Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods
Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods
Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods
60.00 лв
Код на продукта : Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 2 лв.
Дневен прием: 2 дози
Опаковката е достатъчна за 15 дни
* при минимален дневен прием
Размер на доза: 3 капсули

 
Бърза поръчка
Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули | Now Foods

 • По-добро състояние на двигателния апарат
 • Положителни ефекти върху ставите
 • Поддържа и укрепва ставите
 • Има мощни противовъзпалителни свойства
 • Ежедневна защита на ставите
 • За хора, изложени на наранявания
 • Подходящ за жени в менопауза
 • Идеален избор за възрастни хора
 • Болкоуспокояващи свойства
 • Има съществено значение за здравето на костите
 • Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули е на топ цена от Now Foods

Какво знаем за Глюкозамин Хондроитин МСМ?

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули на отлична цена от Now Foods подобрява състоянието на двигателния апаратАко Вие сте от хората, които поставят на първо място въпроса за своето здраве и добро самочувствие, то вероятно сте се замисляли как да помогнете на ставите си и да предотвратите появата на болка и дискомфорт? Ставите са двигателят на нашето тяло и са подложени на постоянен натиск и увреждане. Те са подвижната връзка между костите, която е от решаващо значение за движението. Повърхността на костите, формиращи ставата, е покрита с гладък, твърд и устойчив на износване хрущял. Той има омекотяващи и защитни функции. Структурите около ставите, т.е. лигаментите, сухожилията и синовиалните бурси също играят важна роля. Цялата тази сложна система се нуждае от специални грижи, тъй като здравето на ставите влияе, наред с всичко друго, на двигателната активност. Има много фактори, отговорни за ставната дисфункция и влошаване. Те включват неправилно хранене, неподходящи тренировки, някои лекарства и затлъстяване. Към това трябва да се добави и фактът, че стареенето е свързано с дегенеративно-дистрофични промени в ставите, които предизвикват възпалителни реакции, болка и скованост.

Можете да подкрепите здравето на ставите си по много начини, а също и с помощта на подходящи хранителни добавки. Веществата, които подхранват и регенерират ставния хрущял и възстановяват синовиалната течност, могат да Ви бъдат полезни. Колаген, глюкозамин, хондроитин, MSM и хиалуронова киселина си заслужават да бъдат разгледани, защото имат потенциални ползи за ставното здраве. Добре е предварително да вземете превантивни мерки, за да се радвате на по-добра двигателна активност и качество на живот в напреднала възраст. Предлагаме Ви една от най-ефективните формули за стави и хрущяли – Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули на уникална цена от Now Foods, която е с добавена органична сяра. Тази комбинация от трите безспорно най-резултатни съставки за по-добра защита на ставите и хрущялите в човешкото тяло може да забави прогресирането на ставните заболявания.

Как действа Глюкозамин Хондроитин МСМ на капсули?

Глюкозамин Хондроитин МСМ капсули с топ цена е мощна формула, създадена за подпомагане на здравето и доброто състояние на двигателния апарат. Добавката включва комбинация от съставки, които укрепват костите, ставите и връзките, насърчават регенерацията при нараняване на ставния хрущял и показват противовъзпалителни и аналгетични свойства. Формулата на продукта е съчетала действието на хондроитин, глюкозамин и MSM, които са най-ефективните хранителни вещества за по-добра защита на ставите. Те им осигуряват сила и устойчивост при физически усилия, както и подобряване структурата на двигателния апарат.

Глюкозамин, който е един от компонентите на Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules, е вещество, което естествено се среща в човешкия организъм. Синтезира се от глюкоза и глутамин в присъствието на ензим глюкозамин синтетаза. Производството на глюкозамин в човешкото тяло намалява с възрастта. Освен това, поради факта, че това вещество много често не присъства в храната, която обикновено се консумира, си струва неговото ниво да се допълва чрез добавки. Глюкозамин изпълнява жизненоважна роля за правилното функциониране на двигателния апарат, тъй като е от съществено значение за производството на гликозаминогликани и протеогликани, които са компоненти на междуклетъчното хрущялно вещество. Освен това допринася за инхибирането на активността на ензимите, които са отговорни за разграждането на ставния хрущял.

Глюкозамин Хондроитин МСМ 90 капсули на много добра цена от Now Foods има обезболяващо и противовъзпалително действиеНаучните изследвания показват, че суплементирането с глюкозамин може да донесе ползи под формата на облекчаване на симптомите на дегенеративно заболяване на ставите (особено на коленните стави), като подпомага регенерацията и забавя процесите, водещи до износване на хрущяла. Хрущялът е важен компонент от опорно-двигателната система. Неговото увреждане или дегенерация води до сериозни нарушения във функционирането на ставите. Сред причините за дегенерация на хрущяла можем да посочим: спортни натоварвания, хронични възпалителни реакции или хормонални нарушения.

Приемът на капсулите Глюкозамин Хондроитин МСМ ще помогне за премахване на болката. Глюкозамин помага за регенерация на ставите и хрущялните елементи, както и за намаляване на болката, възникваща при прекомерно натоварване и интензивно физическо усилие. Той има противовъзпалителни свойства. Доказано е, че инхибира провъзпалителните цитокини (IL-1β) и намалява производството на простагландини (PGE2), подпомагайки възстановителните процеси на ставния хрущял.

