Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs Подобрява състоянието на двигателния апарат Има положителен ефект върху ставите Поддържа издръжливостта на крайниците Намалява възпаленията Ежедневна Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs П
Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs Подобрява състоянието на двигателния апарат Има положителен ефект върху ставите Поддържа издръжливостта на крайниците Намалява възпаленията Ежедневна Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs П
Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs Подобрява състоянието на двигателния апарат Има положителен ефект върху ставите Поддържа издръжливостта на крайниците Намалява възпаленията Ежедневна Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs П
Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs Подобрява състоянието на двигателния апарат Има положителен ефект върху ставите Поддържа издръжливостта на крайниците Намалява възпаленията Ежедневна Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs П
Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs
Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets на топ цена от HSLabs комбинира трите най-често срещани и безспорно най-ефективни полезни вещества за по-добра защита на ставите. Глюкозамин Мсм и Хондроитин увеличава ставната подвижност, участва в образуването Научете повече
35.00 лв.
Без данък: 35.00 лв.

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs

 • Подобрява състоянието на двигателния апарат
 • Има положителен ефект върху ставите
 • Поддържа издръжливостта на крайниците
 • Намалява възпаленията
 • Ежедневна защита на ставите
 • За хора, изложени на наранявания
 • За жени в постменопауза
 • За възрастни хора
 • Премахващи болката свойства
 • Важни компоненти за здравето на костите
 • Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets е на топ цена от HSLabs

Какво знаем за Glucosamine + MSM + Chondroitin?

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets на топ цена от HSLbas доставя трите безспорно най-ефективни хранителни вещества за по-добра защита на ставитеЧовек, който поне веднъж в живота си е имал болки в ставите си, знае как те го изваждат от „коловоза” на обичайния му живот. Артрит, артроза, остеохондроза на гръбначния стълб, последствията от спортни травми и възпаление на околоставните меки тъкани могат да Ви лишат от съня и удоволствието от любимите занимания.

Болките в ставите се появяват в резултат от дразнене на нервните окончания от синовиалната капсула. Особеността на структурата на ставната тъкан е такава, че поради големия брой на нервните окончания и доброто кръвоснабдяване ставата може да реагира бързо с болезнен отговор на директни и медиирани стимули. Токсини, продукти на автоимунни процеси, кристали на соли и други възпалителни компоненти могат да действат като стимули.

Благоприятната среда за появата на артралгия са много фактори като възраст, естествено допринасяща за дегенеративно-дистрофични промени в ставите, дразнене на синовиалната мембрана с костни израстъци (остеофити), вродени малформации и патологии, водещи до неправилно формиране на ставите, наднормено тегло, прекомерно спортуване или обратното, заседнал начин на живот. Отделна роля за появата на болка играе увреждането на ставите, разтягането на сухожилно-лигаментния апарат. Болките в ставите могат да бъдат причинени от съдови нарушения, в резултат на промени в метеорологичните условия или продължителен мускулен спазъм.

Много спортисти и фитнес ентусиасти се сблъскват с болка в ставите, защото при интензивни тренировки ставите са подложени на допълнителен стрес. Но, за щастие, има решение на проблема. Като хранителна добавка Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets на уникална цена от HSLabs подпомага здравето на ставите и увеличава тяхната подвижност, участва в образуването на хрущяла и предотвратява заболявания, които често засягат ставите и ставните връзки.

Как действа Glucosamine + MSM + Chondroitin на таблетки?

Глюкозамин Мсм и Хондроитин 90 таблетки на супер цена е хранителна добавка, която съдържа глюкозамин, хондроитин и МСМ – съчетание от трите най-често срещани и безспорно най-ефективни хранителни вещества за по-добра защита на ставите!

Глюкозамин Мсм и Хондроитин 90 таблетки на супер цена от HSLabs регенерира ставите и поддържа тяхното здраве

С приема на Glucosamine + MSM + Chondroitin получавате тройната мощност на неговите три компонента. Комбинацията от хондроитин, глюкозамин и МСМ прави ставите по-силни и по-устойчиви на физическо усилие. Също така намалява възможността от наранявания на крайниците. Проучванията показват, че тези компоненти осигуряват жизненост и благодарение на техните функции поддържат двигателния апарат чрез подобряване на неговата структура. Глюкозамин, съдържащ се в продукта, е строителен материал на съединителната тъкан. Той допринася за поддържане на здравия хрущял на ставите и за възстановяване на снабдяването със синовиална течност. Обаче трябва да се има предвид, че производството на глюкозамин намалява с възрастта.

Таблетките Глюкозамин Мсм и Хондроитин се характеризират със свойството да премахват болката. Основната употреба на глюкозамин, при системното му допълване, е за регенерация на ставите и хрущялните елементи, както и за намаляване на болката, причинена от прекомерно натоварване и интензивно физическо усилие. Възможността за увреждане на ставите е много вероятно да възникне в резултат на затлъстяване, диета с ниско съдържание на калций и различни наранявания. Заслужава да се отбележи, че глюкозамин е съединение, което се понася добре от човешкото тяло.

Прилагането на глюкозамин под формата на сулфат носи най-големите терапевтични свойства. Тази форма на съединението има най-висока бионаличност и в резултат на това почти 90% от активното вещество достига кръвния поток. Тази характеристика се използва не само в спортните добавки, но и в медицината. Глюкозамин сулфат, който Ви осигурява приемът на Glucosamine + MSM + Chondroitin, е основа за справяне с проблемите на остеоартрита и загубата на минерали, които се причиняват в резултат не само на наранявания, но и от възрастта и хормоналните промени.

