Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Гинко Билоба 24/6 60 таблетки | Green Health

Гинко Билоба 24/6 60 таблетки | Green Health
Гинко Билоба 24/6 60 таблетки | Green Health
Гинко Билоба 24/6 60 таблетки | Green Health
19.99 лв.
Код на продукта : Ginko Biloba 24/6 60 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.33 лв.

 
Бърза поръчка
Гинко Билоба 24/6 60 таблетки | Green Health

Гинко Билоба 24/6 60 таблетки | Green Health

 • Високо съдържание на активни вещества
 • Подобрява периферното и мозъчното кръвообращение
 • Невропротективни свойства
 • Защитава клетките от оксидативен стрес
 • Подобрява паметта и когнитивните функции
 • Подобрява психичното благополучие
 • Леко стимулиращи свойства
 • Поддържа сексуалните функции
 • Силен антиоксидант
 • Подобрява либидото
 • Препоръчва се по време на повишена умствена активност
 • Гинко Билоба 24/6 60 таблетки е на отлична цена от Green Health

Какво знаем за Гинко Билоба?

Не е тайна за никой, че природата е най-добрият източник на здраве, жизненост и добро настроение. Дори и днес, в епохата на биосинтеза, се използват естествени компоненти, както и преди 100-ци години. Гинко билоба (Ginkgo biloba) е единственият останал представител на флората от мезозойския период на планетата. Предполага се, че е потомък на древните семенни папрати. Растението оцелява на Земята след ледниковия период, устойчиво е на вредители, гъбични заболявания и дори на радиация: първо поникват семената на гинко дървото в Хирошима след атомната бомба. То е наречено „живо изкопаемо” от известния биолог Чарлз Дарвин, тъй като съществува на Земята в продължение на 300 милиона години и не принадлежи към нито един от известните понастоящем растителни видове. Дървото е открито в Азия, където лечебните му свойства са били прилагани в продължение на 5000 години. Учените отбелязват, че то може да достигне повече от 40 м височина и да живее в продължение на над 1000 години. Според някои съобщения в Китай има дървета, които са на повече от 2500 години.

Това растение много специалисти наричат уникално, защото съдържа много различни вещества, чиято комбинация е толкова невероятна, че е почти невъзможно да се възпроизведе. Листата на гинко дървото са с много характерна ветриловидна форма, обикновено врязани на върха и оттам идва името „biloba“, т.е. „двуделен“. Именно екстрактът, получен от листата на растението, съдържа десетки биологично активни вещества и е част от редица продукти. Използва се при различни нарушения на централната нервна система, мозъчното кръвообращение, за регулиране на кръвното налягане, при коронарна болест на сърцето, атеросклероза и много други заболявания.

Китайците почитат дървото гинко билоба като свещено вече хиляди години – екстрактът от листата, семената и корените му са били неразделна част от класическата китайска медицинска практика. Като хранителна добавка Гинко Билоба 24/6 60 таблетки на невероятна цена от Green Health съдържа екстракт от древната билка Ginkgo biloba, на която едно от основните ѝ свойства е да подобрява кръвообращението, кръвоснабдяването на крайниците и мозъка.

Как действа Гинко Билоба на таблетки?

Ginko Biloba 24/6 60 tablets е продукт с екстракт от Ginkgo biloba, стандартизиран за съдържанието на поне 24% флавонови гликозиди и 6% терпенови лактони. Такова голямо количество активни вещества води до сила и ефективност на продукта.

Гинко билоба – най-древното дърво в света с многобройни здравословни и лечебни свойства; използвано в китайските медицински практики, базирани на традиция, датираща повече от 5000 години, наричано още „дървото на живота”. От медицинска гледна точка най-ценни части на растението са неговите листа, които се използват като материал за екстракти. Основните биологично активни вещества в тях са флавоноидите (изорамнетин, кемпферол, кверцетин, бифлавони, олигомерни проантоцианидини) и терпеноидите (гинкголиди А, В, С, J, М и билобалиди). Тези биоактивни вещества са с научно потвърдена терапевтична стойност.

Съдържащият се екстракт от Ginkgo biloba в добавката Гинко Билоба 24/6 60 таблетки има широк спектър от фармакологични ефекти, които се дължат на комплекса от флавоноиди, терпеноиди и билобалиди.

Гинкголидите (дитерпенови лактони) показват специфична химична структура, която доскоро не е била известна сред растенията. Те намаляват активирането и агрегирането (свързването) на тромбоцитите и подобряват кръвното налягане, антагонисти са на тромбоцит-активиращия фактор (PAF) – фосфолипид, който играе роля в имунния отговор и възпалителния отговор на организма. Синтезира се от множество типове клетки и се появява в цялото тяло. Този вреден фактор уврежда вътрешните органи и генерира нарушения в сърдечно-съдовата система. Освен това гинкголид В се бори със свободните радикали.

Флавоноидите показват антиоксидантни свойства чрез борбата си със свободните радикали, хелатирането на прооксидантни тежки метални йони, повишаване на активността на супероксиддисмутазата (SOD) и концентрацията на глутатион. Затова приемът на добавката Ginko Biloba 24/6 60 tablets, която при нас е на страхотна цена, ще увеличи активността на най-силните антиоксиданти във Вашия организъм – включително супероксиддисмутаза и глутатион. Това ще позволи на тялото Ви да се защити срещу твърде бързо стареене.

Гинко Билоба 24/6 60 таблетки ще подобри Вашето психично здраве. Ginkgo biloba е ефективен ноотропен агент. Подобрява умствения капацитет, паметта, улеснява концентрацията и ускорява процеса на обучение. Това е възможно благодарение на действието на гликозидите и терпеноидите, съдържащи се в листата, които предпазват мозъчните клетки от окислително увреждане и подобряват кръвообращението.

