върба, притежаващ лечебните свойства на аспирина. Той е в състояние да блокира образуването на простагландин, който е един от основните фактори за поддържане на възпалението. Благодарение на това, върбовата кора има изразен аналгетичен и противовъзпалителен ефект. За разлика от аспирина нейният екстракт не притежава странично действие, освобождава се по-деликатно в организма и осигурява по-дълготраен аналгетичен ефект.

Няма човек, който дори и в млада възраст да не е изпитал ужасното, мъчително преживяване на болки в ставите. Те може да засегнат всяка част от тялото Ви, от раменете и ръцете до глезените и краката. С напредването на възрастта болезнените стави стават все по-чести. Това влияе на Вашето качество на живот.

Съставките на продукта Joint Optimizer 555 мг 60 капсули от Natural Factors с отлична цена третират важни медиатори и така противодействат на възпалението, намаляват сковаността и болките в ставите. Хранителната добавка ще подобри Вашата мобилност и гъвкавост, за да извършвате по-комфортно ежедневните си задачи.

Препоръчителен прием: приемайте по 1-2 капсули 2 пъти на ден.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Бяла върба екстракт /Salix alba/ (кора) (15% салицин) 200 мг **
Дяволски нокът екстракт /Harpagophytum procumbens/ 200 мг **
Theracurmin™ куркумин* от куркума /Curcuma longa/ (коренище) 30 мг **
Босвелия екстракт /Boswellia serrata/ (60 % босвелиеви киселини) 75 мг **

InflamRelief TM комплекс: грозде (Vitis vinifera), нар (Punica granatum),

ягода (Fragaria vesca), червена боровинка (Vaccinium macrocarpon),

боровинка (Vaccinium corymbosum), малина (Rubus idaeus),

боровинка (Vaccinium myrtillus)

50 мг **

*Високо бионалична форма на куркумин – най-активният куркуминоид в куркумата

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна капсула (пречистена вода, въглехидратна гума [целулоза]), кроскармелоза натрий, микрокристална целулоза, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, царевица, нишесте, скорбяла, глутен, пшеница, дрожди или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се използва по време на бременност и кърмене! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™