Другият компонент от Glucosamine + MSM + Chondroitinхондроитин е мукополизахарид, който играе важна роля в производството на протеогликани, изграждащи ставния хрущял. Това вещество е необходимо за подхранването и поддържането на ставите, като предотвратява постоянното триене на хрущяла и подпомага производството на нова хрущялна тъкан. Има много благотворно влияние върху ставите, увеличава тяхната подвижност и стабилизира ставното пространство.

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets на отлична цена от HSLabs увеличава ставната подвижност

Хондроитин инициира процесите на фиксация на сярата при синтеза на хондроитин-сярна киселина, спомага за отлагането на калция в костите. Добре се абсорбира от храносмилателния тракт и участва в обмяната на веществата и регенерацията на костите. Има голямо влияние върху устойчивостта и ефективността на ставите.

Хондроитин е включен в Таблетките Глюкозамин Мсм и Хондроитин, които са на атрактивно ниска цена, в своята най-ефективна форма на сулфат. Това съединение е от голямо значение, защото е отговорно за намаляване на триенето между повърхностите на ставите. Освен това той естествено стимулира организма да произвежда синовиална течност, която е отговорна за правилното функциониране на ставите. В резултат на това ставната структура няма да се повреди, а качеството и подвижността ще останат на правилното ниво.

Друг основна съставка от Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets е МСМ – метилсулфонилметан, който е органично сярно съединение, компонент на естествената храна. Получава се естествен МСМ като диметилсулфон. Произвежда се от фитопланктона, който освобождава серни съединения в морската вода, превръщащи се в DMS – летливо сярно съединение, и след това се излъчва в океанската атмосфера. Там реагира с озона и ултравиолетовите слънчеви лъчи и се окислява до форма на диметилсулфоксид (DMSO, също: метилсулфинилметан, метилсулфоксид) – сярно съединение, което е предшественик на МСМ. По време на валежите диметилсулфоксидът попада в почвата и след това се извлича от растенията.

МСМ е от голямо значение за регенерацията на хрущялната тъкан в ставите. Играе важна роля за образуването на кератин, колаген, еластин, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани, кожата, косата и ноктите. Заедно с глюкозамин и хондроитин прави ставите по-гъвкави и подобрява функциите им.

Този компонент от Таблетките Глюкозамин Мсм и Хондроитин има и други ефекти. МСМ активира производството на инсулин от панкреаса и производството на холин от черния дроб. Това ускорява метаболизма на въглехидратите и процеса на заздравяване на раните. Подобрява регулирането на киселинно-алкалния баланс на организма и предотвратява появата на тумори, които се развиват в кисела среда поради недостиг на кислород. Метилсулфонилметан подобрява функциите на белия дроб и увеличава оксигенацията на кръвта. Защитава протоплазмата (живото съдържание на клетката) от увреждане и пречиства от паразити. Неутрализира свободните радикали, има защитни свойства и предотвратява стареенето на ставния хрущял. Повишава антиоксидантната ефективност на полифенолите и на други антиоксиданти.

Най-важните характеристики на МСМ, включен в Glucosamine + MSM + Chondroitin, са неговите болкоуспокояващи свойства. Намалява предаването на болковите импулси по нервните влакна и понижава налягането в клетките. Когато възникне възпаление, в клетките на хрущяла налягането се увеличава, те набъбват и стават твърди, което води до подуване и болка.

Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets на супер цена от HSLabs намалява болките в ставите

МСМ възстановява гъвкавостта и пропускливостта на клетъчните стени, което води до по-добър поток на интерстициални течности. Вредните вещества (под формата на млечна киселина или други токсини) се отстраняват от клетките и регенериращите хранителни вещества могат да бъдат абсорбирани. В резултат на това налягането в тъканните клетки е балансирано и болката е намалена или дори източникът на болка е елиминиран. Тази характеристика на компонента е от голямо значение за възрастните хора и спортистите (поради наранявания).

С възрастта организмът произвежда все по-малко глюкозамин и хондроитин, а в хранителните продукти съдържанието на тези основни вещества и на МСМ е незначително. Ето защо добавките могат да бъдат единственият начин за поддържане на здрави стави през целия живот.

За да обобщим всичко, хранителната добавка Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets на страхотно изгодна цена от HSLabs има положително влияние върху регенерацията на костите и връзките между тях. Изследванията върху глюкозамин и хондроитин показват, че комбинираното им действие може да забави развитието на заболяване като артрита и на други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан. Комбинацията от глюкозамин, хондроитин и МСМ гарантира многопосочното подобрение на скоростта на регенерация на ставите и повишава устойчивостта на хрущялите и костите към увреждания. Продуктът се препоръчва и на активно спортуващите хора. Ако използват правилна техника за трениране и добавят към своята диета глюкозамин, хондроитин и МСМ, няма да се притесняват от проблеми със ставите. Продуктът е подходящ за дългосрочна употреба и комбинация с други продукти, поддържащи здравето на стави, сухожилия и хрущяли.

Препоръчителен прием: Приемайте 1 доза (2 таблетки) на ден, препоръчително сутрин.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 бр. таблетки)Стойност%ПДД
Глюкозамин сулфат1000 мг**
Метилсулфонилметан (MSM)600 мг**
Хондроитин сулфат400 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Glucosamine + MSM + Chondroitin 90 tablets | HSLabs

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.