Стимулирането на кръвообращението става чрез активиране производството на азотен оксид (NO), подобряване синтеза на простациклин, отговорен за разширяване на кръвоносните съдове, и инхибиране на активността на тромбоксан А2 – съединение, което силно свива съдовете и засяга агрегацията на тромбоцитите.

Подобрената циркулация на кръвта позволява по-добра мозъчна васкуларизация, оксигенация на мозъка и осигурява оптимално количество хранителни вещества, по-специално основното „гориво” – глюкоза. Правилното кръвообращение ускорява процеса на премахване на токсините. Всичко това води до ефективна комуникация между невроните и следователно до по-голяма познавателна дейност.

Екстрактът от Ginkgo biloba в продукта Ginko Biloba 24/6 60 tablets засяга и поддържането на баланс между основните невротрансмитери – норадреналин и допамин. Някои учени дори са наблюдавали повишаване на нивата на допамин и на активността в предния цингуларен кортекс след прилагане на добавки с Ginkgo biloba. Благодарение на това можем да наблюдаваме увеличаване на концентрацията и мотивацията, способността за вземане на решения, както и липсата на трудности при планиране, анализиране и изготвяне на логически заключения. Билката показва също холинергични свойства. Предотвратява разрушаването на ацетилхолин, което е от решаващо значение за когнитивните функции, паметта и учебния процес.

Приемът на таблетките Гинко Билоба 24/6, които са на супер изгодна цена, ще подобри Вашето психично благополучие. Екстрактът от Ginkgo biloba, който те съдържат, може да се използва от организма Ви за подобряване на настроението и намаляване на чувството на тревожност. Чрез комплексни механизми, засягащи невротрансмитерите, които са най-важни за благосъстоянието, билката насърчава чувството на удовлетвореност и улеснява постигането на правилно ниво на жизненост и мотивация.

Гинко билоба е ефективен инхибитор на моноаминооксидазата (МАО), ензим, който играе важна роля в регулирането на функциите на централната нервна система и развитието на депресията. Това е благодарение на уникалното съединение билобалид, което се среща само при гинко. То подобрява притока на кръв и използването на кислород и глюкоза от клетките в централната нервна система (ЦНС). Именно това съединението е инхибитор на моноаминооксидазата (МАО-А и МАО-В), повишавайки нивото на амино невротрансмитерите. Установено е също от проведените изследвания и наличието на анти-стрес и анти-тревожен ефект на билобалид.

Ginkgo biloba инхибира обратното поемане на серотонин и спомага за поддържането на балансирани нива на допамин и норадреналин. Оптимизирането на концентрацията на най-важните невротрансмитери е от съществено значение за благосъстоянието.

Гинко билоба редуцира намаляването на броя на серотониновите рецептори, което напредва с възрастта. Това Ви позволява да се наслаждавате на живота си много по-дълго време.

Ginko Biloba 24/6 60 tablets е защита срещу състояния, които основно увреждат невроните в човешкия мозък. Ginkgo biloba защитава мозъчните клетки по много различни начини така, че да минимизира риска от невро-дегенеративни заболявания. Флавоноидите, съдържащи се в листата, особено кемпферол и кверцетин, са силни антиоксиданти, които ефективно отстраняват свободните радикали от тялото и предотвратяват отрицателните последици от оксидативния стрес. Растението инхибира отлагането на бета-амилоидни протеини в мозъка, чийто излишък е отговорен за отслабването на когнитивните функции и развитието на болестта на Алцхаймер.

Гинко Билоба 24/6 60 таблетки подобрява сексуалните функции. Екстрактът от гинко билоба, съдържащ се в таблетките, е ценно средство за подпомагане състоянието при сексуални разстройства, по-специално причинени от употребата на антидепресанти от групата SSRI. Той действа като естествен афродизиак, засилва либидото и решава проблеми, свързани със сексуалната функция.

Многобройни клинични проучвания показват, че мъжете, които използват добавки, съдържащи Ginkgo biloba, само след няколко седмици отбелязват увеличаване на сексуалното влечение и подобрение относно постигането и поддържането на ерекцията. Това действие на Ginkgo biloba може да се дължи на способността му да увеличава синтеза на азотен оксид. Това допринася за разширяване на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението, което автоматично улеснява постигането на ерекция. Важно е също така, че екстрактът от билката намалява нивата на кортизол, хормонът на стреса, който действа като антагонист на тестостерона. Чрез контролиране нивата на кортизол Ginkgo biloba може да има индиректно влияние върху нивата на тестостерон, което е потвърдено от проучвания при гризачи.

За да обобщим всичко, Гинко Билоба 24/6 60 таблетки на много добра цена от Green Health е перфектният начин да подобрите състоянието на мозъка си и да се предпазите от невро-дегенеративни заболявания. Продуктът е особено препоръчителен за хора, които искат да засилят паметта си и да увеличат умствения си капацитет. Той може да се използва и от възрастни хора, при които намаляването на когнитивната функция е естествена последица от стареенето. Добавката повишава енергията и нежно стимулира, без да предизвиква прекомерна възбуда или нервност, които съпътстват използването например на кофеин.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно. При необходимост дозата може да бъде увеличена до 2-3 таблетки дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД

Гинко Билоба екстракт (стандартизиран да съдържа 

Флавонови гликозиди 24%, Терпенови лактони 6%)

100 мг

 

**

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, пшеничено нишесте, колидон, талк, магнезиев стеарат, аерозил.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Гинко Билоба 24/6 не се препоръчва за хора с високо кръвно налягане! Продуктът не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени! Преди употреба се консултирайте с Вашия лекар! Продуктът не е заместител на пълноценното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Съхранявайте на сухо място при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™