Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули | Sanct Bernhard

Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули | Sanct Bernhard
Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули | Sanct Bernhard
Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули | Sanct Bernhard
52.90 лв
Код на продукта : Vitamin C + Zinc Slow Release 180 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.29 лв.

 
Бърза поръчка
Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули | Sanct Bernhard

Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули | Sanct Bernhard

  • Идеална комбинация от витамин С и цинк за силен организъм
  • Повишава имунитета
  • Подобрява мозъчната дейност
  • Предпазва от вируси и настинки
  • Осигурява добър тонус и жизненост
  • Мощно антиоксидантно действие
  • Здрви коса, кожа и нокти
  • Регулира имунната реакция
  • Подобрява сърдечното здраве
  • Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули е на супер цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Витамин C + Цинк?

Като хранителна добавка Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули на уникална цена от Sanct Bernhard е идеалният избор за поддържане в перфектно състояние естествените защитни сили на тялото Ви! Витамин С и цинк от нейния състав са важни за работещата имунна система.

Имунната система е специфична бариера на организма срещу вредните патогени, сред които присъстват и фактори, предизвикващи алергия (така наречените алергени). В резултат на отслабването на естествената защитна бариера тялото не е в състояние да предизвика подходящ защитен отговор, което може да доведе до развитие на болести или алергии.

Имунната система има способността да разпознава антигена чрез наличните специални рецептори на повърхността на В- и Т-лимфоцитите. Следователно той насърчава хомеостазата и играе защитна функция. Предпазва организма от инфекции, автоагресия и дори ракови процеси. Чрез своите изключителни възможности може дори да запаметява вредни патогени и по този начин ефективно да защитава срещу тях в бъдеще.

Причините за отслабване на имунитета обикновено са нездравословен начин на живот, липса на физическа активност, неправилна диета и постоянен стрес. Независимо от това правилно подбраната хранителна добавка може да укрепи и гарантира здравословното функциониране на Вашата имунна система. Много от веществата, които са част от състава на добавките, не могат да бъдат синтезирани от организма, поради което е много важно да се осигури външното им доставяне. Също така си струва да се подчертае, че сред много естествени методи за справяне с проблемите на естествената защита най-ефективният е този, който има за цел да я стимулира и по този начин да мобилизира тялото за борба с вредните фактори, отговорни за болестите.

Как действа Витамин C + Цинк Удължено освобождаване на капсули?

Витамин C + Цинк Удължено освобождаване капсули с топ цена е хранителна добавка, която съдържа витамин С и цинк. Всяка една от специално разработените капсули с бавно освобождаване съдържа 300 мг витамин С и 5 мг цинк. Капсулата осигурява в продължение на много часове, през целия ден снабдяване на организма с оптимално количество от тези важни за него вещества.

Съдържащият се в състава на Vitamin C + Zinc Slow Release 180 caps витамин С е водоразтворимо съединение, което е известно преди всичко със своите антиоксидантни свойства. Основната функция на витамин С в организма е да премахва свободните радикали и да намалява тяхната токсичност. Заедно с това участва в синтеза на колаген – протеин, образуващ съединителната тъкан, която е най-разпространената тъкан в тялото, запълваща междуклетъчното пространство. Колагенът предпазва органите, мускулите, ставите, костите и  кръвоносните съдове, а също формира такива тъкани като кожата, сухожилията, роговиците на очите, ставните връзки, хрущяли, зъби и кости. Той е защитна бариера срещу болести, инфекции и е жизнено необходим за заздравяването на рани, счупвания и натъртвания. Неговият дефицит прави процеса много бавен.

Сравнително най-високата концентрация на този витамин в тялото се наблюдава в надбъбречните жлези, тимуса, ретината и хипофизата, въпреки че организмът не го съхранява и бързо го отделя чрез бъбреците (поради което е толкова важно да се гарантира правилно снабдяване). Необходимостта от това полезно вещество се увеличава при физически активните хора, пушачите, възрастните хора, както и при хора, борещи се с метаболитни нарушения и ревматични заболявания.

Като антиоксидант витамин С предпазва от свободните радикали, които могат да разрушават ДНК. Заедно с това те, чрез окисляване на липидите, увреждат стените на кръвоносните съдове, което е основната причина за поява на атеросклероза, а разрушавайки колагеновите влакна в кожата, водят до образуването на бръчки и ускоряват процеса на стареене. В допълнение, витамин С помага за регенерирането на други антиоксиданти като окислена форма на витамин Е, с който действат синергично.

Витамин С е важен за правилното функциониране на имунната система, което донякъде е свързано с антиоксидантната му активност. Този витамин защитава структурите, които са много важни за правилния имунен отговор срещу токсичното действие на свободните радикали. Тези структури включват макрофаги, лимфоцити и неутрофили. Благодарение на това витамин С много често се използва като помощно средство при настинки и инфекции. В допълнение, витаминът увеличава усвояването на железните йони, участва в синтеза на колаген и карнитин и може да повлияе за нормализирането на кръвното налягане.

