Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard

Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard
Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard
Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard
Изчерпан
20.00 лв
Код на продукта : Weidenrinde Schmerzdragees
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност
Дози за 1 опаковка: 28
Цена на доза: 0.71 лв.
Дневен прием: 1-2 дози
Опаковката е достатъчна за 28 дни
* при минимален дневен прием
Размер на доза: 1-2 таблетки

 
Бърза поръчка
Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard

Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard

 • Кората на върба (Salicis кора) е известна още в миналото като билка, която помага при главоболие, треска, възпаления, грипни състояния и артрит.Натурален продукт помагащ при грипни състояния
 • Естествена алтернатива за трескави настинки и инфекции
 • Помага при ревматични оплаквания, главоболие и възпаление
 • Активна съставка: кора от бяла върба на прах

Кората на върба (Salicis кора) е известна още в миналото като билка, която помага при главоболие, треска, възпаления, грипни състояния и артрит. При първи признаци на простуди, грип и настинки можете да разчитате на натурални и естествени, изпитани средства - а именно Екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard на изгодна цена

Таблетките с кората от Върба на Sanct Bernhard са подходящи при хора, често боледуващи от трескави настинки и инфекции (простуда), остри и хронични ревматични оплаквания и главоболие. Всяка таблетка съдържа 500 mg кора от върба на прах. Също така съдържа захароза (захар). Прочетете по-надолу за рискове и странични ефекти или попитайте вашия лекар или фармацевт.

Какво съдържа екстракт от кора на Бяла Върба 28 таблетки I Sanct Bernhard?

Екстрактът от кора на бяла върба таблетки има антисептично, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.Екстрактът от кора на бяла върба под формата на таблетки действа противовъзпалително и като ефективен аналгетик. Продуктът на Sanct Bernhard съдържа салицин - естествено вещество, което в червата се трансформира в салигенин - терапевтично активна съставка, която блокира болките и възпалителните процеси. Салицинът и другите съединения, съдържащи се в бялата върба не дразнят стомаха. Екстрактът от кора на бяла върба таблетки има антисептично, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Предимствата на този продукт са положителните ефекти, които траят повече време от ацетилсалициловата киселина (аспиринът) и действа по-благоприятно за облекчаването на хронични болки и състояния. Ефектът от бялата върба е много важен при хронични заболявания, като артрит, остеоартрит, ревматоиден артрит и др. Таблетките с екстракт от кора на бяла върба имат още антиоксидантно, антисептично и имуностимулиращо действие. Бялата върба съдържа фенолни гликозиди, играещи важна роля за болкоуспокояването. Важно е да знаете, че естественият салицин и другите съединения намерени във върбата са различни по структура от аспирина и не дразнят стомаха, така както аспиринът. Салицинът освен всичко друго помага и при херпес, благодарение на силното антисептично действие при инфектирани рани, язви, и екземи.

Активният и основен компонент на бялата върба салицинът притежава лечебните свойства на аспирина. Усвоен от организма, той действа като аналгетик и антисептик. Екстрактът от кората на бяла върба е идеален алтернативен вариант на синтетичните салицилови продукти. За разлика от аспирина, продуктът на Sanct Bernhard няма странични ефекти, усвоява се по-добре от организма и осигурява по-дълготраен аналгетичен ефект.

Как действа екстракт от бяла върба?

Екстрактът е наричан още естествения аспирин, заради обезболяващите, температуропонижаващи и противовъзпалителни свойства, които има. Екстрактът от кората на бяла върба е много добър антисептик. Има антиоксидантно действие и може да подсили имунната система. Екстрактът е наричан още естествения аспирин, заради обезболяващите, температуропонижаващи и противовъзпалителни свойства, които има. Продуктът на Sanct Bernhard не нарушава работата на стомашно-чревния тракт. Екстрактът от бяла върба е отлично средство против възпаления и болка, също така помага при грип и простуда.

Sanct Bernhard ви предлага екстракт от кора на бяла върба, който помага ефективно при простуди, инфекции и остра и хронична болка. Таблетките действат като глистогонно, мочегонно и температуропонижаващо средство и помагат при главоболие, болезнена менструация, диария и болки в стомаха.

Кората на бялата върба е известна от векове в традиционната медицина като ефективно средство за сваляне на температурата при треска, болкоуспокояващо и цялостно подсилване на организма и прочистване на кръвта. Салицинът, открит в нея помага при вътрешни кръвоизливи, ревматична треска, ставни проблеми и цистит. Той подобрява работата на сърцето, черния дроб и бъбреците. Освен това има антипаразитни свойства.

Салициловата киселина, получаваща се при преработката на салицила в червата, успешно намалява температурата. Това, което прави продуктът на Sanct Bernhard по-добър е, че не дразни лигавицата на стомаха. Екстрактът от кора на бяла върба на топ цена може да се използва като умерено болкоуспокояващо средство при остри възпалителни процеси, като остеоартрит, например.

