Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods NF3170

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods NF3170
Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods NF3170
Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods NF3170
Разпродажба! -17%
60.00 лв.   49.80 лв.
Код на продукта : Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.66 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 15 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods NF3170

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods

 • По-добро състояние на двигателния апарат
 • Положителни ефекти върху ставите
 • Поддържа и укрепва ставите
 • Има мощни противовъзпалителни свойства
 • Ежедневна защита на ставите
 • За хора, изложени на наранявания
 • Подходящ за жени в менопауза
 • Идеален избор за възрастни хора
 • Болкоуспокояващи свойства
 • Има съществено значение за здравето на костите
 • Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули е на топ цена от Now Foods

Какво знаем за Глюкозамин Хондроитин МСМ?

Ако Вие сте от хората, които поставят на първо място въпроса за своето здраве и добро самочувствие, то вероятно сте се замисляли как да помогнете на ставите си и да предотвратите появата на болка и дискомфорт? Ставите са двигателят на нашето тяло и са подложени на постоянен натиск и увреждане. Те са подвижната връзка между костите, която е от решаващо значение за движението. Повърхността на костите, формиращи ставата, е покрита с гладък, твърд и устойчив на износване хрущял. Той има омекотяващи и защитни функции. Структурите около ставите, т.е. лигаментите, сухожилията и синовиалните бурси също играят важна роля. Цялата тази сложна система се нуждае от специални грижи, тъй като здравето на ставите влияе, наред с всичко друго, на двигателната активност. Има много фактори, отговорни за ставната дисфункция и влошаване. Те включват неправилно хранене, неподходящи тренировки, някои лекарства и затлъстяване. Към това трябва да се добави и фактът, че стареенето е свързано с дегенеративно-дистрофични промени в ставите, които предизвикват възпалителни реакции, болка и скованост.

Можете да подкрепите здравето на ставите си по много начини, а също и с помощта на подходящи хранителни добавки. Веществата, които подхранват и регенерират ставния хрущял и възстановяват синовиалната течност, могат да Ви бъдат полезни. Колаген, глюкозамин, хондроитин, MSM и хиалуронова киселина си заслужават да бъдат разгледани, защото имат потенциални ползи за ставното здраве. Добре е предварително да вземете превантивни мерки, за да се радвате на по-добра двигателна активност и качество на живот в напреднала възраст. Предлагаме Ви една от най-ефективните формули за стави и хрущяли – Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули на уникална цена от Now Foods, която е с добавена органична сяра. Тази комбинация от трите безспорно най-резултатни съставки за по-добра защита на ставите и хрущялите в човешкото тяло може да забави прогресирането на ставните заболявания.

Как действа Глюкозамин Хондроитин МСМ на капсули?

Глюкозамин Хондроитин МСМ капсули с топ цена е мощна формула, създадена за подпомагане на здравето и доброто състояние на двигателния апарат. Добавката включва комбинация от съставки, които укрепват костите, ставите и връзките, насърчават регенерацията при нараняване на ставния хрущял и показват противовъзпалителни и аналгетични свойства. Формулата на продукта е съчетала действието на хондроитин, глюкозамин и MSM, които са най-ефективните хранителни вещества за по-добра защита на ставите. Те им осигуряват сила и устойчивост при физически усилия, както и подобряване структурата на двигателния апарат.

Глюкозамин, който е един от компонентите на Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules, е вещество, което естествено се среща в човешкия организъм. Синтезира се от глюкоза и глутамин в присъствието на ензим глюкозамин синтетаза. Производството на глюкозамин в човешкото тяло намалява с възрастта. Освен това, поради факта, че това вещество много често не присъства в храната, която обикновено се консумира, си струва неговото ниво да се допълва чрез добавки. Глюкозамин изпълнява жизненоважна роля за правилното функциониране на двигателния апарат, тъй като е от съществено значение за производството на гликозаминогликани и протеогликани, които са компоненти на междуклетъчното хрущялно вещество. Освен това допринася за инхибирането на активността на ензимите, които са отговорни за разграждането на ставния хрущял.

Научните изследвания показват, че суплементирането с глюкозамин може да донесе ползи под формата на облекчаване на симптомите на дегенеративно заболяване на ставите (особено на коленните стави), като подпомага регенерацията и забавя процесите, водещи до износване на хрущяла. Хрущялът е важен компонент от опорно-двигателната система. Неговото увреждане или дегенерация води до сериозни нарушения във функционирането на ставите. Сред причините за дегенерация на хрущяла можем да посочим: спортни натоварвания, хронични възпалителни реакции или хормонални нарушения.

Приемът на капсулите Глюкозамин Хондроитин МСМ ще помогне за премахване на болката. Глюкозамин помага за регенерация на ставите и хрущялните елементи, както и за намаляване на болката, възникваща при прекомерно натоварване и интензивно физическо усилие. Той има противовъзпалителни свойства. Доказано е, че инхибира провъзпалителните цитокини (IL-1β) и намалява производството на простагландини (PGE2), подпомагайки възстановителните процеси на ставния хрущял.