Освен витамин С, Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули осигурява и един от най-важните микроелементи за човешкия организъм – цинк. Той изпълнява редица изключително важни функции за тялото, като това е свързано между другото с факта, че е част от над 300 различни ензима.

Цинкът е елемент, който има цялостен ефект върху човешкия организъм. Участва в правилния растеж и развитие, в получаването на сетивни стимули – слухови и вкусови, и в стабилизирането на функционирането на имунната система. Влияе на синтезата на тестостерон при мъжете и влиза в състава на  женския хормон естроген. Освен това той поддържа мисловните процеси, подобрява концентрацията и способността за запаметяване, а също така участва в поправянето на ДНК, индуцирането и инхибирането на апоптозата, помага да се поддържа баланс между процесите на окисляване и редукция.

Цинкът, подобно на витамин С, има много висок антиоксидантен потенциал. Той е необходим за синтеза на тимусните хормони и участва в процеса на съзряване на лимфоцитите. Необходим е и за производството на супероксид дисмутаза – един от най-силните антиоксиданти, действащ на първата линия на защитата срещу свободните радикали. Недостигът на този микроелемент може да доведе до появата на нарушения на имунната система, включително влошаване на клетъчния имунитет и повишена чувствителност към инфекции.

Съдържащият се цинк в капсулите Витамин C + Цинк Удължено освобождаване ще подобри здравето на кожата, косата и ноктите Ви. Цинкът е ключов елемент за поддържане на здравословен вид на ноктите, косата и кожата. Този елемент има антибактериални и противовъзпалителни свойства, а също така играе важна роля за заздравяването на рани. Ефектът от минерала се използва за облекчаване на акне, пърхот, кожни инфекции, както и при язви и абсцеси. Той може да помогне и в борбата с лошия дъх.

Недостигът на цинк може да доведе до нарушения и заболявания. При деца до 3-годишна възраст твърде малките нива на този елемент могат да доведат до когнитивни нарушения. При мъжете това може да предизвика намаляване нивата на тестостерон, импотентност и безплодие. Цинкът трябва да се допълва от физически активните хора, защото се екскретира в големи количества с урината.

Vitamin C + Zinc Slow Release 180 caps ще засили Вашия имунитет, тъй като витамин С и минералът цинк са от огромно значение за имунните процеси. Двете вещества са антиоксиданти, които са способни да спрат разпространението на вирусните инфекции. Витамин С поддържа създаването на антитела и работата на левкоцитите. Нужен е за образуването на интерферон – вещество с антивирусен и противораков ефект. Ако имунната система е под стрес, нуждата на тялото от витамина рязко нараства. Той подобрява имунологичното състояние на организма чрез повишаване активността на имунните Т-клетки, а също възбужда бактерицидната активност и миграционната способност на неутрофилите. В допълнение, витамин С намалява въздействието на различни алергени.

Цинкът, от своя страна, помага на тялото да се бори с бактериите и вирусите. Той е полезен минерал, пазител на защитните сили на тялото. Помага за работата на фагоцитите, които унищожават бактериите и вирусите, проникващи в тялото. Ако забележите някой от следните симптоми: често боледуване от обикновена настинка, кожата Ви става суха, постоянни промени в настроението – е възможно Вашият организъм да има дефицит на микроелемента. Необходимо е да добавите към хранителния си режим богати на цинк храни и/или хранителни добавки като Vitamin C + Zinc Slow Release 180 caps, съдържащи минерала. Трябва да отбележим също, че цинкът е естествен имуномодулатор. Той допринася за процеса на съзряване на лимфоцитите и участва в имунния отговор на клетъчно ниво. При неговия дефицит страда почти цялата имунна защита. Особено нужен е през есенно-зимния период, когато имунната система отблъсква многобройните атаки на вирусните микроби.

В обобщение, Vitamin C + Zinc Удължено освобождаване 180 капсули на невероятна цена от Sanct Bernhard е хранителна добавка, която се препоръчва особено в период на намален имунитет. Продуктът укрепва естествените защитни сили, така че може да бъде един от елементите на профилактика или помощно средство при терапия на настинките. Ползите в резултат от употребата на добавката ще бъдат усетени и от хора, които се борят с прекомерен стрес и извършват интензивни тренировки.

Препоръчителен прием: Приемайте по една капсула на ден с достатъчно течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С 300 мг **
Цинк 5 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: витамин С, пълнител захароза, желатин, цинков сулфат монохидрат, пълнител микрокристална целулоза, глазиращ агент шеллак, пълнители глюкозен сироп на основата на пшеница, царевично нишесте; магнезиев стеарат (антислепващ агент), талк.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не се препоръчва за деца и юноши под 17 години! Продуктът не е заместител на пълноценното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™