Sanct Bernhard препоръчва Екстракт от кора на Бяла Върба за подпомагане при:

 • Екстрактът от кора на бяла върба на топ цена може да се използва като умерено болкоуспокояващо средство при остри възпалителни процеси, като остеоартрит, артрит и ревамтизъм. грипни заболявания, простуда, болки
 • главоболие
 • ревматични болки, артрит
 • зъбобол
 • менструални болки
 • ставни и мускулни болки
 • при простудни заболявания
 • подагра
 • възпаление на пикочния мехур
 • жлъчно-каменна болест и смущения в отделянето на жлъчен сок
 • чернодробни заболявания
 • възпаление на устата, гърлото
 • мигрена

Препоръчителен прием:

При необходимост 1-2 таблетки до два пъти дневно по време на хранене или след това, с много течност.

Възрастни и деца над 12 години могат да се приемат 2 таблетки. Използването на продукта при деца под 12 годишна възраст не е препоръчително.

Този продукт се отпуска без лекарско предписание. За да се постигнат най-добри резултати, трябва да приемате продукта, както е предписано.

Състав:

1 таблетка, съдържаща като активна съставка: върба кора на прах, 500 мг

Други съставки:

Захароза, талк (Е 553b), микрокристална Cellusose, калциев карбонат (Е170), царевично нишесте, предварително желатинирано царевично нишесте, титанов диоксид (Е 171), гума арабика, силициев диоксид (Е 551), относително дълга верига частични глицериди, бяла глина, калциев стеарат, шеллак (E904), рициново масло Макрогол 6000на

Опаковка: 28 таблетки.

Производител: Sanct Bernhard, Швейцария.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИ УПОТРЕБА

Кога не трябва да се вземат таблетки с екстракт от кора на бяла върба?

 • В случай на свръхчувствителност към салицилати (соли на салицилова киселина)
 • В комбинация с други противовъзпалителни лекарства.
 • Ако имате някакви алергии, симптоми на бронхиална астма и спастичен бронхит.
 • В последното тримесечие на бременността.

Консултирайте се с вашия лекар ако в момента страдате от стомашно-чревни язви или сте имали в миналото такива симптоми. Също така ако се оплаквате от проблеми с бъбреците или имате тежки чернодробни проблеми.

Този продукт не се препоръчва за пациенти с нарушения в кръвосъсирването, или с увеличена склонност към кървене.

При деца и млади хора на възраст между 12 и 16 продуктът е желателно да бъде предписан по лекарско предписание.

Не са известни вредни ефекти при шофиране и работа с машини.

Важна информация за някои от съставките на продукта:

Това лекарство съдържа захароза. Ако знаете, че имате непоносимост към някои захари, моля използвайте продукта само след консултация с лекар.

Пазете на място, недостъпно за деца. Да се ​​съхранява под 25 ° С

Интересна и важна информация за бялата върба:

Бялата върба е много известен растителен вид с широк спектър на употреба в медицината. Всяка една част от бялата върба съдържа салицин, но концентрацията на това съединение е най-голяма в кората. За първи път френски и немски фармацевти през 1829г. са изолирали активните съставки, като салицинът от кората на върба. Това води до откриването на нова група синтетични лекарства или т.нар. нестероидни противовъзпалителни. Разликата между естествените съставки във върбата и съвременните синтетични лекарства е, че вторите водят до някои нежелани ефекти, като натоварване на бъбреците и черния дроб, дразнене на стомаха и възможността да отключат алергични реакции. Кората от бяла върба е изцяло натурален билков продукт. Частите на бялата върба са използвани като лекарство още през 400 г. пр. Хр. Когато китайските билкари използвали бялата върба за лечение на менструални болки, болки в гърба и мускулите. През Средновековието в Европа и Азия, екстракти от кора на върба са помагали в лечението на артрит, ревматизъм, треска, подагра и главоболие.

В продължение на векове кората на бялата върба е използвана като средство за лечение на редица болезнени състояния. Целебните свойства на дървото са описани още в древните египетски, асирийски и гръцки ръкописи. Изтъкнатите лекари Диоскоридис, Гален и Хипократ са прилагали кората на бялата върба в качеството на успокояващо и температуропонижаващо средство, а коренното население на Америка е използвало дървото за облекчаване на главоболие, треска, мускулни болки и ревматизъм. Кората на бялата върба съдържа флавоноиди, фенолни гликозиди, салицилати и танини (дъбилни вещества). Благодарение на високата концентрация на танини тя действа успокояващо при чревни разстройства и спазми на тънките черва. Екстрактът от кората на бяла върба оказва силно аналгетично действие. Той блокира производството на простагландини – хормоноподобни вещества, които засилват възпалителните реакции и предизвикват дискомфортни усещания и болка.

Състав на бялата върба:

Кората на Salix alba в състава си има от 5 до 7% гликозида салицин, който се усвоява в организма под въздействието на ензима саликаза на салигенин, който в процеса се окислява до салицилова киселина. Освен това съдържа още флавоноиди и от 5 до 10% проантоцианидини (кондензирани танини), които са известни със заздравяващите си и кръвоспиращи свойства.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™