Глюкозамин сулфат, който Ви осигуряват капсулите Глюкозамин Хондроитин МСМ, е основа за справяне с проблемите на остеоартрита и загубата на минерали, които са следствие от наранявания, възрастта и хормоналните промени. Прилагането на глюкозамин под формата на сулфат носи най-големи терапевтични свойства. Тази форма на съединението има най-висока бионаличност и в резултат на това почти 90% от активното вещество достигат кръвния поток. Заслужава да се отбележи, че глюкозамин е съединение, което се понася добре от човешкото тяло.

Друг много важен компонент, който подпомага здравето на ставите и увеличава тяхната подвижност, от състава на Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules е хондроитин. Той е мукополизахарид, естествено съдържащ се в основното вещество на синовиалната течност и ставния хрущял. Хондроитин също принадлежи към извънклетъчната матрица, където участва в образуването на протеогликани, изграждащи ставния хрущял. Посредством протеини той се свързва с дългите влакна от хиалуронова киселина. По този начин се образуват комплексните структури протеогликани от хондроитин, хиалуронова киселина и свързващи протеини. Като част от хрущяла протеогликаните имат уникалната способност да абсорбират вода и да я освобождават отново, като създават силно хидратиран гел. Всъщност на 75-80% от хиалинния хрущял се състои от вода. Водата в хрущяла е важна за поемането на удари (натоварвания, вибрации, стрес, шок). Хондроитин сулфат намалява болката в ставите. Неговата сила на обезболяващо действие може да бъде приравнена към тази на нестероидните противовъзпалителни лекарства (НСПВС).

Метилсулфонилметан (MSM), допълващ състава на Глюкозамин Хондроитин МСМ капсули, е органично сярно съединение от групата на макроелементите. Сярата под формата на МСМ е биологично достъпна за организма. Този компонент от продукта има противовъзпалително и антиоксидантно действие. Заедно с глюкозамин и хондроитин прави ставите по-гъвкави и подобрява функциите им. МСМ води косвено до намаляване на концентрацията на възпалителни цитокини IL-1 и IL-6. Възпаленията са основната причина за ставни заболявания. Потискането им е най-важната цел, за да се подобри ставното състояние. МСМ поддържа правилното функциониране на ставите. Действайки противовъзпалително, съединението влияе на инхибирането на прогресиращия остеоартрит и намалява болката в ставите. Проучване, проведено върху хора, показва, че в резултат от добавянето на МСМ при страдащи от остеоартрит, болката е намалена с над 80% (в сравнение с 18% в контролната група).

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules на чудесна цена от Now Foods предпазва ставите от дегенеративни промени с възрасттаТрябва да отбележим още и болкоуспокояващите свойства на включения в Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 capsules метилсулфонилметан (MSM). Този компонент намалява предаването на болковите импулси по нервните влакна и понижава налягането в клетките. Когато възникне възпаление, в клетките на хрущяла налягането се увеличава, те набъбват и стават твърди, което води до подуване и болка. МСМ възстановява гъвкавостта и пропускливостта на клетъчните стени, в резултата на което се получава по-добър поток на интерстициални течности. Вредните вещества (под формата на млечна киселина или други токсини) се отстраняват от клетките и регенериращите хранителни вещества могат да бъдат абсорбирани. В резултат на това налягането в тъканните клетки е балансирано и болката е намалена или дори източникът на болка е елиминиран. Тази характеристика на компонента е от голямо значение за възрастните хора и спортистите (поради наранявания).

С възрастта организмът произвежда все по-малко глюкозамин и хондроитин, а в храните съдържанието на тези основни вещества и на МСМ е незначително. Липсата на оптимална регенерация на съединителната тъкан може да доведе до нарушения във функционирането на двигателния апарат. Ето защо правилната регенерация е важна, особено за хора, които интензивно „експлоатират" ставите си, като: спортисти, физически активни хора и тези, които извършват физическа работа, както и за възрастните хора. Имайки предвид това, добавките могат да бъдат единственият начин за поддържане на здрави стави през целия живот.

Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 капсули на много добра цена от Now Foods е хранителна добавка, препоръчвана особено за спортисти и хора, които спортуват във фитнеса или извършват физическа работа. Комбинацията от глюкозамин, хондроитин и МСМ може да забави развитието на заболяване като артрит и други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан. Заедно с това гарантира многопосочното подобрение на скоростта на регенерация на ставите и повишава устойчивостта на хрущялите и костите към увреждания. Ако сте от хората, които искат да спортуват здравословно, необходимо е, освен използването на правилна техника за трениране, да допълните и своята диета с глюкозамин, хондроитин и МСМ. Това ще Ви спести притеснения, свързани с проблеми със ставите. Продуктът е подходящ за дългосрочна употреба.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по три (3) капсули два (2) пъти дневно с храната.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Калории 10  
Общо въглехидрати 2 гр <1%†
Натрий 150 мг 6%

Глюкозамин сулфат

(от 1500 мг Глюкозамин калиев сулфатен комплекс)

1100 мг

 

**

 

Хондроитин натриев сулфат (от говежди хрущял) 1200 мг **
MSM (метилсулфонилметан) 300 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин (капсула) и магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба или ядки.

Съдържа ракообразни (раци, скариди, омари, сладководни раци).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™