Глюкозамин сулфат, който Ви осигуряват капсулите Глюкозамин Хондроитин МСМ, е основа за справяне с проблемите на остеоартрита и загубата на минерали, които са следствие от наранявания, възрастта и хормоналните промени. Прилагането на глюкозамин под формата на сулфат носи най-големи терапевтични свойства. Тази форма на съединението има най-висока бионаличност и в резултат на това почти 90% от активното вещество достигат кръвния поток. Заслужава да се отбележи, че глюкозамин е съединение, което се понася добре от човешкото тяло.

Друг много важен компонент, който подпомага здравето на ставите и увеличава тяхната подвижност, от състава на Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules е хондроитин. Той е мукополизахарид, естествено съдържащ се в основното вещество на синовиалната течност и ставния хрущял. Хондроитин също принадлежи към извънклетъчната матрица, където участва в образуването на протеогликани, изграждащи ставния хрущял. Посредством протеини той се свързва с дългите влакна от хиалуронова киселина. По този начин се образуват комплексните структури протеогликани от хондроитин, хиалуронова киселина и свързващи протеини. Като част от хрущяла протеогликаните имат уникалната способност да абсорбират вода и да я освобождават отново, като създават силно хидратиран гел. Всъщност на 75-80% от хиалинния хрущял се състои от вода. Водата в хрущяла е важна за поемането на удари (натоварвания, вибрации, стрес, шок). Хондроитин сулфат намалява болката в ставите. Неговата сила на обезболяващо действие може да бъде приравнена към тази на нестероидните противовъзпалителни лекарства (НСПВС).

Метилсулфонилметан (MSM), допълващ състава на Глюкозамин Хондроитин МСМ капсули, е органично сярно съединение от групата на макроелементите. Сярата под формата на МСМ е биологично достъпна за организма. Този компонент от продукта има противовъзпалително и антиоксидантно действие. Заедно с глюкозамин и хондроитин прави ставите по-гъвкави и подобрява функциите им. МСМ води косвено до намаляване на концентрацията на възпалителни цитокини IL-1 и IL-6. Възпаленията са основната причина за ставни заболявания. Потискането им е най-важната цел, за да се подобри ставното състояние. МСМ поддържа правилното функциониране на ставите. Действайки противовъзпалително, съединението влияе на инхибирането на прогресиращия остеоартрит и намалява болката в ставите. Проучване, проведено върху хора, показва, че в резултат от добавянето на МСМ при страдащи от остеоартрит, болката е намалена с над 80% (в сравнение с 18% в контролната група).

Трябва да отбележим още и болкоуспокояващите свойства на включения в Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules метилсулфонилметан (MSM). Този компонент намалява предаването на болковите импулси по нервните влакна и понижава налягането в клетките. Когато възникне възпаление, в клетките на хрущяла налягането се увеличава, те набъбват и стават твърди, което води до подуване и болка. МСМ възстановява гъвкавостта и пропускливостта на клетъчните стени, в резултата на което се получава по-добър поток на интерстициални течности. Вредните вещества (под формата на млечна киселина или други токсини) се отстраняват от клетките и регенериращите хранителни вещества могат да бъдат абсорбирани. В резултат на това налягането в тъканните клетки е балансирано и болката е намалена или дори източникът на болка е елиминиран. Тази характеристика на компонента е от голямо значение за възрастните хора и спортистите (поради наранявания).

С възрастта организмът произвежда все по-малко глюкозамин и хондроитин, а в храните съдържанието на тези основни вещества и на МСМ е незначително. Липсата на оптимална регенерация на съединителната тъкан може да доведе до нарушения във функционирането на двигателния апарат. Ето защо правилната регенерация е важна, особено за хора, които интензивно „експлоатират" ставите си, като: спортисти, физически активни хора и тези, които извършват физическа работа, както и за възрастните хора. Имайки предвид това, добавките могат да бъдат единственият начин за поддържане на здрави стави през целия живот.

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули на много добра цена от Now Foods е хранителна добавка, препоръчвана особено за спортисти и хора, които спортуват във фитнеса или извършват физическа работа. Комбинацията от глюкозамин, хондроитин и МСМ може да забави развитието на заболяване като артрит и други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан. Заедно с това гарантира многопосочното подобрение на скоростта на регенерация на ставите и повишава устойчивостта на хрущялите и костите към увреждания. Ако сте от хората, които искат да спортуват здравословно, необходимо е, освен използването на правилна техника за трениране, да допълните и своята диета с глюкозамин, хондроитин и МСМ. Това ще Ви спести притеснения, свързани с проблеми със ставите. Продуктът е подходящ за дългосрочна употреба.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по три (3) капсули два (2) пъти дневно с храната.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Калории 10  
Общо въглехидрати 2 гр <1%†
Натрий 150 мг 6%

Глюкозамин сулфат

(от 1500 мг Глюкозамин калиев сулфатен комплекс)

1100 мг

 

**

 

Хондроитин натриев сулфат (от говежди хрущял) 1200 мг **
MSM (метилсулфонилметан) 300 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин (капсула) и магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба или ядки.

Съдържа ракообразни (раци, скариди, омари, сладководни раци).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™